.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 147

перфектното момиче

какви мимичета обичате "по-лесни,по-трудни",умни,"безмозъчни" красиви,ексцентрични,слаби ,по-закръглени,с по-големи и по-малки гърди,с какво дупе,очи,коса и тн. опишете идеалът си за момиче впускайте се в подробности
    Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Spored men e glupavo da se izgrajda prototip na the dream girl.Az lichno nqmam takyv izgraden za momcheto-mechta.Vseki chovek e qrka individualnost,sys svoi harakter,vijdaniq,misli,interesi,izglejdash po svoq si nachin,govoresht i smeesht se pak po nego...Nikoi ne moje da byde slojen v ramki ili pone ne trqbva!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

аз харесвам умни,забавни момичета които знаят какво искат мразя надутите превзети момичета относно темата с гърдите вече я казах, но специално за темата ще я повторя обичам нормални стегнати гърди цветът на косата е без значение също така и очите а за дупето мога да кажа малко и стегнато

обичам момиче което не е курва,която щом ме види да ми се хвърли,но и да не ми се налага да я чакам докат върба роди круши.искам момичето да не е много вулгарно,а да е по-възпитана и скромна.да е секси,да е слаба,да няма огромни цици а нормални виранати стегнати цици,без много грим

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    аз харесвам мръсните гадни и подли момичета, да се държи с мен като боклук да псува наште да си пада по садо-мазо и два пъти в седмицата да ме бие с камшик и лозови пръчки...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

ти си чисто луд

Цитирай Първоначално написано от bibo
    аз харесвам мръсните гадни и подли момичета, да се държи с мен като боклук да псува наште да си пада по садо-мазо и два пъти в седмицата да ме бие с камшик и лозови пръчки...
    аз съм твоето момиче мечта :P

emi az mislq 4e nai tochniq primer e averkata mi priqtelkata mi tq e strahoten sladur nqma vtora kat neq naprav0o0o ti kazvam 6ti ostanat
    ochite
    CaMo kesh $$$$$$$$$$

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against

АМИ ЧАКАМ ТЕ
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от b0ck0v
    обичам момиче което не е курва,която щом ме види да ми се хвърли,но и да не ми се налага да я чакам докат върба роди круши.искам момичето да не е много вулгарно,а да е по-възпитана и скромна.да е секси,да е слаба,да няма огромни цици а нормални виранати стегнати цици,без много грим
    Мило ти ли си? Мислих, че си си легнал в другата стая

Няма перфектни хора,следователно и момичета

АМИ ЧАКАМ ТЕ
    браво Бибо
    +1 от мен същия съм до всяка буква в мнението ти
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Перфектното момиче?? Момент , е сега ще си пусна една снимка

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от nohuty

АМИ ЧАКАМ ТЕ
    браво Бибо
    +1 от мен същия съм до всяка буква в мнението ти
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Повече от фен
    да слуша рап или дръм н бейс да носи кецки да има хубаво тяло да е перверзна ,да не харчи много,да пафка марихуана,да не пуши цигари ииии бе стига съм изреждал такава нема никъде

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Spored men e glupavo da se izgrajda prototip na the dream girl.Az lichno nqmam takyv izgraden za momcheto-mechta.Vseki chovek e qrka individualnost,sys svoi harakter,vijdaniq,misli,interesi,izglejdash po svoq si nachin,govoresht i smeesht se pak po nego...Nikoi ne moje da byde slojen v ramki ili pone ne trqbva!

+1

Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    да слуша рап или дръм н бейс да носи кецки да има хубаво тяло да е перверзна ,да не харчи много,да пафка марихуана,да не пуши цигари ииии бе стига съм изреждал такава нема никъде

ami nali ima6 men be....btw az sam takava :} xaxax

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    Jena,koqto da ne harchi mnogo-gruba nesyvmestimost mejdu glavni ponqtiq!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Повече от фен
    drug put feminiskite mi pla6ta6 smetkite we te sa nai qkite jeni

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    I az taka mislya . . .
    I za kfo si mislite ,4e e tolkova vajen vyn6niqt вид не мога да си обесня аз?!

Повече от фен
    ti bi li si legnala sus SHREK ?

не само външния вид, а и от мн др неща ако питате мен зависи от характер и от др няма да коментирам.

xaxaxaxaXaxaXAXaxaxaxaxAXAxAxaXaxa

Град
    RuSe
    Jena,koqto da ne harchi mnogo-gruba nesyvmestimost mejdu glavni ponqtiq! [/quote]

Повече от фен
    abe vie ste se sburkali ima jeni koito ne har4at mnogo!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си