.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 147
    Супер фен
    Град
    Панацея

Re: перфектното момиче

Цитирай Първоначално написано от fargy
    какви мимичета обичате "по-лесни,по-трудни",умни,"безмозъчни" красиви,ексцентрични,слаби ,по-закръглени,с по-големи и по-малки гърди,с какво дупе,очи,коса и тн. опишете идеалът си за момиче впускайте се в подробности
    момичето мечта не съществува и не може да се опише Задоволяваш се с това, което виждаш и по-ти допада и толкова
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от MASTERDICK
    (не като ония, дето краката са им 1/3 от тялото - като тая http://i.data.bg/08/06/14/1004014_orig.jpg ) редовно да се нуждае от сексуални услуги, да ми бъде подвалстна, да не противоречи, да се държи с мен като с бог, винаги да ми угодничи, да си пуска езици с други красиви момичета!
    Awe ti ot 50-te godini li izpadna
    Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
    http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе

Re: перфектното момиче

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Идеала ми за момиче е ELiTyYy.
    tctc ....вече заслужааааваш да те почерпя....доста..

SK0RP10N
    Guest
    Glupava, ubava patka s pari.
    Da moga da q laja

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    Няма перфектни хора,следователно и момичета
    taka e, no za vseki 4ovek ima edin dr koito e perfekten za nego

eee 1 4ovek deto e nam oito mnenie podkrepqm vsqka edna bukvi4ka deto si napisal

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Да е добричка, не някоя, която ще те съди и обижда за всяка грешка. Да не е от тези, които ходят с теб само защото познаваш други и така да се уредят за следващите няколко години. Да е умничка, не някоя, от която ще те е срам като я запознаваш с приятели .. да е сдържана, не някоя която ще си покаже всичко пред всеки .. говоря както за вътрешни, така и за външни "качества" и "дарби". Да те обича, независимо пред какъв проблем се изправяш и независимо каква трудност е на пътя ти. Да те разбира, а не да спори с теб за всичко и да ти става неприятно след всеки спор, че не е права, а не можеш да я убедиш. Да е сладуранка по свой собствен начин .. не да копира другите около нея и да препознаваш твоя позната чрез нейните действия. Но я си представете всички да са такива, както ги описвам по-горе .. скуукааа .. така че винаги е добре да има малко разнообразие :}

ne 4e ne6to ama tfa sym az

Град
    between the stars ,,
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    да слуша рап или дръм н бейс да носи кецки да има хубаво тяло да е перверзна ,да не харчи много,да пафка марихуана,да не пуши цигари ииии бе стига съм изреждал такава нема никъде
    само дръм н бейса ми куца

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от SUPERDICK
    ТРЯБВА ДА Е ПЛАТИНЕНО РУСА, СЪС СИНИ ОЧИ, С ГОЛЕМИ ЦИЦИ С МАЛКИ ЗЪРНА, ЯК ЗАДНИК, ЕПИЛИРАНА ПУТКА, РОЗОВ АНАЛ, СФИРКАДЖИЙСКИ УСТНИ, ВИСОКА 1. 65, ВИНАГИ ДА Е ВЪЗБУДЕНА И ДА ИСКА ДА СЕ КЪРТИ С ПАШАТА, ДА ИМА РОЗОВИ МАНИКюРИ, ДА ПУСКА ОТЗАД, ДА СЕ ОТДАВА НА ГРУПОВИ ЗАБАВЛЕНИЯ С МОИ ПОЗНАТИ ПО МОЯ ВОЛЯ И БЛАГОСЛОВИЯ, ДА БЪДЕ ДОБРЕ ГРИМИРАНА, ВИНАГИ ДА МИ ОТСТЪПВА И ДА НЕ МИ ПРОТИВОРЕЧИ, ЗА ДА НЕ ЯДЕ СУЛТАНОВАТА ТОЯГА, ДА БЪДЕ МИЛА И УСМИХНАТА!
    АКО ТУКА ИМА ТАКИВА ДА ПИШАТ, щОТО БАщАТА Е ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН, ДЕФАКТО ПОГЛЕДНАТО АКО СТЕ С МЕН щЕ СТЕ СОЦИАЛНО ОСИГУРЕНИ!
    да, то точно такава с пари ще си я намериш, нормална няма да се върже.

Както казва Светльо от Хиподил :
    До една възраст гледах всичко на момичето, с което съм да е СУПЕР, но пораснах и вече като видя някоя част на момиче, което ми харесва се съсредоточавам там
    Няма перфектни жени, и да се опитват не стаа Аз мойта приятелка си я обичам и тва ми стига

Голям фен
    Град
    Лондон
    Ами момиче сам ,но предполагам ,че някоя готина мацка ,и такава ,която да им угажда на нуждите и да ги разбира .Но все пак няма перфектни хора

Мега фен
    Да ме обича, да ми угажда, да не е с прекалено голямо самочувствие, което няма покритие, да не е руса (не ги 'аресвам), да е умна(задължително), да е забавна и да се смее на глупостите ми, да мисли за секс повече от мене и да ми дава да я задоволявам ПО НИКАКЪВ СЛУЧАЙ

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Когато найстина обичаш някой, той за теб става идеален ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    говориш глупости..иФчо идеален ли е?
    Ако кажеш "да" се хвърлям от моста.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Да !! .. За мен той е иделлен !! .. Обичам всичко в него, включително и недостатъците и грешките .. Никой не е безгрешен .. Представите ми за "перфектия мъж" .. >> той ги покрива .. всичките .. Не съм си и мечтала да бъда с такъв човек като него и не съм срещала по-подходящ за мен .. Като за край - престани да се хващаш за всяко мое мнение, моля !! .. Каквото и да кажа - коментираш .. Извинявам се, че изразявам лично мнение !!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Да !! .. За мен той е иделлен !! .. Обичам всичко в него, включително и недостатъците и грешките .. Никой не е безгрешен .. Представите ми за "перфектия мъж" .. >> той ги покрива .. всичките .. Не съм си и мечтала да бъда с такъв човек като него и не съм срещала по-подходящ за мен .. Като за край - престани да се хващаш за всяко мое мнение, моля !! .. Каквото и да кажа - коментираш .. Извинявам се, че изразявам лично мнение !!
    Хубу..
    Не ми дръж такъв тон друг път!

Аз понеже съм момиче ще напиша за перфекното момче

Перфекният младеж трябва да е умен, със страхотно чувство за хумор (ако може дори черен, защото го амирам за секси), красив.. нямам точно определени очи, коса, ръст защото така разбивам индивидуалноста на момчето. Трябва да ме подкрепя, да ме разбира и изслушва, да ми дава това което искам, да ме обича истински.. да ме глези, гали и да ме прави щастлива.. всеки момент с него да е незабравим...

ПП: Вече съм го намерила и съм супер щастлива

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от da_e
    Аз понеже съм момиче ще напиша за перфекното момче

Перфекният младеж трябва да е умен, със страхотно чувство за хумор (ако може дори черен, защото го амирам за секси), красив.. нямам точно определени очи, коса, ръст защото така разбивам индивидуалноста на момчето. Трябва да ме подкрепя, да ме разбира и изслушва, да ми дава това което искам, да ме обича истински.. да ме глези, гали и да ме прави щастлива.. всеки момент с него да е незабравим...

ПП: Вече съм го намерила и съм супер щастлива
    Евала! +1 отвсякъде!!!

nqm perfektni hora :grin: :grin:

ehooo :D

Iskam da wi kaja na m1jete 4e ako tolkowa mnogo iskate rysa t1pa sineoka cicesta anoreksi4na bezmoz14na kyrwa ...dje na magistralata gi nqq teq i da wa izd1rja li iskate abe normalni li ste wiie ot sex shopa ima eddni kykli ako ne otst1pite ot tozi ideal s tiq izkustwenite sh si prekarate sexyalniqt jiwot
    hih

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Перфектното момиче беше моето бебе..

аз обичам по-мръснишките момичета които не чакат като изтукани иии само да чакат инициатива на момчетата а които знаят какво искат и показват,че го искат
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Ама ти ме описа идеално
    hih

Цитирай Първоначално написано от gotinoger4e
    Ама ти ме описа идеално
    Ми да се запознаем тогава
    Нека маратонът да започне сега!

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от alex777
    az obi4am mrasnici, koito obi4at da gi plqskat po dupenceto, da im kre6tat mrasotii, da sa oparni4avi, da obi4at izvrateniq sex, spermata i da gi karam da mi laqt kato gi 4ukam na zadna

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Цитирай Първоначално написано от TaTeTo
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Spored men e glupavo da se izgrajda prototip na the dream girl.Az lichno nqmam takyv izgraden za momcheto-mechta.Vseki chovek e qrka individualnost,sys svoi harakter,vijdaniq,misli,interesi,izglejdash po svoq si nachin,govoresht i smeesht se pak po nego...Nikoi ne moje da byde slojen v ramki ili pone ne trqbva!
    I az taka mislya . . .
    I za kfo si mislite ,4e e tolkova vajen vyn6niqt вид не мога да си обесня аз?!
    имаще един филм дето един неможеше да лъже и сина му го пита-Тате не е ли важно какъв е човека отвътре? и бащата отговори нещо от рода на - Това го казват само дебелите и грозни лелки които никой не харесва или нещо такова
    I tova v kakva vryzka go kaza?

Иска да каже че си грозна и дебела

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си