- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- перфектното момиче
какви мимичета обичате"по-лесни,по-трудни",умни,"безмозъчни"
красиви,ексцентрични,слаби ,по-закръглени,с по-големи и по-малки гърди,с какво дупе,очи,коса и тн.
опишете идеалът си за момиче
впускайте се в подробности
![]()
Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.
Spored men e glupavo da se izgrajda prototip na the dream girl.Az lichno nqmam takyv izgraden za momcheto-mechta.Vseki chovek e qrka individualnost,sys svoi harakter,vijdaniq,misli,interesi,izglejdash po svoq si nachin,govoresht i smeesht se pak po nego...Nikoi ne moje da byde slojen v ramki ili pone ne trqbva!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
аз харесвам умни,забавни момичета които знаят какво искат мразя надутите превзети момичета относно темата с гърдите вече я казах, но специално за темата ще я повторя обичам нормални стегнати гърди цветът на косата е без значение също така и очите а за дупето мога да кажа малко и стегнато![]()
аз харесвам мръсните гадни и подли момичета, да се държи с мен като боклук да псува наште да си пада по садо-мазо и два пъти в седмицата да ме бие с камшик и лозови пръчки...
Първоначално написано от kombarka
ти си чисто луд![]()
emi az mislq 4e nai tochniq primer e averkata mi priqtelkata mi tq e strahoten sladur nqma vtora kat neq naprav0o0o ti kazvam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6ti ostanat
ochite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CaMo kesh $$$$$$$$$$
Първоначално написано от Rise_Against
АМИ ЧАКАМ ТЕ
Първоначално написано от kombarka
Мило ти ли си? Мислих, че си си легнал в другата стаяПървоначално написано от b0ck0v
![]()
браво БибоПървоначално написано от bibo
+1 от менсъщия съм до всяка буква в мнението ти
![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Перфектното момиче?? Момент , е сега ще си пусна една снимка![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от nohuty
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
да слуша рап или дръм н бейс да носи кецки да има хубаво тяло да е перверзна ,да не харчи много,да пафка марихуана,да не пуши цигари ииии бе стига съм изреждал такава нема никъде![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Pit Of SnakeS
ami nali ima6 men be....btw az sam takava :} xaxax
Jena,koqto da ne harchi mnogo-gruba nesyvmestimost mejdu glavni ponqtiq!Първоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
drug put feminiskite mi pla6ta6 smetkite wete sa nai qkite jeni
![]()
I az taka mislya . . .Първоначално написано от Lorelei
I za kfo si mislite ,4e e tolkova vajen vyn6niqt вид не мога да си обесня аз?!
ti bi li si legnala sus SHREK ?
не само външния вид, а и от мн др неща ако питате мен зависи от характер и от др няма да коментирам.
abe vie ste se sburkaliima jeni koito ne har4at mnogo!