- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- АРСЕНАЛ - МИЛАН
Абе ей футболистчетата ... кажете бе кой мислите ,че ще бие Арсенал или Милан ? ;]
Надявам се, че Милан![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от BG_Sniper
Е тва не тряаше да го казваш... пуснах си еврофутбола пък дано стане нещо
![]()
Това ще бъде интересен мач от една страна МИлан са много хитър отбор и имат опит . От друга обаче Арсенал са надежден и млад отбор . Мача ще бъде в Англия може би 0:0 според мен Милан ще гледат да се затворят . Иначе съм за Милан![]()
No martini .. no party..
И двата отбора са кофти, х е мача според мен
2![]()
КвО тИ пУкА Че гОвОрЯт ЗаД гЪрБа Ти-НаЛи ВъРвИш ПрЕд ТяХ нЕкА гЛеДаТ гЪзА тИ !!!
Каква мазна греда имаше в 93-та мин...
sinner кви кинти удари ? ще черпиш, eй :P
Снайперист на свободна практика
йеее![]()
не ме кефят и двата отбора...ама милан са ми по-противни![]()
can u hear milan singin' ?![]()
go goonners !!!
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
forza milan !!!
fen sym im ot 11 godini, obojavam im na4ina na igra, prosto po takiva turniri 4esto gre6at, a tam ne se 'tolerirat' takiva ne6ta..
v centara kaka i seedorf sa barzi i sa kraiagalniq kamak na kontra atakite, no inzaghi e mega baven, za smetka na tova ima perfekten positioning.. pato e mn barz, no e neopiten.. a gilardino si e neuda4nik.. lipsvat mi sheva, crespo i sergihno, togava igraeha mn stabilno.. sega i maldini si otiva, no pone Nesta im e v za6tita.. a Pirlo vinagi se dani v 6ampionskata liga, t.e. pravi glupavi gre6ki..
nadqvam se da privlekat o6te 1 napadatel, tozi pat po-opiten, i da otkriqt dosoten zamestnik na Maldini.. ne 4e 6te ima takav, no tova e dr vapros ^^
i vse pak, FORZA MAGICO MILAN !
Кво им обожаваш?Първоначално написано от eu.hyricane
Вземат да вкарат гол и всичко живо рендосва отзад...
seedorf,maldini,nesta,serginho,dida,cafu,emerson,p ippo inzaghi- пенсионери?
Пирло за мен е най-добрия...Гатузо също се раздава...
като цяло...доста противен отбор
igraqt umno.. good old defensive football :0
nesta ne e pensioner, za drugite sym saglasen ^^
prosto mi haresva vsi4ko svarzano s tqh: samite igra4i, stilat im na igra, cvetovete na ekipite im.. nali ti kazvam, ot 5-6 godi6en gi haresvam![]()
Ок неста е пред пенсия...Първоначално написано от eu.hyricane
може да играят умно, но слабо...доста ме дразни италианския футбол като цяло...
всичките отбори играят еднакво /може би само рома се опитват да се различават малко/