.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: One Tree Hill

Град
    [Градът, който никога не спИ]

One Tree Hill

Лелеееее има ли някой освен мен да го гледа ? Ама да не е до оня 2 или 3 сезон а да е до 5 ?? Охх а някой да знае как ще завърши като цяло целият сериал ?И колко серий ще са 5 сезон ?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Я виж ти! Още една луда фенка на Най-страхотния сериал на света. Аз също съм голяма фенка обаче съм още на средата на 4-ти сезон. Мисля,обаче,че и 5-ти ще има 22 серии,но нататък нз. Аз много искам Брук и Лукас да се съберат заедно..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    i az sum stra6na manq4ka na filma...gledah vsi4ki sezoni,a sega vsqka srqda gledam novite epizodi...po princip ne si padam po seriali,no One Tree Hill i Prison Break sa nomer1. Peitun v posledniq sezon mn me drazniii......b*si flegmati4noto,depresira6to,zubato 4ove4e...a predi me kefe6e!!!! Oba4e sum fenka na Bruk

Ооо да!!! Много си го обичам този сериал !!!
    Сега си тегля новата серия от 5 сезон

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    i aaaaaaz!

ами да аз го гледам
    утре мисля да гледам новата серия

tova e nai qkiqq serial na vs vremenaa...obojavamm go...mene pyk ne me drazni peyton...v 4 sezon me drazneshe...lubimata mii ot vsichki e rachel..jalko che q nqma v 5 sezon.. gledala sam vs serii daje predi malko dogledah 8 na 5 sezon...super ee..
    Аз мога!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Oo и аз преди малко го гледах Ама тръпна в напрежение в момента какво ще стане с тая Линдзи и Лукас Дано не се събераат
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

адския сериал на сега гледах 8-ми епизод от 5 сезон ..началото на сезона беше мн тъпо ама сяяя стана адски яко а бавачката..с Пейтън и Линдзи и Лукас..ахаха Брук и бармана абее сичко е мн яко ся най добрия сериал на вс времена

от класа ми го гледат доста хора и само ми разправят накви неща за тоя сериал. толкова ли е интересен? една даже каза 4е е осмислил живота й!! аз пък О.С мн оби4ам и накрая плаках даже.....
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ХХхХ АЗ едва съм почнала 2ри уж А и не е интересно да знаеш как свършва,гледай и ше разбереш
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си