- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е за теб любовта?
Какво е за теб любовта?
Днес света има нужда от хора,които знаят да обичат и се борят за живота поне със същата сила,с която други искат да го унищожат
Хаххахаххаха... каква ирония ... (аничка)
...![]()
![]()
![]()
Еееми аз предпочитам да я няма![]()
Всичко превръщаме в проблеми (хората)...животните са си добре (не че нии не спадаме към клас животни, но това е друга тема)...имат си размножителни периоди и си праат кефа като му дойде времето
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Ми ... чувство.. може да си развия темата от есето по психология, което бях написала точно по тая тема, ама ме мързи, иначе общо зето - да ти близо до любимия човек, да го разбираш, да знаеш че и той те разбира, когато е далече да искаш да е близо, а когато е близо - да не си отива... романика и страст...общо зето
няма любов.. и романтиката си отиде с рицарите.. и всичкиии тези теми са толкова банални ...![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
=D> \Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
/ ,то4но....и стига се подмотва,ше затворат магазина!
за мен любовта е:всики да са нещо за теб...но само един човек да е всичко за теби това да е споделено и от двамата
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Как да няма любов?Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Любов има това че не си я срещнал не означава че няма!
![]()
ТРЪГВАМ ТРЪГВАМПървоначално написано от sapphirr
![]()
Първоначално написано от [LP
fuuuck youu
fuuck your love too![]()
![]()
Първоначално написано от [LP
Love kind'f sux...ей за това са си по-добре животните...
Не мисля, че любовта е нещо, което би могло да бъде описано с думи.Въобще има ли някой, който да е изпитал наистина любовта и да се заема да я описва в разказ или стихотворение? Не...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Любовта осмисля света , осмисля всичко .. разбира се любов човек изпитва по различни начини .. любов към семейството , близките , или към единственият човек на света било то гадже или най-добър фр .. Абе любовта е хубава ако е споделена иначе руши всичко!
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Съгласен съм, че малко трудно е да се сравни с нещо...особено ако е над ниво "гледам-искам"...Иначе е много хубаво нещоНадскочих и най-опитмистичните представи за себе си и това как бих могъл да приемам нещо...Нали имаше 1 мисъл...Love is Everything..А защо тогава все не ни е достатъчна
![]()
Когато ти се припие,не си купуваш кръчма..
Защо тогава, когато ти се прие*е си хващаш приятелка?
та така любовта съм я срещнала Много отдавна.. беше красиво беше всичко.. но всичко идва за да си отиде.. привличане.. ами ти след като си обичал...забравил ли си за себе си заради нея ? нЕ ми се вярва останаха само егоисти ...Първоначално написано от Chess
![]()
Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Дали съм забравил за себе си...за това се ядосвам...защото не трябваше да забравям...трябваше да си се дистанцирам...да поддържам принципа "само приятели", защото така или иначе в крайна сметка нищи не излиза![]()
Първоначално написано от Chess
е ти си се предал леснобори за това което искаш и обичаш.. рано или късно ще го имаш..но вече е под въпрос дали ще го искаш
![]()
Епа д*ба след толкова време борба не става...всеки си има лимит![]()
И аз се изтощих![]()
намери си нова тръпкаПървоначално написано от Chess
![]()
Спомням си че отдавна имаше подобна тема но така или иначе ще отговоря.
Любовта е едно от най-красивите чувства на земята което просто не подлежи на описание поради факта че чувствата са възможно най-искрени и чисти.Люовта те кара да летиш да усещаш едно специфично вълнение в корема си.Любовта дава много радост но когато тя угасне тя покрива сърцето със пепел която трудно се премахва (използвах метафора надявам се че ме разбрахте) . При една раздяла винаги боли но въпреки че от любовта боли аз съм на мнение (макар и понякога да не сикам да я има) че без любов ние нямаше да сме пълноценни същества.
lubovta li...ami super e ako e spodelena,ina4e e mn fakano...az sega sam mn pesimisti4no nasstroena,taka 4e ne o4akvaite hubavi dumi za lubovtya,koqto tolkova puti mi e pri4inqvala bolka....![]()