- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- перфектното момиче
Със него не ама акобарна жена му рррррррррррПървоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()
Първоначално написано от kombarka
samo ne q 4ukai v anala 6e gi znae6 kfi gadorii qdat....![]()
kak da te zabravq kato nemoga da te zapomnq![]()
![]()
xaxa mislix 4e samo az go opotrebqvam toq laf...kak nemoi6 da zapomni6 talismana si bee![]()
hah i az misleh 4e ne go znaqt mn hora toq laf ama ne![]()
xex...mi takava e ...i da ti kaja 4e naitina nqma momi4eta da har4at malko....i az otgovarqm na vs ama to4no na tva ne osobenno
![]()
e 6e napraim kompromis sq...ama ae leka ve4e :P pi6i na li4no
![]()
skupi i as te manerihПървоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()
Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.
ama zakusnqh...ujasno zakusnqhhhhhhhhhhhh![]()
uaaaaaa
puk i as se obajdam sled dujt ka4ulka![]()
Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.
+ 111111111Първоначално написано от b0ck0v
![]()
Няма перфектно момиче, не им е в природата
виж, ако въпросът бе зададен така "Какво очаквате от едно момиче"
то бих отговорил така "Очаквам да е интелигентно, красиво, чаровно, възпитано, поддържано и елегантно"
e все пак жената (момичето) не е човек![]()
а до колкото перфектното момиче, стига да ме обича - аз също![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
pravi ste.tupo e da se izgrajda ideal za momi4e 6ot prosto ne sa6testvuva takuv.dori nai groznoto i glupavo mimi4e ima koi da go haresva i obi4a taka 4e.....eto 4e i takava moje da e `perfektna
Няма перфектно нещо, има високи критерии
I posle ne si bil ambreaj. Glei kak naglo se slaga na momcheto. Po princip ne preporuchvam protivozachatuchni na momichetata, no pri teb toku vij se opravil hormonalniq balans.Първоначално написано от nohuty
![]()
A po temata. Ami simpatichni, kulturni i vuzpitani. S visok sexualen zarqd. Drugo ne im trqbva.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Само 1 изискване: да ми е приятно да съм с нея.
Е, т'ва не означава да е франкенщайн де...
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Frankenshtain ili chudovishteto na Frankenshtain !?Първоначално написано от jony
![]()
nqma perfektni hora
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
a i nikoga ne znaesh to4no v kogo 6te se vliubi6 i kakuv 6te e toi
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
taka e, no za vseki 4ovek ima edin dr koito e perfekten za negoПървоначално написано от love^veselka
![]()
Поправката се приема (bow)Първоначално написано от amatorium
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Haide da slojim krai na karanitsata kato cqlo. Nqma smisul da se zaqjdame za gluposti.Първоначално написано от jony
![]()