.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Град
    Враца

Срамежливите момичета - плюс или минус ^.^

Такамммммм... понеже днес имах среща с едно момче, а попринцип не съм много по срещите, и рядко излизам с хора от другия пол... и естествено беше да се притесня... И излязох срамежливата в случая... Вие срамувате ли се, когато сте с момче, с което не се понавате чаааааааааааааааааааак толкова добре И какво мислите общо взето за срамежливите момичета

Изобщо не трябва да се срамуваш,защото според мен(момче съм) момчетата не усещат срама на момичетата,смисъл просто не се забелязва,но има такива,които забелязват

: ) ех ... какво да ти кажа радвам се че те видях днес .... просто не успях да намеря правилна тема сори

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    vseki ima period ot jivota si v koito e sramejliw az sa6to sam bila 1 vreme..... no mislq 4e s opita,se pridobiva overenost! ne6tata 6te se promenqt povqrvai mi! mislq 4e sramejlivite f sa sladki i nevinni, oba4e treabva da preodoleqt tova.... za6toto t6te im e pre4ka ( v pove4eto slu4ai) ne samo v lubovta,no i v jivota!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

аз па не се срамувам няма от какво нито защо.. Държа се какту винаги..и ако на някой това не му изнася.. Пътя... :P
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    к'во значи срамуваш се !?! ти да не си на 13 да се срамуваш от противоположния пол?Така само повече отблъскваш момчето според мен.Дръж се естествено все едно говориш с много добър приятел и ако не му изнася - здраве да е
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    к'во значи срамуваш се !?! ти да не си на 13 да се срамуваш от противоположния пол?Така само повече отблъскваш момчето според мен.Дръж се естествено все едно говориш с много добър приятел и ако не му изнася - здраве да е
    Срамувам се значи, че не мога да говоря спокойно с него... това значи! Мерси иначена другите

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    ами говори на някаква тема от която разбираш и ти е приятна...само че рискуваш да го отегчиш до безкрайност
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Мега фен
    Град
    София
    Момче,момиче-все едно.Винаги съм каэвала ,че срамежливостта е много ллошо нещо.И освен да пречи,друго не прави.Аэ рично не съм имала тоэи проблем и се радвам,но според лични наблюдения доста хора страдат от това Каэвам СТРАДАТ,эащото наистина е доста неприятно.То като се поэамислиш няма смисъл да те е срам.Какво като иэлиэаш с представител на другия пол?Все едно.Хора сме всички.Трябва да можем да си общуваме беэ притеснение.Така,че не се спичайте и не се срамувайте,эащото това само ще ви вреди.
    А до овторката.Не се притеснявай,бе.Случило се е.Щом си по-притеснителна,той вероятно е эабеляэал.Но надали това ще му промени мнението эа теб.Просто следващия път бъди по-раэговорлива.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ми ня за ко да са притесняваш много много........нормално е ........кат не стане с тоз други има не са свършили момчетата...ако не става с него от п1рвия път пробваи пак........... :P
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

ami ne e trbvalo da se sramauva6 ama ni6to ima vreme 6te svikne6...
    az ne sam sramejliva ama i 4esno da si kaja tva go priemam za minus...

Супер фен
    Срамежливи сливи миризливи = булшит

Не обичам момичета на които да им вадя думите с ченгели...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az NE!prikazliva sum i uverena v sebe si i ob6to vzeto moga da za4ekna vsqkakvi temi i s absolutno nepoznati hora,stiga da ne sa zagubeni ili te da sa mn sramejlivi,za6toto me depresirat i prosto ne kontaktuvam za dulgo s tqh!

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Мразя да ме сваля момиче чувствам се като жертва.. даже бих казал че харесвам срамежливи момичета :>.
    П.П Няма от какво да се притесняваш :>
    Eventful past is everclear.

ъъъ това е teen форум... напълно възможно е да е на 13?!?!Ако ти си на 30....

Град
    Враца
    минус и то голям МИНУС яко пънк баце те ако са срамежливи нит моо ги пипнеш нит моо ги пообараш за тва бой на таа херца тя дали си срамежлив или не си винаги ше ти влезе и шти стане приятно

Град
    ПлуТоН
    Ве нЕМа оТ кВо дА тЕ е сРаМ дРъж сИ сЕ есТесТвЕно аААаА аКо нА нЕгО нЕ мУ иЗнАсЯ дА сИ хВаЩа пЪтО

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Срамувам се значи, че не мога да говоря спокойно с него... това значи! Мерси иначена другите
    И аз съм така ,особено с непознат като се срещна става някси много сконфузна ситуация...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    В началото се спичам ама след тва сичко е наред (:

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    В началото се спичам ама след тва сичко е наред (:
    И аз така.

Според Мен е Плюс - особено кат се изчервяват...

Strike a Fatal Blow
    Feel the last beat of your heart
    The Sword Sings of Death...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Не, не се срамувам, няма от какво. Смятам, че да си срамежлив е минус в днешно време. Аз лично не познавам момчета, които да харесват срамежливи момичета, най-малкото е адски трудно да водиш разговор с някого, на когото трябва да му теглиш думите с ченгел от устата и да гледат в земята....
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен
    Абе като цяло си зависи от момчето. До колко добре може да предразположи момичето към говорене и отпускане. АКо е добър до 5 минути и мадамата трябва да говори доста и да е забравила за срама

Мега фен Аватара на koalka
    Оо, преди доста се срамувах и ми беше даже притеснено да говоря с момче(говорим в периода 7-8 клас).После благодарение на приятеля ми някак си се отпуснах и сега имам приятели момчета и доста отпуснато говоря с тях.Не знам на какво се дължи това, но просто човек пораства.Сега не ми е проблем да кажа на някой, че имам чувства или нещо подобно.

Срамежливи момичета ли..това е друга дума за скука според мен...когато никои от двамата не говори се получава една такава тишина която е гадна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си