- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- въпрос за някой ефекти
На 17 съм.Заклет девственик, исках да попитам ако не "барвам чекия"
какво освен мокрите сънища може да ми стане.Питам след като от трети човек чувам че едикаквоси ще ми стане, а и се предполага че не е много нормално.Всъщност съм пробвал ведъж на 15 и преди време...Търсил съм из форума подобни теми но няма.
kak we naprotiv,ni6to ne moje da ti stane,daje e polezno,taka sam 4uvala![]()
4e ni6to nqma da ti stane mislq 4e e taka ama ne sam saglasen 4e e po hubavo 4el sam 4e e polezno da se izhvarlq po malko sperma 4e ne e hubavo da se zadarja ama nz probvai ako ti stane ne6to kaji kvo eПървоначално написано от geisha
![]()
![]()
Преди време по едно предаване слушах, че момчетата, ако не правят секс до 18-19 години, не е никак полезно.., не помня точно какво казаха, но идеята беше, че не е полезно да се задържа сперма и т.н ..
Такаче.. определено си вредиш на организма..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз с какво ли не друго си вредя на организма.Значи разчитам че мокрите сънища са предостатъчни.А и си харесвам тънкия глас и всичко друго детинско.
dobre a za6to ne udrq6 po edna ***** a raz4ita6 na mokri sani6ta
Prichinite sa mnogo.Edna ot tqh e che do nikude nqma da stigna ako si narushavam principite.Druga e che sqkash me e strah da se promenqm.A i sega se zamislqm che ne moga da gledam nadmenno i da imam hus za pobeda vuv vsqko otnoshenie v jivota ako ne sum razlichen otdrugite po tozi tolkova principen nachin.
напомняш ми на 1 приятелта той и музика не слуша заради принципите си ... иначе по темата по добре удряй по 1 злобарка 1 път на седмица. Тва че не лъскаш не те прави различен от другите , right ?Какви са ти принципите ? кво толкова си мислиш че ще постигнеш като не се пипаш
![]()
Първоначално написано от edinshmaizer
приятели ли ли немаш или просто много друсаш ?
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
принципите ни прецакват...