- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преудоляване на мързела
Първоначално написано от Bubbly
ето и страничните ефекти на мързела... Благодаря за поправката. А относно писането на темите...
нали все пак се старая да ОТКАЖА мързела :P
Ако не те интересува това, което правиш няма начин просто..ако според теб има по-важни неща или просто смяташ за ненужно да учиш..
..влюбен..
Преодоляваш мързела с воля и амбиции! Ако искаш да става това, което ти желаеш ще трябва сам да си го спечелиш като поработиш върху него! Всичко си е до желанието...
Ne znam kak se preodolqva myrzela, zashtoto az syshto sym. No znam, che ako neshto mi e stanalo interesno v chas, sqdam i go nauchavam v kushti. Ako ne mi e bilo interesno ili ako vyobshte ne sym slushala, ne sqdam da go naucha...![]()
Ужасно трудно е, аз също съм голяма мързелана понякога (даже доста често). Трябва да се научиш да си разпределяш времето. Някой спомена нещо за бележки - аз си слагах бележки миналата година, когато кандидатствах и се налагаше да се стегна и то доста. Даже имах бележка на телефона.Ама наистина помага. Но преди всичко трябва да осъзнаеш, че да си научиш уроците е много важно - може примерно да се разходиш из бедните части на града ти, за да разбереш каква не искаш да станеш, а ако учиш, шанса един ден ти да си на онова място е по-малък.
![]()
Аз пък имам wallpaper на pc-то.Там пише "Do your work.Don't be stupid".Често помага да ви кажа.![]()
не знам...мен мързела ме убива![]()