- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежливите момичета - плюс или минус ^.^
По-добре срамежлива от много надута![]()
Ми аз лично съм срамежлива...и не мисля че това е лошо за едно момиче...разбира се много зависи от компанията с която си...дали ще те предразположи да не ти е толкова притеснено
...а и особено като едно момиче се изчерви е адски сладко много момчета са ми го казвали!!!Така че няма от какво да се притесняваш бъди себе си и тва е...ако те хареса кк ако не значи той губи!! :P :P :P
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
прати мноо поздраи на майка муПървоначално написано от ^blue_cat
![]()
Абе момиче съм ама мисля ,че по добре по срамежлива отколкото някаква адската лигла..Тва съм забелязала от моето обръжение,приятелите ми какво харесват..
![]()
Според мен проблема на срама е ,4е не можеш да се покаже6 такава каквато си и своите положителни ка4естваДа си мн отворена пак не е на добре
Аз съм за златната среда
![]()
(момче съм) когато са срамежливи на първа среща са много сладкиама после вече да я е срам да се целунем примерно е вече досадно
затова се опитвам на първа среща да се докажа че не съм страшен
и после ги предразполагам да си "избухнат" един вид от кеф че сме на среща
![]()
с такива какви срещи съм имал лелееее
![]()
така че ако говорим за първа среща е +
а за втора и така нататък е -
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
хмм..на мен никога не ми се е случвало да ме е срам от момче,дори да е много по-голям от мен,но и като цяло изобщо не съм срамежлива и нищо неме притеснява.За срамежливите момичета мога да кажа,че е само в техен минус,но повечето,които познавам са такива и не могат да се променят![]()
От една страна е хубаво от друга изобщо не!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Еха след тези очарователни коментари всички срамежливи момичета да ходят да се хвърлят отнякъдеАз си мислех, че съм срамежлива, но определено не гледам в земята като говоря, не отговарям с една дума и не допускам да има големи паузи в разговора.. Искам да кажа, че срамежлив не означава задължително тези работи. Те наистина са много кофти, но това, че не си някаква голяма отворка от първата среща не означава, че задължително си голяма скука и ще отблъскваш момчетата, както казват всички във форума. Най-важното е да си себе си, защото в крайна сметка винаги се усеща като се правиш на нещо, каквото не си или впоследствие се разбира, че си се преструвала. Разбира се ако си от тези, които гледат в земята, опитай се да гледаш човека в очите като говориш, да му задаваш въпроси за да не мълчите, и да отговаряш с нещо различно от "Да/Не". Но пак казвам не отивай и в другата крайност
Успех и го карай по-спокойно. Ако те харесва ще те харесва и такава, каквато си, това би трябвало да ти помогне да се отпуснеш
![]()