.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 147 от общо 147
    Ами косата не ме бърка, стига да не е някаква мазна.Очите й да са зелени или сини.Да е малко по-ниска от мен, със стегнато дупе.Бюста не го слагам.Да ме уважава, да има чуство за хумор.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Няма такова нещо като "перфектна", според моите критерии хубаво тяло,и да прилича на човек. Другото което е да ме разбира,и приема такъв какъвто съм.
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Град
    ДжойнтЛенД

Re: перфектното момиче

Цитирай Първоначално написано от fargy
    какви мимичета обичате "по-лесни,по-трудни",умни,"безмозъчни" красиви,ексцентрични,слаби ,по-закръглени,с по-големи и по-малки гърди,с какво дупе,очи,коса и тн. опишете идеалът си за момиче впускайте се в подробности

умни и по трудно отскоро
    One 4 the money , two 4 the show

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Красиво тяло,начетена и с мойте интереси
    GTA Stunting

Голям фен Аватара на sifon4o
    Цитирай Първоначално написано от korabokroshenec
    да слуша рап или дръм н бейс да носи кецки да има хубаво тяло да е перверзна ,да не харчи много,да пафка марихуана,да не пуши цигари ииии бе стига съм изреждал такава нема никъде
    Точно такова момиче познавам .. ма нещо не ще да върже бе не ще

Иначее момичето трябваа да е лесна са няма кво да се лъжем Най-важното е да споделя моето свръх ненормално и нестандартно мислене ии да действа така по-импулсивно да може да ми се връзва на лудориите
    the game

Не мисля,че момчетата имат идеал за момиче,дори да ти опишат такъв. Понякога те просто харесват едно момиче,тя може да няма гамата от всички любими цветове на момчето,но очевидно притежава достатъчно за да задържи вниманието му. Когато едно момче хареса едно момиче,той почва да уважава цени и харесва и най-малките незабележителни за останалите хора неща.

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    "Bitches - I like them brainless" - The Notorious B.I.G
    Westside rollin' all day, every day

Град
    Dobrich
    mi .. iskam momi4e...koeto da mi izkara pari ..a az da 4akam na gotovo..i kat sa varni da praim...5/6 4asa Sex (ama izvraten) (oba4e da e sas stegnato dupe...malki oformeni gardi....bez mnogo grim ii da e perverzna.....i da se saglasi da eba i dryga osven neq
    Zashto da se napiem i da palzim,kato moje da se napushim i da letim!!!

Е такива
    MUST.......... LOOK............. AT................. HYPNO-BOOTYAH!

Не мога да се сдържа да не си задам въпроса.

Защо повечето момчета са написали, че искат културно, интелигентно, елегантно, скромно, сдържано и т.н. момиче с обноски като съм убедена, че ако не всички, то поне 60% от тях се размотават с анцунг adibas за 6 лв, псуват като каруцари и са всичко друго но не и ''с обноски''?
    Всичките тези качества може да ги притежава само една дама. А като чуя дама си представям улегнала жена, а не 15-годишно момиче. Просто ми звучи неестествено.

*Пример от ежедневието:
    Две момчета зад мене си говорят. Минава момиче покрай тях и ядосано казва ''ууф от тука не мое се мине''. При което следва яростно обсъждане защо тя е казала мое а не може и каква селянка била... След това просто си продължиха разговора как като се напиели искали да е*ат всяка и хич не подбирали на възможно най-изкривения български. (:

ПС: Съжалявам за фермана, знам, че няма да го прочетете, но трябваше да изразя възмущението си.
    Полезни сте като комари.

Повече от фен Аватара на c0ci
    Ако бях мъж,щях да се оженя за мене

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    и аз ще се оженя за тебе
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Харесвам момичета , които имат странен характер и различно мислене.Харесвам по естествени , без грим , без да седят 3 часа пред огледалото и да се гледат.Някоя , която да ме глези и да ми угажда на малките капризи ( колко егоистично звучи само ).Харесвам умни момичета ( макар и да са рядко срещано явление ) , някоя на която няма нужда да и обяснявам нещо по 5 пъти за да го разбере.Харесвам момичета с чувство за хумор. Ако се сетя за нещо друго , ще едитна по-късно :P

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    аз харесвам мръсните гадни и подли момичета, да се държи с мен като боклук да псува наште да си пада по садо-мазо и два пъти в седмицата да ме бие с камшик и лозови пръчки...
    Аз си падам по садо - мазо и имам кожен камшик с пухчета СОрии за спам-а
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Цитирай Първоначално написано от boomboom
    Не мога да се сдържа да не си задам въпроса.

Защо повечето момчета са написали, че искат културно, интелигентно, елегантно, скромно, сдържано и т.н. момиче с обноски като съм убедена, че ако не всички, то поне 60% от тях се размотават с анцунг adibas за 6 лв, псуват като каруцари и са всичко друго но не и ''с обноски''?
    Всичките тези качества може да ги притежава само една дама. А като чуя дама си представям улегнала жена, а не 15-годишно момиче. Просто ми звучи неестествено.

*Пример от ежедневието:
    Две момчета зад мене си говорят. Минава момиче покрай тях и ядосано казва ''ууф от тука не мое се мине''. При което следва яростно обсъждане защо тя е казала мое а не може и каква селянка била... След това просто си продължиха разговора как като се напиели искали да е*ат всяка и хич не подбирали на възможно най-изкривения български. (:

ПС: Съжалявам за фермана, знам, че няма да го прочетете, но трябваше да изразя възмущението си.
    Ако се замислиш ще разбереш,айде ако не всички то поне 60-70%,както казваш ти от момичетата също имат високи изисквания към момчетата,без те да покриват такива. Това е типична човешка черта. Изискваш много,без ти да покриваш каквото и да било.

Еми да и сладка и да не е надута да може със нея да се говори на сякакви теми да е забавна да е със нормални бюст а може и малко над нормалния със хубаво дупенце за коса нямам претпочитания и очи..и да се разбира ме иначе една връзка без разбирателство не е връзка..И най важното Любов.

Умна , но не прекалено , че ще се чувствам тъп покрай нея
    Да има чувство за хумор.Сладка , с хубава , дълга коса / цвета няма значение/ ; прилично тяло ; да не е някоя надута кифла;И най-важното да ме обича.
    Чудно защо нямам приятелка , нали?

Харесвам истинските момичета !

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    и аз ще се оженя за тебе
    Много си прав!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Нямам конкретни предпочитания за външния вид (все пак не трябва да е много грозна ), за мен най-важно характерите ни да си допадат
    Ако трябва все пак да кажа мнение за външния вид - тъмни очи и коса, малък бюст ( ) и малко по-голямо от идеалния размер(тук визирам манекенските мерки) дупе

Хмм .. руса и да слуша рап/хип хоп (за такава умирам)

харесвам перверзни сладуранки със стегнато дупенце , не държа да са първи умници, нямам претенции за характера, се пак съм на 19 търся бройки, а не да се женя .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си