- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прелести
Първоначално написано от NomercyY
Ти откъде знаеш колко съм висока и какви са ми гърдите
![]()
Обичам стегнати. Може и по-големи, но стегнати. Т'ва е..
Не отказвам и други де. не съм претенциозен ся...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Не сте цицомани лиХаха тук можем да поспорим!
![]()
Не че искам да прозвучи като самоизтъкване , но съм забелязала че всеки 2-ри като ми види циците и започват да му текат лигите!Което понякога дразни ядски мн ... после ми разпрявяите че не сте цицомани .. а и не само аз съм на това мнение .. !
F_ludi4kata_F лично аз мога с чиста съвест да кажа, че не сам цицоман първо не сам ти виждал гърдите 2ро, че съм виждал момичета с големи и не са ми текали лигите имам си принципи и държа на тях не, че отказвам големи гърди но казах харесвам нормални и стегнати
az ne sum kazala 4e moite sa golemiПървоначално написано от NomercyY
govorq po princip za vseki tip gurdi ! i po to4no za tova kakvo zna4enie im otdavate ..
Abe moite pyk ne sa големи и не се срамувам и за мен даже не е грозно това или нещо ,заради ,което трябва да страдам :# Като не са големи много важно . . . момчето ме взима не ,заради гърдите ми /по принцип/![]()
Аз съм момиче ма и аз да кажа...Гърдите каквито и да са,стоят различно според телосложението и ръста(поне според мен)
Ако съдя по познатите и приятелите си, мъжете не са цицомани, то си е до човек всеки го кефят различни форми,размери и т.н. ..... аз не съм с големи ......... ама не циците правят работата .....чувала съм, че мъжете понякога се комплексират ако жената до тях има мн големи , ся не знам дали е така де ....
![]()
Зависи от телосложението на момичето
Много ясно иначе, че стегнати. И големите и малките ме кефят мен![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
![]()
недосукали лапета.. дайте им цици
мойте пък си ги харесвам ...![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Първоначално написано от NomercyY
az sum napulno suglasen s tebama da ne sa i kato bireni kapa4ki
![]()
Най-хубавите са средно големи, добре уформени, не виснали
Епъ ко и туй чуду подпись?
i az si mislix 4e pove4eto mom4eta 6te kajat "golemi" gyrdi .. xax .. a pyk to to4no obratnoto![]()
![]()
аз лично не си падам по дъските но не си падам и по хипер големи цици
идеалния размер на една гърда аз определям когато - като я хвана да е малко по голяма от дланта ми ......и да .... трябва да е стегната щото иначе торби с вода не ги признавам
![]()
Aми за това казах, че някои хора все още живеят в минали и остарели събития, твърдения и мненияПървоначално написано от natalitoo
![]()
Епъ ко и туй чуду подпись?
вии сички така си мислийте ама скромни момчета се оказахме![]()
Докато неможе се завиеш с едната не стават![]()
![]()
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
kolkoto 6epata mi da sa a po princip nai kofti sa uwisnalite!
Golemi kat bidoni![]()
![]()
![]()
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
абе цици да има пък другото не е важно само да не са овуснали![]()
kato tiq na avatara tiПървоначално написано от duspa
![]()
![]()
![]()