.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Стрии по гърдите

Az sam na 14 godini i za taq vazrast se gordeq s gardite si no vaprosa e tam 4e imam strii po tqh koeto e ujasno ;[ ;[ nz mazala sam se s razli4ni kremove no prosto ve4e sam ot4aqna imam hubavi golemi gardi oba4e striite mn me pritesnqvat molqvii kajete nqkoi savet4e tnx predvaritelno
    UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli.I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e , 6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

Повече от фен
    em nz mai s operacii nekfi se mahaha..ina4e verno si e kofti ba6 na cicite da ima6 strii... moje da e malko no ka4estveno

я зими дай една снимка да ги виаме тия гърди
    QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.

Освен с операция с друго не става-сигурна съм!За съжаление това е жестоката истина

mi moje da e ot lipsa na hidarataciq... pii mn voda, za6toto sam 4ela 4e pomaga, koeto mn me samnqva de ama dr ne znam
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от CraZy_K1LlErR
    я зими дай една снимка да ги виаме тия гърди
    А така!Снимай ги,да ти кажа как да ги оправиш стриите,или поне да вида гадни ли са
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mila,sry e 6te ti razbiq fantaziite,ama strii NE SE lekuvat...dori s lkazer da gi tretirat 6te gi mahne6 za izvestno vreme i posle se poqvqvat na su6titie mesta...i voda da pie6 i gaz...vse taq....kupi si krem za belezi CONTRACTUBEX i gi maji dva puti dnevno....ne minavat,no pone 6te izbledneqt!!!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    С нищо не се махат стриите, не само по гърдите, а и по бедрата... sorry

Не съм много сигурна дали е вярно но съм чувала,че бременните се мажат с нещо,защото като напълнеят и след бременноста отслбнат се появяват стрии по бедрата и т.н. Незная след появата им дали действа...

Повече от фен
    Град
    sofia
    аз имах стрии по дупето, но откакто ходя повече, пия вода, а не газирани напитки и ям плодове, вече почти са изчезнали.

Според мен стриите са се получили от това, че гърдите ти за пораснали доста бързо и кожата прекалено бързо се е разтегнала.. операция или има кремове за стрии и такива балсами, отиди в аптеката и попитай.. нямам стрии и не мога да ти помогна повече, дано да съм била полезна

i az imam strii i se 4uda kak pone da ne se zabelqzvat tolko . Maja se s losioni i kremove . No ni6ty ne stava

zdrasti parvo spoko!!!az sam dosta visok i imam strii po zadnika koeto e sledstvie ot barzoto izrastvane
    ti si drapnala mnogo barzo predpolagam 4e v ramkite na nqkolko meseca si izrasla dosta i sega ne si mani4ka tezi strii koito ima6 po gardite sa v sledstvie ot mnogo barzoto im izrastvane nz kak izglejdat no i ne smqtam 4e e tolkova otvratitelno kolkoto tvardi6
    az vednaj popadnah na predavaneto "ogledala" po btv i tam davaha to4no za tozi problem pri mladite hora s barzoto izrastvane i strii te
    demonstriraha s edno momi4e koeto imate na duparata i posredstvom nqkakav ured zapo4naha da i gi mahat i be6e bezbolezneno i sled nqkolko takiva pati napalno iz4ezvali no nz spored men trqbva da si jivee6 jivota i da ne se korka6 6toto ima momi4eta s mnoo po golemi "defekti" ot tvoite dont worry be happy stiga s tozi koito go pravi6 da e pi4 ne misla 4e 6te mu naprai golqmo vpe4atlenie

хм не се коркаи ... и аз имам и то точно на гардите.Нэ от кои град си обаче ако си до морето-лятото плаж,водата е много богата на соли и хидратира,а и като придобиеш тен си лича по малко.
    Аз съм до морето и лятото съм през ден (да не кажа всеки ден)на плажа-Не се махат напълно но не си личат толкова много.Така че слънчице,моренце(пък защо до не и хубав хидратиращ крем и солариум)и почти няма да се забелязват

И аз много се уплаших от тях като ми излязаха бяха много ярки почти червени и на мен някаде на 14 ми излязоха и кам 15 вече избледняха и сега се виждат само на светлина.Споко всяко второ момиче е със сртий няма да се притесняваш.А за лятото си вземи някакъв бански който ще ги прикрива,ако ще се притесняваш толкова Айде и СПОКО

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    аз имах стрии по дупето, но откакто ходя повече, пия вода, а не газирани напитки и ям плодове, вече почти са изчезнали.
    Верно ли са ти почти изчезнали?
    Оф,хич не обичам да пия вода,обаче ако помага май ще ми се наложи да мина на нея...
    Let the beats control your soul...

пробвай с пиена на повече вода само за това съм чувала
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си