.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Има ли такова нещо?

Вече почвам да се чудя дали има любов и въобще съществуеа ли такава обич силна и истинска.Вече усещам че спирам да вярвам в любовта .. след толкова разочарования,сега не са ме зарязали сега но просто гледам как хора който много уж са се обичали и се раделят просто любовта изчезва пфф тя дали въобще е идвала .. Искам да вида че съществува това любов и че си заслужава а не че всичко е просто привързаност към даден човек..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Тя не се вижда,това е просто чувство.

Понякога..целия живот на човек минава в търсене на "идеалния"...търсим...търсим.. .перфектния...а всъ6тност..перфектен е този,в който се влиубиш,който обикнеш,с всичките мму добри и лоши качества А Лиубовта наистина съ6тествува...имала съм много момчета в живота си,но ситото е отсяло само 2-ма,тези към които съм изпитала ИСТИНСКА лиубов

ami to i az misleh 4e ima tolkova vreme s edno mom4e uj se obi4ame tfa onova i vse se subirahme i razdelqhme govora za 2 3 godini razpravii i drama no nakraq prosto "liubovta" iz4ezna i si mislq 4e tova ne e liubov a prosto mi be6e super qko s nego i se bqh privurzala i to4no tfa e mislq 4e nqma liubov a prosto edno privurzvane kum daden 4ovek..

Град
    софия
    незнам дали любовта съществува знам обаче че съществува тръпката и чувството че имаш ножда от някой надявам се това да отговаря на въпроса ти пък и това че много хора около теб се разделят нбе значи че при всички е така!
    Когато някой си отива,но нямаш сили да го спреш!Когато виждаш,че една любов умира,но ти неможеш с нея да умреш разбираш,че живота е измама,че си обичала,а обич няма,че споменът е болка остаряла,че си била щастлива но не си разбрала!

Е и аз не вярвах, че я има ама Я има.. всяко нещо с времето си
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    Май миналата седмица не вярваше в това,много бързо си промени позицията

е на мен ми умръзна да я търся и спрях накрая точно когато най малко я очаквах тя дойде сама ще разбереш когато дойде явно не си го обичала а само така си мислела любовта не е да се карате за глупости и постоянно хубавите моменти трябва да преобладават над лошите

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    обстоятелствата се промениха
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Цитирай Първоначално написано от DiVaNeTy_91
    е на мен ми умръзна да я търся и спрях накрая точно когато най малко я очаквах тя дойде сама ще разбереш когато дойде явно не си го обичала а само така си мислела любовта не е да се карате за глупости и постоянно хубавите моменти трябва да преобладават над лошите
    ah kude e tazi liubov be pff az ne q tursa prosto ako se polu4i polu4i.. predi april mesec minalata godina bqh vliubena v edno mom4e napravo kato go videh ii otka4ah i estestveno trugnahme ama ne se polu4i posle pak i pak i pak .. i sega pak se zanimavam s nego i iskam da naprava taka 4e da se vliuba v nego pak v smisul kak da naprava taka 4e da karame ne6tata po bavno bez da mu go kazvam ?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    обстоятелствата се промениха
    Много се радвам за теб

ami nevqrvam v liubovta i nemislq 4e ima takova neshto i az kato teb mislq 4e vsi4ko e privurzanost !!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    jalko e kogato nqkoi ne vqrva v lubovta ( v teen godinite nai 4esto) Toova 4e si bila razo4arovana ,zn 4e si obi4ala...... t.e lubovta q ima! stiga smao da nameri6 4oveka koito 6te obi4a taka kakto ti!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Асеновград, България
    Разбира се, че има любов - силна и истинска. Казваш, че си претърпяла много разочарования. Знаеш ли... ще си позволя да цитирам:
    "Ако не си мирисал лайно, откъде ще знаеш, че розата мирише хубаво?". Колко точно казано, а? Имаше и едно друго:
    "Може би Господ иска да срещнеш в живота си много фалшиви хора, за да можеш да оцениш истинския, когато го срещнеш..." Помисли над тях!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    любов съществува всеки рано или късно испитва това чувство
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Понякога..целия живот на човек минава в търсене на "идеалния"...търсим...търсим.. .перфектния...а всъ6тност..перфектен е този,в който се влиубиш,който обикнеш,с всичките мму добри и лоши качества А Лиубовта наистина съ6тествува...имала съм много момчета в живота си,но ситото е отсяло само 2-ма,тези към които съм изпитала ИСТИНСКА лиубов

ъъ... неграмотна си.. и то МНОГО АААа да напишеш "лиубов"
    аааааа не не не не не не

Мега фен Аватара на koalka
    Е, как ще видиш, че съществува любов и няма да повярваш, че я е имало?Та, нали си я изпитвала и знаеш, че я има.Но дали ще срещнеш друг човек, който да те направи щастлива и кога ще го срещнеш, е вече друг въпрос.

Определено любов има.Тя си идва и отива...Но не се отчайвай всеки намира своята половинка :P

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Мдам, има... Имай търпение и самичка ще се увериш в това

hmm az puk ne q iskam haha seki se vliubva a y.. mn te obi4am iskam da sum s teb sekvi takiva i nakraq si4ki revat aa razbiha mi surceto i se drazna na tfa puk to4no sega liubov neiskam spored men ne si zaslujava

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Както аз и всички други,и любовта не е вечна,всички ще умрем,и любовта умира.

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми тя не може да се опише с думи...просто се чувства... дали е силна привързаност към даден човек или много повече от това всеки сам си преценява и по различен начин я изпитва! точно когато най-малко очакваш ще дойде без да пита...само не трябва да се бърза и щом се огледаш вече ще е някъде там чакаща да я приемеш в живота си!!! а щом това стане ще я чувстваш във всеки един момент нявсякъде около теб! Така че не се отчайвай!

Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa

аааааа не не не не не не
    Някъде се ИЗВИНИХ,че клавиатурата ми е прецакана,за тва пиша по тоя начин...мерси все пак за "тъпия комплимент",ма понякога,когат човек незнае за кво става въпрос,по-добре да си трае!!!

Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa

аааааа не не не не не не
    Някъде се ИЗВИНИХ,че клавиатурата ми е прецакана,за тва пиша по тоя начин...мерси все пак за "тъпия комплимент",ма понякога,когат човек незнае за кво става въпрос,по-добре да си трае!!!

Уууу....глей как се изнервих,та чак 2 коментара наведнъж изтърсих,тцтц,ма....тваааааа а наистина е голяма обида за мен..да ми изцепят,че съм "неграмотна"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си