- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- перфектното момиче
Krasiva , s hubavo tqlo da ima ymstven bagaj (ne mn) da e zabavna , da ne mi se prai na nedostupna , da ne e kyrva i da mi izpulnqva jelaniqta
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
От всичко по-малкоПървоначално написано от fargy
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
за мен най-важното е да е умна и красива...особено умна!!
моми4е съм но 6те кажа въпреки 4е съм хетеро:
1.Умни
2.С 4увство за хумор
3.Сладки,симпа4ти4ни такива некфи хубави
4.ДА НЕ Е НАДУТА![]()
AМи да може да готви и да има стегнат задник. тренирам , алабала, ама съм го замислил, кат са оженя за перфектната тя да ми готви вкни, мазни и калорични манджи, ама аз да не и давам да яде и тя ше седи слабичка и стройничка..пък аз ще съм си с коремче и всичко ще е ок.
Първоначално написано от axakovec
![]()
как1в егоист
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Бойна по характер, другото идва бонус[/b]
Скайп: doombringer2006
Neshto kato tebe?Първоначално написано от besnicataa
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
когато го срещнеш - разбираш,че е той / тя !
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
spored men takova kakvoto nese e darjalo na 13 godini tova bi bilo za men perfekntoto momi4e..
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Колкото по-глупава толкова по-добре
tiq sa nasqkade i nakraq ako iska6 maikata na deteto ti da e t1pa ebasi pi4aПървоначално написано от NoGivinUp
![]()
Къде видя че искам да се женя за тъпа жена ?
*прозяв*
бива ли да сте толкова банални и копи/пейст всичко от някви сайтчета?![]()
виж темата перфектаната жена ти пи6и6 колкото по ... толкоз по добре в тая тема 4овек би си помисли 4е сигорно това е твоя критерии за перфектна жена а неиска6 ли перфектна жена за маика на децата ти?Първоначално написано от NoGivinUp
как го извартях само..
da e hubava no ne samo vannshno no i da ima dy6a za da te razbira i da me podkrepq........i nai bve4e da si pasnim kato chasti ot pazel....![]()
az sam si az......
Ооо, много важен е външният вид. Не е най-важното, но е важен. Но пък чудо голямо - всеки си има различен идеал за красота, всеки си харесва различни, тоест за всеки влак си има пътници. Така че не е болка за умиране.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Аз лично бих си изкривила душата, ако кажа, че в началото не бях привлечена от външния вид на приятеля ми и че сега не ми пука как изглежда (макар че ако направи някоя фрапираща промяна, например да си отреже дългата коса, която толкова обичам, няма да спра да държа както преди на него).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Темата е:перфектното момичеПървоначално написано от tqnko
Има голяма разлика между това с каква искам да ходя и за каква искам да се оженя прави разлика.
az obi4am mrasnici, koito obi4at da gi plqskat po dupenceto, da im kre6tat mrasotii, da sa oparni4avi, da obi4at izvrateniq sex, spermata i da gi karam da mi laqt kato gi 4ukam na zadna
искам да е ШАШАВА...останалото е както винаги...нормални гърди, стегнато дупе...знаете ги работите...най важното е да е ненормална![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
имаще един филм дето един неможеше да лъже и сина му го пита-Тате не е ли важно какъв е човека отвътре? и бащата отговори нещо от рода на - Това го казват само дебелите и грозни лелки които никой не харесва или нещо таковаПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
I tova v kakva vryzka go kaza?Първоначално написано от TaTeTo
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
и с каква искам да прая секс....Първоначално написано от NoGivinUp
Да е умна и забажна,да си паснем идеално,да пуши марихуана е и жъншния жид е жайен до някаде.
Emi Nqmam podpis nemogaa da go izmislq.Chakam idei :P