- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пред огледалото :)
Хахаха към 2 часа общо ами без черен молив и гланц не излизам попринцип и тва ми е грима за деня![]()
2 часа о.О на вас половината ден ви минава пред огледалото![]()
Аз се задържам пред огледалото най-много за 15 минути, и то когато слагам спирала и молив (доста рядко), иначе нито си оправям косата 1 час, нито си слагам 100 пласта грим![]()
ми суетна съм, но не прекалено...нормалноа иначе не се чувствам комфортно когато съм с какъвто и да било грим...само гланц може би..
ами..пред огледалото най-мн 10ина мин. след което се обличам и тръгвам за даскало..и като се върна пак се гледам(''малии,как ма'й разрошил вятъра..тцтцт)но не съм от тези,които висят там с часове
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
po cql den sm tam kogato nqma kvo da praq imam si edno zemam go sqdam i se zqpam..majaa.. i t.n![]()
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
Вземете прочетете някоя книга,вместо цял ден пред огледалото да висите
колкото и да се гледате едва ли ще станете по-хубави![]()
пред огледалото....само сутрин да се гримирам и вечер да махна грима, всичко това около 25 мин общоИначе без рядко излизам, но той не е много фрапиращ.
SMILE FOR ME NOW
е казах че е общо през целия ден а кво са 2 часа от 24Първоначално написано от zloto
![]()
има някой които за 1 път стоят по 1 час и повече![]()
от 10 до 20 мин ... на ден ..езависи понякога и по 40 ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
хвърлям един поглед в огледалото преди да изляза, да се уверя, че полата ми не се е изкривила, че дрехите си пасват и тн. гримирам се за макс 10 минути, вече ми е такъв навик, че не излизам без грим - спирала, очна линия, евентуално червило, ако съм на кеф. хем е ефектно, хем не ми краде от времето.. и така.
Ами доста често вися пред огледалото.Мога да седя и по цял ден ама ми писва понякога..Аз грим само спирала и гланц за устни и от време на време молив или очна линия.Фон дьо тен не слагам защото кожата ми е чиста.
е от време на време излиза по някоя досадна пъпчица но като цяло си ми е добре.
![]()
минимум половин час.. абе мога да си седя цял денаа без грим да излизам.. пфф В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ !!!
малко време прекарвам пред огледалото и почти никога не излизам с грим![]()
![]()
Гледам се нормално пъти в огледалот и да излизам без грим
Абе аз без грим рядко излизам . Максимум по 15 сутрин за грим и коса, а следобед ако имам време- повече. Пък мн им се чудя на такива квито ги има в моя клас. Постоянно се гримират, постоянно се взират в огледалото, все с гребен ръка.Пък накрай са си същите. Просто няма смисъл толкова да се хлепотят. Аз като излезна от нас само с молив, спирала, коректор и червило карам чак до обяд дето се вика. И чат- пат слагам балсам и си оправям косата в даскало.
Животът е като стълба в кокошарник- къс и осран!
с грим HE с1м само когато нанкам...ина4е по 10-20 мин пред огледалото
обикновено излизам без грим. Ако планирам да се гримирам на следващия ден, вечерта правя един - два опита с цветовете, с които искам да съм. После се изтривам и лягам да спя. На другата сутрин ставам и имам ясна представа в какъв ред ще протече гримирането ми, което ми отнема не повече от 30 минути - фон дьо тен, пудра, балсам за устни, сенки (задължително два цвята в една гама, които се преливат или допълват един друг), спирала, молив за очи, руж - обикновено ако съм с розови сенски и той е някъв розовеещ, ако не го пропускам, гланц. : ) планираното гримиране спестява много нерви : )
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Не седя повече от час.А когато излизам слагам фон дьо тен,пудра,молив за очи и балсам или гланц и потеглям.
Който се смее последен - най-бавно загрява!
Първоначално написано от MIKROBA
как да има по цяяяял ден да си се глеедам
![]()
![]()