.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

наи добрата ми фр харесва гаджето ми

Em moqta BFF haresva gadjeto mi i o4akva ot men da skysam s nego zaradi neq poneje mi bila best friend no az go haresvam prekaleno mn kakvo da napravq kajete mi pls

[b]Модерирано от a[N]D[i]T[k]a
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Ако пък ти е толкова "best" friend-ка няма да иска от теб подобни неща. Щом знае колко е и тежко на нея, защото не е с него, не би трябвало да очаква от теб да разваляш връзката си, за д ати е гадно и на теб после. И ти на това викаш "приятелство"... Много ясно, че няма да късаш с него!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ''деца'' dr duma za was nqmam
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    ''деца'' dr duma za was nqmam
    Сега ще има,на ти си куклата,дай си ми камйончето,няма да си играем повечЕ заедно

Може би не ти е достатъчно вярна приятелка.Ако ти пойскаш да скъса със гаджето си заради тебе,дали ще го направи?Едва ли..
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

da naistina az ne mislq 4e 6te go napravi za tova se 4ydq dali da go napravq az nali priqtelstfoto se dokazva i za tova nz
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

malee dobre li si we momi4e mn qsno 4e nqma da kusa6 s nego.....taq kato q e qd,ne zna4i 4e trqbva ti da ostava6 precakana

da naistina az ne mislq 4e 6te go napravi za tova se 4ydq dali da go napravq az nali priqtelstfoto se dokazva i za tova nz
    А тя по този начин ли ти доказва нейното приятелство, като иска да бъдеш наранена Ако поиска от теб да скочиш от някой мост би ли го направила, за да и покажеш каква добра приятелка си и?
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Изобщо не ти е "best fr-ka".Недей да зарязваш гаджето си,защото "приятелката ти" е влюбена в него,ако изобщо е влюбена.Може би е само прищявка.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    А тя по този начин ли ти доказва нейното приятелство, като иска да бъдеш наранена Ако поиска от теб да скочиш от някой мост би ли го направила, за да и покажеш каква добра приятелка си и?
    Аз заради теб не бих скочила дори и от 1 стъпало хахахаххахах(шегичка ние с чоколейт кисс сме приятелки
    ...

Момиче, не прави простотии за които ще съжеляваш после. Ако си толкова влюбена в гаджето си - задръж го. Тя кфо, иска на тебе да ти е кофти а на нея да и е кеф с него. Според мене една истинска приятелка няма да нарани приятелката си по този начин. Незнам ... ти сама го каза - приятелстфото се доказва - ти мислиш да зарежеш момчето си заради нея (ще ме прощаваш - ама баси тъпия начин), а тя... тя как си доказва приятелстфото - като те прави нещастна... моля моля... ако ти беше бест френд щеше да те подкрепя а не да ти иска гаджето... изводите си вади сама.

Естествено, че няма да го зарязваш! Казвала съм го и преди и ще го кажа пак - с такива приятелки защо са ти врагове?...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Ако пък ти е толкова "best" friend-ка няма да иска от теб подобни неща. Щом знае колко е и тежко на нея, защото не е с него, не би трябвало да очаква от теб да разваляш връзката си, за д ати е гадно и на теб после. И ти на това викаш "приятелство"... Много ясно, че няма да късаш с него!
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Shumen
    Olele tegli i edna maina na tazi ...Mene ako me pomolqt za takova neshto direktno reja...Pravi si izvoda kakva priqtelka ti e ako te moli za takova neshto
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

абе тая БФФ , не стига , че е нахална , пък и е много нахална ! Естествено , че няма да късаш с гаждето си заради тая патка !

Супер фен
    ТЕМАТА Е ЕБАВКА

Град
    somewhere over the rainbow
    бой!!!! като скинар по циганин

Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    НЕ!!!Скъсай веднага с гаджето си,ама веднага МОМЕНТАЛНО.Няма ся тука да развляш кефа на приятелката си.Голяма си егоистка да знаеш!!!
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    НЕ!!!Скъсай веднага с гаджето си,ама веднага МОМЕНТАЛНО.Няма ся тука да развляш кефа на приятелката си.Голяма си егоистка да знаеш!!!
    тъй е баткото ти го каза

това не е приятелство а предателство

Мега фен Аватара на Spider4eto

Re: HELP ME!

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Em moqta BFF haresva gadjeto mi i o4akva ot men da skysam s nego zaradi neq poneje mi bila best friend no az go haresvam prekaleno mn kakvo da napravq kajete mi pls
    ми явно не държи особено на тебе след като те кара да правиш нещо което би те наранило. Преди 8 месеца аз бях в същото положение- тръгнах с едно момче и впоследствие разбрах че и мойта бест френд била влюбена в него. И тя в прав текст ми каза че иска да скъсам с него. Мн се отчаях и в крайна сметкаосмислих че ако аз бях на нейно място никога не бих и казала че го харесвам и никога не бих я карала да скъса с него защото знаех че ще я заболи. Обаче ако знаех преди да тръгна с него че тя го харесва първо щях с нея да поговоря и ако кажеше че не иска сигурно нямаше да тръгна. ама приятелството ни се скапа за жалост ам кво да се прави

Мега фен Аватара на koalka
    Ще си най-големия балък, ако го направиш(знам, че е момиче, но балък в женски род не се сещам ).Опитва се супер подмолно да й го "оставиш"...
    Което е пълната простотия, защото той харесва теб и няма да тръгне с нея, защото не харесва нея, ясно е.А тя е от онея хора, `дето си мислят само за тях и не се интересуват от чувства и такива неща...

Офф...такива приятели под път и над път...прави си сметката.Пък ти ако обичаш гаджето си достатъчно...бори си се за него

Град
    Варна
    nikoga nqma da gi napraq tva.. ako naistina ti be6e best friends .. smqtam 4e daje i nqma6e da ti namekne .. pr polojenie 4e ti xodi6 s nego i ima6 nqkakvi 4uvstva .. ddz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си