.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Град
    Jamaica
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Само една коркция- пише се преОдолявам, а по темата- със сигурност няма да стане като пишеш теми и се разсейваш постоянно с компа
    ето и страничните ефекти на мързела... Благодаря за поправката. А относно писането на темите... нали все пак се старая да ОТКАЖА мързела :P

Град
    Пловдив,Градът на Ботев!
    Ако не те интересува това, което правиш няма начин просто..ако според теб има по-важни неща или просто смяташ за ненужно да учиш..
    ..влюбен..

Супер фен
    Преодоляваш мързела с воля и амбиции! Ако искаш да става това, което ти желаеш ще трябва сам да си го спечелиш като поработиш върху него! Всичко си е до желанието...

Ne znam kak se preodolqva myrzela, zashtoto az syshto sym. No znam, che ako neshto mi e stanalo interesno v chas, sqdam i go nauchavam v kushti. Ako ne mi e bilo interesno ili ako vyobshte ne sym slushala, ne sqdam da go naucha...

Град
    40 Miles from the Sun
    Ужасно трудно е, аз също съм голяма мързелана понякога (даже доста често). Трябва да се научиш да си разпределяш времето. Някой спомена нещо за бележки - аз си слагах бележки миналата година, когато кандидатствах и се налагаше да се стегна и то доста. Даже имах бележка на телефона. Ама наистина помага. Но преди всичко трябва да осъзнаеш, че да си научиш уроците е много важно - може примерно да се разходиш из бедните части на града ти, за да разбереш каква не искаш да станеш, а ако учиш, шанса един ден ти да си на онова място е по-малък.

Аз пък имам wallpaper на pc-то.Там пише "Do your work.Don't be stupid".Често помага да ви кажа.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не знам...мен мързела ме убива

Град
    някъде...
    Няма преудоляване на мЪрзела..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си