.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Hybrid View

Почти постоянно съм пред огледалото.Дори в часовете огледалото е на масата и се оглеждаме. А без гри м почти не излизам.Когато излизам се гримирам 15 минути някъде а когато си правя прическа различно.Понякога 10 минути,понякога 40 минути

Град
    V.Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    amii moga i cql den da si sedq pred nego nqma da mi pisne ina4e po okolo 2 4asa i polovina a bez grimm po4ti nikoga
    i az taka ne mi omryzva :Ppp
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Преди работа стоя близо 15-тина минути. Като се прибера от работа още 10-тина, за да си махна грима. Ако излизам някъде вечерта 20-тина и още 15 след като се върна.

Общо 1 час, час и малко от горе

За времето не знам...хмм...достатъчно .А иначе ако е до магазина излизам без грим,до даскало също понякога без,но иначе си ходя с черен молив и гланц (добре,че не ми се налаа да си слагам спирала )
    Just haters make me famous! εĭз

Аз обичам много да се гледам в огледалото.. общо взето мога по цял ден да стоя и да се гледам в огледалото...
    А иначе без грим... вече доста рядко, но ми се е случвало да излизам без..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Сутрин 3 мин пред огледалото ме оправят... колкото да се среша и да сложа някоя фибичка(маниачка съм на тема фибички), а иначе вечер като излизам около 15 мин за грим и 30 за косата
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Повече от фен
    mmm mnogo obi4am da se gledam v ogledaloto...daje kogato sam nqkyde na ulicata kat vidq kola ili nqkoi prozorec na koito moje da se ogledam se oglejdam..... ina4e za grima lqtoto po4ti ne izlizam bez grim no zimata dosta rqdko si slagam

хвърлям един поглед да видя дали е наред гнездото и излизам
    we give it all.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си