- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Kamelot,W.A.S.P,Twisted Sister,KIss,METALLICA,Whitesnake...
W.A.S.P. , Twisted Sister , Kiss, Metallica, Lenny Kravitz ,Bon Jovi,Whitesnake & Def Leppard,Manowar.Ministry,Kamelot...![]()
Хора къде първо ще ходим?! От сега се чувствам социално слаба...
Та така деНякой ще ходи ли на някой от изброените концерти?Купихте ли си билети и.. абе кажете каквото ви вълнува във връзка с тези предстоящи събития.
Задава се доста силно лято от към Рок \m/![]()
Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало
![]()
Трябваше да ходя на Кamelot, ама няма да ми останат пари за козметичка и т.н...![]()
![]()
Но не са ми тоооолкова на сърце така или иначе. Надявам се, както е тръгнало, да дойдат и някои любими групи... би било логично най-малкото.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз ще ходя на Металика и вече имам билет. Дано само не умра до 25 юли
Whitesnake & Def Leppard
Kamelot
Ministry
на 1-вите със сигурност ще ходя,за другите...все още не съм сигурна,но до 1-2 седмици ще се знае...
на Agnostic Front искам обаче никой не иска да ходиме... така че май ще трябва да се примиря![]()
Много искам да отида на Manowar... Ако някой има информация къде , кога и колко ще са билетите моля да ми прати ЛС или да пише тук в темата , защто бях чела някъде но не помня къде беше..
Agnostic Front - сега разбирам за това! Я пратете едно ЛС с малко инфо и на мен,ако е възможно![]()
А иначе аз си взех билети за Lenny и Metallica , но сега обмислям варианта с Whitesnake & Def LeppardХаха абе почти на всички искам да присъствам,но няма да имам финансовата възможност.Ще изчакам да видя,дали ще обявят и други концерти и тогава ще реша кои са ми най-най-най-важни .
Dark_Angel_F:
2008-07-05 Kaliakra Rock Fest - Manowar Каварна, стадион "Калиакра"![]()
Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало
![]()
Искам да отида на Def Leppard, Whitesnake, Kamelot i METALLICA...
...но сигурно няма да посетя нито един концерт..![]()
на 16 април май щяха да идват в СофияПървоначално написано от Тя__
но не съм сигурен
У.А.С.П. ? КОГА?!
На Kiss задължително ще се ходи :]]]] за Kamelot и Bon Jovi още не е ясно :]]
Bolt_f - не съм сигурна дали ще са на 10 или 11 май в Ловеч. На едната дата са Twisted Sister, а на другата W.A.S.P. ...
![]()
![]()
Аз мн искам на концерта на MANOWAR!!!единственият 4овек с когото мога да отида е брат ми, но той няма да иска да ходи с мен ако ходи изобщо
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Имам билети за Камелот и за Металика.
Ходи ми се на Менуор, ама май са в Каварна. Бих отишъл, но ако някой се навие да дойде с мен, а засега такива изгледи няма.
на WASP ще ходяа в София Металика или Кис (все още на кое не сме решили с баща ми)
Искам Камелооооооооооот и Металикааааааааааа![]()
Еми ?! За кво ревеш като ше идватПървоначално написано от peZz
![]()
we give it all.
Аз нямам приятели, които слушат такава музика, камоли пък да дойде някой с мен на концерт![]()
Ми аз май ще ходя сам на Камелот ама не ми пука особено.Първоначално написано от Sweety_Betty
![]()
Аз си умирам да отида на Kiss, Metallica и Lenny Kravitz, но още не знам дали ще стане нещо.. Някой ми каза, че билетите за Kiss са свършили, но не били сигурни.. Някой знае ли нещо по въпроса? За Metallica ако отида с приятели и си купя билета сама почти със сигурност съм там.. (нашите не са фенове на Металика и не биха се навили да ме заведат..) А за Лени Кравиц е почти сигурно че ще ходя, защото и баща ми му е голям фен и няма как да не се навие.. Наистина ще бъде едно страхотно лято![]()
Аз имам билет за Металика и за Уайтснейк и Лепаааард!![]()
![]()
А сега моля наш'те за W.A.S.P, ама ще видим какво ще стане..![]()
What you give is what you get!
абе искам да ида на уайтснейк и manowar ,ама май ша си ги гледам в къщи по Първа![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
ако искаш да ходим заедноПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
кога беше концерта?
аз така или иначе съм по морето за 2 седмици май месец (ако съвпада концерта с тия дати...ама не съм сигурен още де![]()
^ АЗ, ама то е далеч още.
Аз на Камелот-а ще се вясна![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."