- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми съвет :(
Благодаря за саветите,мисля че ще ви послушам.Няма смисал да си бласкам главата заради това момче.Както казват "Морето е пълно с риби".Чао от мен и благодаря отново.![]()
Сарита,парво трябва да си зададеш вапроса Обичаш ли го,харесваш ли го или не изпитваш нищо? след като си отговориш реши дали искаш още да се занимаваш с него и дали след като той така те е наранил ти искаш да правиш каквото и да е било за него.А може би и той като теб е инат но всъщност има чувства към теб.Ако питаш мен живей си живота ако той се разкайва и още има чувства ще те потърси.УСПЕХ И ДАНО ОТКРИЕШ ЛЮБОВТА!!!
syrceto ti otiva v gashtite i obratno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami kakvo moga da ti kaja - nai-dobroto reshenie e da spresh da mu obrystash takova vnimanie , no ne i da ne mu govorish , naprotiv , dryj se taka , che vse edno ne ti puka , a ti e samo nqkakyv poznat - tova shte go ochudi i se zanimavai ne s 97356345 momcheta , (zashtoto shte si pomisli , che pravish napuk ) a s 1 ... za da reshi , che e seriozno ....
vypreki che smqtqm tova za glupavo , da si vryshtash , no shtom taka si reshila ...
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
"как да накарам момчето което обичам, е не съм сигурна че го обичам след като ме нарани толкова но когато го видя сърцето ми отива в гащите и обратно"хаха еее като за начало вместо да му отмъщаваш иии да го "мачкаш" защо не се изясниш със себе си какво искасш,какво изпитваш,за да не съжаляваш после
![]()
По твоите думи разбирам,че той един вид ти има за своя собственост-а не за свое гадже.........ти още ли си с него?ако е така-не те разбирам?!Няма какво да го" мачкаш",просто го зарежи......пак ще го заболи..няма смисъл да му го връщаш........той сам ще съжалява после.....
Колко е глупаво да искаш да върнеш на някой.. Ае търчи след овцете, чупи си главата с отмъщения, после ще съжеляваш..
Животът е адът описан в Библията!
Няма да дойде да ти се моли, почти сигурно е...Според мен не те харесва чак толкова, за да го направи, щом още по време на връзката ви си е позволявал такива неща...Защо се тормозиш за абсолютните глупости?Остави го.
''как да накарам момчето което обичам, е не съм сигурна че го обичам'' Това че те е наранил неможе да те накара да престанеш да го обичаш.
Емии може би ще ти прозвучи като липса на женска солидарност , но според мен е глупаво да му отмъщаваш !Направила си голяма грешка като си тръгнала с него без да си го опознала достатъчно , защото ти сама каза ,че незнаеш дали той се прави на женкар само за пред фр-тата му или в действителност е такъв ! Така ,че ще те посъветвам да не му отмъщаваш и да не излизаш в очите на съучениците ти като курва , само защото си решила , че трябва да ти се извини ! Просто според мен не това е начина !
И да го обичаш, и да не го харесваш, и той да се прави на женкар, или да е такъв, просто ... е тъпо да се занимаваш с отминали неща... Ем, момиче, та той ти е изневерявал... Пфф.... ако бях на твое място, щях да изтрия името му от главата си, ... Просто... не се занимавай..
Не се занимавай с глупости !Кажи ми какъв е смисъла да му отмъщаваш???Както сама казваш той ти е изневерявал през цялото време..трудно ми е да повярвам как може дори да си мислиш за подобен човек , след това което ти е причинил...Просто го забрави.Знам , че е трудно , но го направи
![]()
morsko_siqnie може ако искаш да си напишеш отговора на дваисет дра ако си забраила нещу и искаш да го допалниш има редктираи
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Lunna_svetlina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Не е ли леко детинско да се занимаваш с такива отмъщения и не знам си какво.Ами,няюаранил те е,това е ужасно,но защо въобще му обръщаш внимание,накажи го с безразличие и определено съдбата няма да го остави ненаранен или от несподелена любов или от изневяра.Защо трябва да се натискаш с някакви,към които явно не изпитваш чувства?Не смяташ ли,че е мн жалко и безсмислено,погледнато от страни?Осъзнай се и просто не се ядосвай за хора като него,просто не си заслужава и от това,че той не те е оценил като човек и личност,докато сте били заедно,единствено той губи.Но погледни го и от добрата страна-по-добре е,че не сте заедно,защото иначе щеше да си с мн неподходящ човек за теб и ще трябваше да си свидетел на глупавото му отношение и безочливите изневери!Банално,но........вся ко зло за добро!!!!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
С две думи искаш тъпкано да му го върнеш..искаш възмездие...искаш отмъщение...
Преди да продължа само да ти кажа че тва което искаш е супер тъпо и детинско..обаче на всеки му се е случвало....тъй че няма да те съдя : ))
Как можеш да го получиш не знам защото към различните хора се изисква различен подход... : )))
Ei hora ne badete tolkova jestoki.Horata pravqt gre6ki i tq e napravila no navqrno go e razbrala.