- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- наи добрата ми фр харесва гаджето ми
Едва ли ти е "Best fr" след като иска такова нещо от теб! Не оставяй приятеля си, само защото тя иска така, а и казваш, че го харесваш...Ако толкова иска гадже може да я запознаеш с някой негов приятел :P
![]()
Тя не е ли "малко" нахална .... нагла?! Как може да ти е най - добра приятелка като иска такива неща от теб?!Аман от такива "приятели"! По - добре не се занимавай с нея ....
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
А момчето какво ти като скъсаш с него и той ще тръгне с нея така ли..или него изобщо не го питате коя харесва![]()
е направо ти е голяма приятелка...ако си го харесваш и искаш да си с него няма да го зарязваш зариди няква си там дето неможе да си намери та чуждото ще краде...айде тегли и една и готово...но при положение че и той нещо се услушва...тогава и на двамата им тегли по една!!! айде успех!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Емммм,и ние да се поебаваме в такъв случайПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Боже...точно защото ти е най-добра приятелка,би трябвало да не ти казва,да не иска това от теб.Зарежи я тая.Ква приятелка е???![]()
![]()
offline forever!
samo 6te ti kaja tova ''priqtel ne e tozi koito to bur6e sulzite,a tozi ne te kara da pla4e6" taka 4 si pomisli da li ti e BEST friend[/b]
Тая твоита приятелка май се прави на "ебати пичката"... Май мн иска , то тука да не е даванка ...
![]()
Тя не ти е приятелка. С това го доказва. Не изпускай пича заради тая шматка.
Мисля, че отначало е трябвало да си разбрала що за приятелка ти е.
Не го зарязвай, не си го и помисляй!!!, напротив, нека да се пука от яд!![]()
Не няма да го зарязваш заради нея това са глупости+тва на истина не ти е никва фр 6том иска да го оставиш и да го гледа6 с нея.Гледай си твойто щастие6том харесва теб дори да го зареже6 е малко вероятно да тръгне с нея и двете 6те сте прецакани...
зарежи го да ви е гадно и на двете.![]()
Да бе много умно, ти да го скъсаш заради нея...
Я да си гледа работата. Тя за тебе не би направила същото, още повече не може да се примири, че вие сте щастливи, а даже на всичкото отгоре иска да се разделите. Егати и приятелката...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!