- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- перфектното момиче
момичето мечта не съществува и не може да се опишеПървоначално написано от fargy
Задоволяваш се с това, което виждаш и по-ти допада и толкова
Първоначално написано от Say It Right
Awe ti ot 50-te godini li izpadnaПървоначално написано от MASTERDICK
![]()
![]()
Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036
tctc ....вече заслужааааваш да те почерпя....доста..Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Glupava, ubava patka s pari.
Da moga da q laja
Първоначално написано от cotton candy
eee 1 4ovek deto e nam oito mnenie podkrepqm vsqka edna bukvi4ka deto si napisal
Първоначално написано от suitable
ne 4e ne6to ama tfa sym az![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само дръм н бейса ми куцаПървоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()
да, то точно такава с пари ще си я намериш, нормална няма да се върже.Първоначално написано от SUPERDICK
![]()
![]()
![]()
Както казва Светльо от Хиподил :
До една възраст гледах всичко на момичето, с което съм да е СУПЕР, но пораснах и вече като видя някоя част на момиче, което ми харесва се съсредоточавам там![]()
Няма перфектни жени, и да се опитват не стааАз мойта приятелка си я обичам и тва ми стига
![]()
Ами момиче сам ,но предполагам ,че някоя готина мацка ,и такава ,която да им угажда на нуждите и да ги разбира .Но все пак няма перфектни хора![]()
Да ме обича, да ми угажда, да не е с прекалено голямо самочувствие, което няма покритие, да не е руса (не ги 'аресвам), да е умна(задължително), да е забавна и да се смее на глупостите ми, да мисли за секс повече от мене и да ми дава да я задоволявам ПО НИКАКЪВ СЛУЧАЙ![]()
Когато найстина обичаш някой, той за теб става идеален ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
говориш глупости..иФчо идеален ли е?Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Ако кажеш "да" се хвърлям от моста.
Да !! .. За мен той е иделлен !! .. Обичам всичко в него, включително и недостатъците и грешките .. Никой не е безгрешен .. Представите ми за "перфектия мъж" .. >> той ги покрива .. всичките .. Не съм си и мечтала да бъда с такъв човек като него и не съм срещала по-подходящ за мен .. Като за край - престани да се хващаш за всяко мое мнение, моля !! .. Каквото и да кажа - коментираш .. Извинявам се, че изразявам лично мнение !!Първоначално написано от Чичко_Полицай
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Хубу..Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Не ми дръж такъв тон друг път!![]()
Аз понеже съм момиче ще напиша за перфекното момче
Перфекният младеж трябва да е умен, със страхотно чувство за хумор (ако може дори черен, защото го амирам за секси), красив.. нямам точно определени очи, коса, ръст защото така разбивам индивидуалноста на момчето. Трябва да ме подкрепя, да ме разбира и изслушва, да ми дава това което искам, да ме обича истински.. да ме глези, гали и да ме прави щастлива.. всеки момент с него да е незабравим...
ПП: Вече съм го намерила и съм супер щастлива![]()
Евала! +1 отвсякъде!!!Първоначално написано от da_e
![]()
nqm perfektni hora :grin: :grin:
Iskam da wi kaja na m1jete 4e ako tolkowa mnogo iskate rysa t1pa sineoka cicesta anoreksi4na bezmoz14na kyrwa ...dje na magistralata gi nqq teq![]()
![]()
i da wa izd1rja li iskate abe normalni li ste wiie ot sex shopa ima eddni kykli ako ne otst1pite ot tozi ideal s tiq izkustwenite sh si prekarate sexyalniqt jiwot
![]()
![]()
![]()
hih
Перфектното момиче беше моето бебе..
аз обичам по-мръснишките момичета които не чакат като изтукани иии само да чакат инициатива на момчетата а които знаят какво искат и показват,че го искат![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Ама ти ме описа идеално![]()
![]()
![]()
![]()
hih
Ми да се запознаем тогаваПървоначално написано от gotinoger4e
![]()
Нека маратонът да започне сега!
Първоначално написано от Lorelei
Иска да каже че си грозна и дебела![]()
![]()