- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Боже харесвам най-малко 15 момчета едновремено...
И аз харесвам много момчета...Но май има разлика в това да харесваш и обичаш...не бъркайте понятията![]()
Еми кво и аз съм харесвала мн момчета на един път , но това означава единствено и само , че не изпитваш СЕРИОЗНИ чувства към нито един от тях![]()
сигурно е заради пролетта...хормоните ти са се активирали.![]()
SMILE FOR ME NOW
Ми напраите садо-МАЗО![]()
![]()
![]()
Женен С деца Кви са тия глупости ве мале тва общество до каде е стигнало пално с простачки дори и момичетата станаха тапи![]()
![]()
![]()
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие
Абе какви са тия момчета със синове и жени бе
Важното е да го направиш с всичките и ще си най-великата
Хахаха .... така и не стана ясно - харесваш ли ги или искаш само секс
отстрани погледнато май искаш италиянска 15-ка
![]()
![]()
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Според мен не може да харесваш толкова много момчета наведнъж.Просто понеже са "готини и красиви" и всички ги харесват...ти си решила да не изоставаш назад.Хмм проблема ти ми е малко странен, аз никога не съм харесвала повече от 1 момче...а сега обичам само едно.
![]()
Once again waiting for the darkness, beat up
spun and scarred. Prepare for another war.
Day by day we decay. Sunlight, get out of my way.
obi4am 2 ot tqh a v ediniq sym mn mn vlubena dr sa mn qki pi4ove i golemi simpatqgi poznaam gi vsi4ki ne sa slu4aini nepoznati i kolkoto do tva sys sexa hi4 ne e verno!![]()
Абе лошо няма че харесваш 15 момчета, лошото е когато ги вържеш.....
мда пи тоя вариант и аз не я виждамПървоначално написано от suantito
![]()
ami spored men ima6 dosta golqm problem ....ignorirai tezi sas saprugite priqtelkite i decata vij kolko 6te ostanat spi s tqh i poneje gi haresva6 ednakvo do kolkoto razbrah vij koi e nai dobar v sexa i badi s nego
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !