.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Какво да направя...

-

Re: Какво да направя...

Цитирай Първоначално написано от bladeruner
    Така значи регистрирах се за съвет. С приателката ми ходим от 8 месеца и напоследак нещо стана. Не си говорим като сме заедно или си разминим тук таме некоя реплика.
    И тя един ден каза че не е същото като преди и иска пак да си бъде както преди, но аз незнам как да възродим всичко така сякаш е за първи път. Също ми каза адски много те обичам и имам същите силни чувства към теб... Ако може да ми кажете какво да направя за да се възроди тръпката дайте нещо ново...
    Ще се радвам ако ми помогнето, благодаря предварително
    отидете някъде на почивка за 1 2 дена само двамата, може да са оправите

Цитирай Първоначално написано от malko_pros
    Така значи регистрирах се за съвет. С приателката ми ходим от 8 месеца и напоследак нещо стана. Не си говорим като сме заедно или си разминим тук таме некоя реплика.
    И тя един ден каза че не е същото като преди и иска пак да си бъде както преди, но аз незнам как да възродим всичко така сякаш е за първи път. Също ми каза адски много те обичам и имам същите силни чувства към теб... Ако може да ми кажете какво да направя за да се възроди тръпката дайте нещо ново...
    Ще се радвам ако ми помогнето, благодаря предварително
    отидете някъде на почивка за 1 2 дена само двамата, може да са оправите
    +1 поглези я малко
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

-

Мега фен Аватара на koalka
    Може би наистина са се променили.Когато двама души ходят дълго време понякога настъпва едно еднообразие, липсват теми за разговор и т.н.
    Поговорете си двамата и вижте с какво може да разнообразите връзката си.Тъпо е да ти казваме някакви заучени неща, важно е на вас какво точно ще ви хареса.
    А пък не е правилно да ти прехвърля само отговорността на теб да решиш какво ще правите, а и тя трябва да се постарае малко.

Град
    софия
    според мен малко сте си поомразнали ама това си е мое лично мнение опитаи да я заведеш например там където за пръв път сте се целунали или видели възроди старите спомени и нещата най-вероятно сами ще се оправят!
    Когато някой си отива,но нямаш сили да го спреш!Когато виждаш,че една любов умира,но ти неможеш с нея да умреш разбираш,че живота е измама,че си обичала,а обич няма,че споменът е болка остаряла,че си била щастлива но не си разбрала!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Определено трябва да направите нещо ново,нещо което не сте правили сега,но след като тя е на 16,и майка й има контрол над нея,и сигорно няма да я пусне,по планини или някъде другаде,тогава трябва да изислиш нещо ново.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ех, кофти е, че е още мъничка и майка и я ограничава..
    Еми тогава вместо почивка, отидете на планина, направете си пикник.. секс сред природата :P Или пък направете нещо екстремно заедно - бънджи скок, картинг, пейнтбол..
    Направи и някаква лична изненадка.. , сготви и, направете си романтична вечеря.. де да знам и аз..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    normalno e vsi4ko koeto se slu4va v vruzkata wi! kogato ne6tata se zadalbo4at nai 4esto taka stava...... prosto promennete na4ina si na ob6tuvane! v smisal.... na koi ne bi mu omruznalo samo po kafeta da hodi? primerno li4no az v moqta vruzka.... v tozi period sma pravila taka...... : vseki den hodehme na fitnes v ramkite na 1 mesec ( az samo tolko izdurjah domurzq me) ,,hodehme na plaj, kafeta po malko,opitvah se az da podurjam ne6tata s ne6to interesno... i razli4no!prosto vie samite trqbva da si namerite zanimanie,koeto da vur6itte zaedno, koeto da ne vi otnema celiq den i est da e dostupno za neq. Az sa6to imam problema s maikite... taikato sam na neinata vuzrast i e slojno tva s po4ivkite....ekskurziite... i pro4ie NAPRIMER PODARI I LUBIMITE I CWETQ,OSTAVQI I NQKAKVI SLADKI KARTI4KI PO DJOBOVETE....PROSTO VAZRODI SI4KO 4REZ DREBNITE NE6TA!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    хах майката е от гадните като мойта та бебсито е абсолютно права така че измислете нещо ново, което да правите заедно. Ае успех с мацката :P

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Правете заедно нови неща, които не сте правили до сега. Ходете на места, където не сте били :P

Мега фен Аватара на Spider4eto
    все пак ти знаеш най добре какво и доставя удоволствие и я прави шастлива така че прави и повече малки изненадки

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Също да ви дам още допълнителна информация, от различни градове сме.
    Независимо от рядкото ни виждане пак е еднообразно
    Това не е хубаво,не искам да прозвучи гадно,но дали вече чуствата ви не са се изпарили?

Може да сте в такъв период за момента поговори с нея, може да има психическо натоварване. Виж какво я мъчи влез и малко в положението (ако тя има проблем) или иска да поостане сама дай и свобода. Щом ти казва че те обича пак така както преди просто и дай време да остане сама с мислите си нямам си напредстава и аз
    АБЕ ПОГОВОРЕТЕ В ЕДНА ВРЪЗКА ПРОБЛЕМИТЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕШАВАТ И С ПРИКАЗКИ не взимаите прибързани решения дайте си малко време... Надявам се че всичко ще си дойде на мястото както ви е било преди

Според мен трябва да спрете да се виждате за известно време за да преосмислите нещата...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

колко често се виждате? това хипер много влияе както и това на различни места ли се срещате или циклите по цял ден на 1 и също място?
    адски много са нещатар които може да повлиаят на 1 връзка, а замисли се че 8 месеца хич не са малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си