- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пред огледалото :)
Почти постоянно съм пред огледалото.Дори в часовете огледалото е на масата и се оглеждаме.![]()
![]()
А без гри м почти не излизам.Когато излизам се гримирам 15 минути някъде а когато си правя прическа различно.Понякога 10 минути,понякога 40 минути
![]()
![]()
![]()
![]()
i az taka ne mi omryzva :PppПървоначално написано от GaBiIi__
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Преди работа стоя близо 15-тина минути. Като се прибера от работа още 10-тина, за да си махна грима. Ако излизам някъде вечерта 20-тина и още 15 след като се върна.
Общо 1 час, час и малко от горе![]()
За времето не знам...хмм...достатъчно.А иначе ако е до магазина излизам без грим,до даскало също понякога без,но иначе си ходя с черен молив и гланц (добре,че не ми се налаа да си слагам спирала
)
Just haters make me famous! εĭз
Сутрин 3 мин пред огледалото ме оправят... колкото да се среша и да сложа някоя фибичка(маниачка съм на тема фибички), а иначе вечер като излизам около 15 мин за грим и 30 за косата
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
mmm mnogo obi4am da se gledam v ogledaloto...daje kogato sam nqkyde na ulicata kat vidq kola ili nqkoi prozorec na koito moje da se ogledam se oglejdam..... ina4e za grima lqtoto po4ti ne izlizam bez grim no zimata dosta rqdko si slagam
хвърлям един поглед да видя дали е наред гнездотои излизам
we give it all.