Ето я цялата история, може малко дългичка да излезе, но ви умолявам да ми дадете съвет защото просто не мога повече.
Нали знаете как е в 8ми клас, ново училище, нови лица, е попаднах в клас с едно момиче, което през целият първи срок ми правеше намеци буквално ми се поднасяше на тепсия както се казва, но аз си имах приятелка и я отблъснах.Разделих се след 2 годишна връзка с приятелката си през зимната ваканция и така минаха няколко месеца до края на годината.През следващата година(9ти клас) имахме няколко аферки с момичето от класа ми и аз се влюбих в нея, но не знаех как да и го кажа и така си я гледах само и не знаех какво да правя(през тази година я и целунах за първи път и беше невероятно).
Вече към края на лятната ваканция някъде август тя ми звънна доста неочаквано и се видяхме и излизахме насам натам няколко дни и изведнъж се озовахме у тях, аз вече бях толкова влюбен имах чувството, че съм срещнал момичето на мойте мечти и бях сигурен затова, че искам тя да ми бъде първата.Естествено тя ми вадеше думите с чeнгел от устата... големи мъки докато и го кажа онази вечер... спомням си го като че ли беше вчера.Тя реагира доста стъписано с реплики като "мислех, че не си девствен" и неща от този сорт(да найстина имах приятелка 2 години, но не чувствах, че съм готов и че тя е "момичето").В края на крайщата се разделихме като тя ми обеща, че ще ми е първата.Направо бях на 7мото небе след това, броях дните до започване на годината.Само да уточня, че не бяхме гаджета тогава.В началото на годината тя ходеше с едно момче, но се разделиха след около месец и тогава направих първата стъпка и така отново имах приятелка и то момиче, в което съм влюбен невероятно много и което обожавам.След около 2 седмици тя ми предложи да го направим и беше страхотно признавам.Първият месец беше невероятен и имах всичко за което бях мечтал.На нова година бях у тях и се целунахме в 12:00 и беше страхотно.Не мога да се оплача и от вторият месец въпреки, че тогава почнаха проблемите.В живота ми навлезе някакво момче уж и бил приятел не знам си какво, но най-добрата ми приятелка и почти всички приятели на моето момиче твърдяха, че тя е ходила с двама ни наведнъж, но аз и повярвах, че няма нищо и така остана.В последствие всичко се оказа истина, тя е ходила и с двама ни, целували са се, гушкали са се и т.н. Направих го с най-добрата и приятелка признах си на 2рия ден а тя месец и колко нямаше смелост да ми каже...скъсах с нея, като сега дори не се поглеждаме в училище, но сега 1 месец по-късно не мога да спра да мисля за нея, обичам я, готов съм да и простя за всичко, тя сега ходи с другото момче, но дочух, че си имат проблеми и няма да мине много време преди да се разделят.Мислите ли, че си струва да се върна при нея при положение, че сега се събуждам и заспивам с мисълта за нея и каквото и да правя просто не мога да я забравя.