в последните няколко месеца се убедих че не позата, а нагласата е по важна за приятното физическо и духовно преживяване! така че смело мога да заявя че изпитвам наслада докато се любим с моята принцеса във всякакви конфигурации на телата ни![]()
![]()
![]()
![]()
Мисьонерска, Задна, абе обичам разнообразието![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
аз най-обичам "пералня"![]()
Do you speak Salsa? .......
не че съм няква сдухана,дори напротив,доста съм разкрепостенано тази заааднааааа
![]()
мразя я!!! чувствам се унизена след това,все едно не съм момиче,а животно
нзн какво и харесвате
...
Еднакви сте :Р
Лотус :р
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
abe nqkoi znae li sait v koito ima vsi4ki pozi ot kamasutra
Поза лъжички ! ! !![]()
И също той да е седнал а аз да съм в скута му лице в лице и да ме е хванал за дупето \/
Дяволски мост(която може да се причисли отчасти към задната), също така обичам да се вживявам като пони![]()
хич нямам опит в тая област понеже не сам го правил ще дадете ли малко информация как точно стават тия пози ако не ви затруднявам.
Обичам много пози, ама в любимите ми не изпитвам оргазъм.......Най-мразя задна прашка. Другите ми харесват повече или по-малко. И 69 ми е омразно отвсякъде.....
Lajichki
Аз прави любоФ, не мисля толкоз много за технически и художествени изпълнения, гледам да доставя ,а оттам и да изпитам кеф, когато ми се прави с точния човек всички пози са окей...но само при задна свършвам до половин час , което ме устройва идеално.
2-рото бе това което казах азПървоначално написано от Black`Wings
Лотус :Р
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Nai-mi haresva na zadna, no sy6to obi4am misionerskata, lyji4kite i mnooogo haresvam 69![]()
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
Ми не съм много запознат с имената на позите , но ще се опитам да обесня...![]()
Тази която , аз съм седнал и момичето е седнало в мен с лице към мен![]()
всичкииии![]()
![]()
Първоначално написано от Rise_Against
I az otnachalo se chustvah taka,kogato bqh na parter,no s vremeto vze da mi haresva.
Кучешката![]()
Riding и 69
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Любимата ми поза не е една... доста са, например: ездачка, лъжички, аз отдолу, задна, седнала в него или прави... но да не прекалявам![]()
мен пък просто адски много ме боли. Все едно по пениса му има нож и при всяко движение ми реже вагината. Не изпитвам НИКАКВО удоволствие. Не се чувствам унизена, просто ставам прекалено тясна и направо умирам от болка.Първоначално написано от hooliganka89