- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтика
ImAm Mn pOznAti koito dosta si padat po romantikata ama...az ne6ty ne sam ot tqhvie na kakvo mnenie ste po toq vapros
Модерирано по т.7 от Правилника!
Коалка
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Аз пък я обужавам..Романтик съм
![]()
Оби4ам страста слята с капка романти4ен елексир
![]()
![]()
![]()
![]()
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
романтичен съм когато си заслужава и влагам всичко за да зарадвам момичето, но когато е нещо спонтанно не съм толкова романтичен а просто - дай дай и толкова :![]()
Това, което не ме убива...ми е*ава майката!
брао брао,т'ва как го измисли не знам.Давай само така на изчезване стеПървоначално написано от NuRi
Аз по принцип не съм ама ако много много много много много харесвам момичето ще си напъна мозъка и ще измисля нещо
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Романтична съм .. и понякога май прекалявам![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Аз мисля,че спонтанната романтика е много по-красива от нагласената.
оо твърдо да...много обичам романтиката...мн сам зле...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
дам много съм романтична
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
Емии имало е и случаи,в които съм била романтична.Ама са рядкостНе съм против романтиката.Даже понякога е готино да си по-романтичен.Но аэ не съм от най-романтичните.Даже от време на време съм в другата крайност
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
И аз не съм...
ДАаАМнооуУ Съм РО0М@нти4Ен мАйНа
ДЕБА ФЕШЪНСКАТА ГРАМАТИКА
НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ПИШЕШ НОРМАЛНО?
Аз съм безнадежден старомоден романтик...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И аз си падам,малко романтична.
Но романтиката се свършва с "да" и с "не",трябваше да сложиш малко повече възможни отговори![]()
qko e kogato dvama 4oveka se obi4at da ima izvestna doza romantika,az li4no,vapreki 4e sam momi4e oba4e ne si padam po razni izpalneniq ot tipa"ve4erq na sve6ti" i "rozi v legloto".Gadjeto ti moje da ti pokaje,4e te obi4a i bez da se pravi na perfektniq djentalmen,presileno mi se vijda![]()
И аз уж съм романтична натура, ама не ме кефи идеята примерно да спим на открито небе и да зяпаме цяла нощ звездите, пфф скука
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Г-жата ми по Етика и право ме определи като " романтик - мечтател " така, че смея да твърдя че съм![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
И аз съм непоправима романтичка,такава съм,който не ме харесва,да е жив и здрав.Прави ми и впечатление,че не са много хората,които са романтични...защо ли?![]()
![]()
И защо малко хора са си дали мненията..?
![]()
Изобщо не съм романтична,мразя лигавите неща...
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
na sa6toto mnenie sam.. no dori da e naglasena .. pak si e romantik.. abe s nali4ie na romantika ot majkiq ili jenskiq pol vrazkata 6te izdarji poi4e.. pone tai si mislaПървоначално написано от love^veselka
![]()
ВсЕкИ МоЖе Да НапИкаЕ ПоДа...БъДи пИч наСеРи тАваНа ...
Не съм болезнена ромнатичка, но по принцип обичам романтиката.И определено тея стандартни лиготии и клишета.![]()
Zna4i iska6 da ta 4ukat kat jiwotno w nekoi ob6testwen kenef?!Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Ili pyk -zdr. -zdr. -ae da se po4wame 6ot byrzam za daskalo!
Абе момичето има предвид лигавите истории като звезди небе луна и така и така с часове...лигавщини пълни...или вечеря на свещи и така нататък след като отдавна вече за целта има лампиПървоначално написано от Бай Хихон-колко цял бидон
ммммм бях .. но сегане чак толкова даже изобщо ..
![]()