.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

да си кажа моя проблем...

начи от 3-4 дена хода с едно момиче, ама вече ме изкарва извън нерви...Сериозна връзка съм нямал сигурно от 1 година само некви несериозни по за 1 седмица и съм отвикнал да съм с гадже...Момичето е доста влюбено, стреля ме през 15 минути, и е много, ама много ревниво пък аз познавам много момичета и се виждам с тях говорим си и такива работи после тя ми вика начи да кажа тя е 8 клас аз съм 10.Нормално ли е да съм изнервен?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

hottie
    Guest
    охооо щом отсега ти трови живота може да стане и по-зле..

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    аз не че и се ващам много, ама кат почне да ми вика...пък аз си се базикам с нея и тя още повече

Град
    На изток от рая
    Строй го малко това момиче,как може такова безобразие през 15 минути
    Естествено,че трябва да си изнервен,изпотен и т.н.
    Кажи и да се успокои малко и,че няма от какво да се притеснява!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    аз не че и се ващам много, ама кат почне да ми вика...пък аз си се базикам с нея и тя още повече
    Ами не и позволявай така да ти се качва на главата. А ако ти крещи за такива глупости я остави да мине иначе няма смисъл. Изчакай да видиш дали ще се промени и тогава мисли какво да правиш.

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    брат и на мене са ми трудни тея 8 клас .. щом е ревнива не се задържай мноо с момичета като тя е край тебе .. даваш им едно здрасти на булките и толко .. пък с възраста ако й улегне характера ня да е толко ревнива ..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    heh i na teb 1 pat da ti se slu4i da pi6e6 za smislen problem nz oba4e kvo da ti kaja.... takiva momi4eta sa stra6ni..... ama i ti mi se vijda6 jenkar4e lo6a kombinaciq pomisli si i govori s neq... za napred kak 6te e do tuk zaebi kvo e bilo
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    hate city plovdiv, майна
    и неска пак ме издразни яко имам аз 2 и 3 час свободен и отиваме да пием бира ние, пък тя имала 1,2 и 3 час свободни и вика що не ми се обади да идем на кафе...ние сме се събрали да си пием кат хората тя на кафе ше ме води... после пак имах 7 часа тя 6 и ми вика искаш ли да те чакам пък мене ми е едно замотано в главата и викам ако искаш и тя ме чака и вика кво толкова беше интересен тоя час че го кара...

awe ima li znae4enie dali momi4eto e 8-mi klas i 1-vi da e... smisal kato si e revnivo ne moi se promeni.. a otnosno temata skii sq ako naistina q ceni6 i q haresva6 i iska6 da ima6 ne6ty poi4e i kaji kak stoqt ne6tata i tq ako e svqsva i ako naistina e "vlubena" v teb kakto kazva6 6te te razbere...
    ВсЕкИ МоЖе Да НапИкаЕ ПоДа...БъДи пИч наСеРи тАваНа ...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    lele tva momi4e ne e v red ama pak i ti si edin... kak moje d ane i se obadi6

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Ами не и позволявай така да ти се качва на главата. А ако ти крещи за такива глупости я остави да мине иначе няма смисъл. Изчакай да видиш дали ще се промени и тогава мисли какво да правиш.
    Vladoka rulzzz

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Spored tebe tvoqta madama ne se 4uvstva sigurna v sebe si,za da izpada v takava revnost....stqgai q!kato se ojeni6 6te ima6 vreme da se zanimava6 sas dostaaata4no scenki na revnost(govorq ot li4en opit),sega ti e vreme da se naslajdava6 na vruzkite bez da izpitva6 nai-nai-dosadnite ne6ta ot tqh

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    iskah da kaja"spored mene....", a spored tebe nz...sry za gre6kata

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Поговори си с нея!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Поговори си с нея!
    епа може да искам мнение от други тогава да лафя с нея...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    mn mi e 4udno za6to ti e togava tazi vruzka sledkato ne sika6 da govori6 s neq? btw tva momi4eto na pika li e???

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Еми малко прекалява, а и все пак сте в началото, колкото и да е влюбена, то става досадно през 15 мин. да се занимава. А и ако от първата седмица те дразни, нещо не е наред май. Сега би трябвало да си вл/бен с розовите очила и да виждаш всичко перфекрно.
    А тва за часовете е било много тъпо - все пак това е училище, не концерт по желание...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Ami da ti kaja 6tom e vlubena v teb e napylno normalno da se dyrji taka,a tova moje bi se dylji na tova 4e ne i obry6ta6 dostaty4no vnimanie,vse pak vsqko momi4e iska da se 4uvstva vseki mig jelana i 4e mom4eto do neq dyrji na neq.Ne q opravdavam napylno de naistina da ti prozvynqva prez 15min idva v malko pove4e,no moje i da go pogledne6 i ot druga strana-dokato se dyrji po tozi na4in zna4i te obi4a

Mi 6tom revnuva ima nekfi 4uvstva kum teb. Radvai se i gledai da q zapazi6, za6toto 6te q oceni6 kgato q zagubi6. Kazvam go ot opit ;]
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

P.S Az sam momi4e Propusnah da kaja, no se e slu4valo na moi fr
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    mn mi e 4udno za6to ti e togava tazi vruzka sledkato ne sika6 da govori6 s neq? btw tva momi4eto na pika li e???
    не е момичето от профила, тва ми е просто приятелка

Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Еми малко прекалява, а и все пак сте в началото, колкото и да е влюбена, то става досадно през 15 мин. да се занимава. А и ако от първата седмица те дразни, нещо не е наред май. Сега би трябвало да си вл/бен с розовите очила и да виждаш всичко перфекрно.
    А тва за часовете е било много тъпо - все пак това е училище, не концерт по желание...
    тва влюбване при мене го няма вече...много са ме наранявали и съм свикнал да карам връзка с по-малко чувства

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Поговори си с нея!
    епа може да искам мнение от други тогава да лафя с нея...
    Ам имах предвид, че след като тва те изнервя си и го кажи.. Иначе, да според мене е нормално, даже е гадно така както тя постъпва

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Малко е рано,за ревност.
    Сигорно,момичето е много влюбено,или просто си е властна натура.

moje i da gre6a 4ove4e,no kakto govori6 mai nqma6 mn seriozni 4uvstva i si s neq samo da ne si na suho.kofti e da pozvolqva6 taka da te obsebva,postavi i nqkakav ultimatum-ili da se darji normalno ili da se otkaje,puk 6tom te revnuva tolkova moje i da ima povodi

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    не е момичето от профила, тва ми е просто приятелка

Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    тва влюбване при мене го няма вече...много са ме наранявали и съм свикнал да карам връзка с по-малко чувства
    a tq znae li ??? ako ne znae i ima nadejdi za neshto istinsko ??? obqsni i prosto kak sedqt neshtata bez zna4enie dali iska da te slusha v kraen slu4ai biesh dva shamara i she se osuznae
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си