- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Боже харесвам най-малко 15 момчета едновремено...
И ти на тва му викаш влюбване?!?!?! ТИ си някфа с болен мозък дето има разпетнайсет раздвоение ....или нещо от сорта! Моят съвет: ПРЕГЛЕДАЙ СЕ!!!!Първоначално написано от desi_listoto
![]()
ти не се влюбваш в тях а просто се увличаш. Като се влюбиш наистина ще разбереш кво е![]()
Накъде отива светът !?![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Може да си ги събере всичките и да си направи едно харемчеПървоначално написано от punkrock
![]()
АхаПървоначално написано от Yanichka
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Welcome To The Club, Nestle ClubМи аз преди година бях така... (в продължение на към 2 месеца) в смисъл кой видя, все го харесвам...
Амаа... сега не е така, предполагам, че и при теб всичко ще се промени
Моментно болно състояние е
![]()
Ти си мислиш че ги харесваш, а всъщност са ти симпатични ... Има ли такава вероятност?
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
![]()
![]()
![]()
Как така да харесваш повече от едно момче ? Аз си харесвам само едно от 6 месеца вече и би ми било интересно да разбера какво е да харесваш , 100 момчета !
![]()
![]()
![]()
leleeeeeee maiko na men 1 mi stiga pa za 15 da ne govorimspored men si haresva6 samo 1 ot tqh a kum drugite po-skoro simpatii spoko slu4va se na seki a sega idva i golemiq vapros koi ot 15te e specialniq :P :P stiskam palci :P
![]()
![]()
15? Не си добре
![]()
![]()
Тебе те познавам и никак не си добър човек
![]()
15?!Как го правиш бе?![]()
...
Ти си курва, това е положението. :P
то и аз заплювам по няколко на ден тъй че те разбирам![]()
e i az sm tei, no vinagi ima 1, koito xaresvam nai - silno ina4e i drygite i tex![]()
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
ne che neshto ama prosto momicheto ima nujda nqkoi da i oburne vnimanie tva e polojenieto
![]()
+1Първоначално написано от sapphirr
offline forever!
Az pak si haresvam 36 mom4eta i gi iskam mnogo i nemoga bez tqh,ama 21 ot tqh ne mi obra6tat vnimanie i tova mi razbiva sarceto...![]()
kakvo da pravq?
Вие пък все едно не си харесвате всяка наточена мацка по дето я срещате на улицата или в кафето...и съответно обратното важи за момичетата... Значи сте по-зле от авторката, понеже тя си харесва 15, а всички останали сигурно си харесват по 15 нови ежедневно.
ХъХЪхХЪх яко ви е*ават :P
Аз едвам си харесах 1, пък ти 15 и то наведнъж![]()
![]()
Отиди при психиятър......?Ти да не си няква носна кърпа дето я ползват сички???Първоначално написано от bibi_bibi
![]()
Трябват ти медикаменти!
--------------------------------------------------------
тая па..харесва тя..на баба си чорапите харесфа..и кфо да напрафим ние по случая че ти харесфаш 15 момчета..не ми се вярва да има много заинтересовани :Д
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...