.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

тук има 2-3 умни,а особено theundergoddes
    Виж сега (предполагам момиче)
    Ако кажа че има Бог ти ще питаш къде е.
    Ти казваш че няма висша сила и че всичко е в ръцете на серий от случайности.Брей че касметлии сме ама аиде да кажем че сме.
    Или чакай... ти не отричаш че има висша сила,ти просто нападаш всяко мое мнение с някои сравнително тъпички и бая оскъдни знания по темата...Иначе с тая инквизиция стана вече банална.Виж сега,когато се появява протестантството(по време на Мартин Лутер),се появява част от първородното христианство.Там няма коли,изгори го на клада,убии го ако е ислямист(ако не се гръмне сам де),има както пише в 1 книга на бая годинки която се е доказала доста точна в исчисленията си за времената и за хората:библията.Прочела си примерно "кайто не приеме Бог го чакат вечни мъки" и се озлобяваш,но виж кво има преди тва:

Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:

В тая книга няма нищо лошо...
    Лошото са го направили хората за власт и пари...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    thundergoddess .. понеже не мислим като теб сме заблудени,така ли!?!?

Ей ... да му се не види .. хем викате срещу хейтърите хем на такива мязате!

Вас като че ли ви дразнят религиозните хора .. до толкова че изпитвате и страх от тях и религията им!

Цитат:"Хората ги е страх от това,което не разбират!"
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    thundergoddess .. понеже не мислим като теб сме заблудени,така ли!?!?

Ей ... да му се не види .. хем викате срещу хейтърите хем на такива мязате!

Вас като че ли ви дразнят религиозните хора .. до толкова че изпитвате и страх от тях и религията им!

Цитат:"Хората ги е страх от това,което не разбират!"
    Не религиозни а вярващи,аз мразя ралигията ,но обичам Бог!
    Точното тъпата религия унищожи истинския смисъл на Христовата вяра и я превърна в нещо от което се изкарват лесни пари!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Колкото до спора има ли Бог или не ,няма смисъл да спорите ,защото никой не може да докаже дали има или не ,въпрос на избор и вяра ,аз вярвам,друг може да не вярва ,но това е негов избор и единственото ,което правят тези спорове е да пълнят страниците на фрума с киломертрични спорове от рода на "Ти си тъп,не аз " "НЕ напротив ти си тъп ,а аз съм умен!" Винаги има различни гледни точки и хората няма никога да са на едно и също мнение по даден въпрос,тъй че колкото повече спорите по дадена тема ,толкова повече се отдалечавате от целта си да убедите другия в спора ,че вие сте прави ,особено на такава тема ,като дали съществува Бог ,където просто няма сигурно доказателство ,защото никой от вас не го е виждал и за това не можете да кажете дал;и има има или не ,въпрос на вяра е!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

За жалост църкватса е тази оято най много отрича хората от Исус.
    По простата причина че е загубила всякакво доверие.

всички са еднакви защото имат един и същ създател. Познайте вие кои.

Цитирай Първоначално написано от Jesus_is_good

тук има 2-3 умни,а особено theundergoddes
    Виж сега (предполагам момиче)
    Ако кажа че има Бог ти ще питаш къде е.
    Ти казваш че няма висша сила и че всичко е в ръцете на серий от случайности.Брей че касметлии сме ама аиде да кажем че сме.
    Или чакай... ти не отричаш че има висша сила,ти просто нападаш всяко мое мнение с някои сравнително тъпички и бая оскъдни знания по темата...Иначе с тая инквизиция стана вече банална.Виж сега,когато се появява протестантството(по време на Мартин Лутер),се появява част от първородното христианство.Там няма коли,изгори го на клада,убии го ако е ислямист(ако не се гръмне сам де),има както пише в 1 книга на бая годинки която се е доказала доста точна в исчисленията си за времената и за хората:библията.Прочела си примерно "кайто не приеме Бог го чакат вечни мъки" и се озлобяваш,но виж кво има преди тва:

Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот:

В тая книга няма нищо лошо...
    Лошото са го направили хората за власт и пари...
    Не нападам всяко твое мнение и доказателствата и знанията ми по темата не са хич оскъдни. Пишеш глупости на грам, иначе лично към твоята Просветена личност нямам нищо против. Ако християнството беше нещо стойностно, то щеше да е залегнало на културата и на хората до ден днешен, но не е така. Отричат го в епохата на Просвещението. Отричат го във епохата на Романизма. А в социалния реализъм и натурализъм вече хората не го помнят. Никога не съм казвала, че отричам висша сила - твърдя, че християнството не я е намерило. Като не сте религиозни и вярващи, очаквам от всеки от вас дефиниция какво е вяра и какво е религия. Ако знаехте фактите, просто нямаше да вярвате. Иначе за скъпия ни Мартин Лутер знаем. Въпроса е там, че нещо, което го е нямало близо 1000 години не може да се появи изведнъж в пълния си блясък. Демек - зрънцето истинско християнство няма как да е оцеляло. По-голямата част от европейското население е неграмотно, дори и по времето на Лутер и повечето от тях рабзират кой е Исус и какво е правел от проповедите в църквата ... ама колкото хванат. И ти си станал банален с твоите камъни, от които произлизат хора, но аз тактично си мълча. Нищо, оценявам, че този път не си ги споменал. Който не приеме Бог, го чакат още хиляда богове, пришъс, нищо друго Църквата е тази, която години наред възпитава хората в почит към бог, а вие твърдите, че това не е повлияло на хората и те са запазили чиста вярата си. Пфу! И ако прочетеш това, което Марин Лутер е написал, ще разбереш, че до неговото появяване не е имало Библия на говорим език, а се е преписвала само на латински, гръцки и еврит. Нали се сещаш, че бедните хора не са знаели и грам от тях? Как предполагаш, са тълкували светото писание? И в крайна сметка, когато говорим за християнство, не може да отритнем ей така инквизицията, защото тя е най-лошото нещо, което се е случвало някога на света. И има много сбъркани неща в тази Библия. Някои си противоречат (в различните евангелия), а други са взети от различни религии. Сама по себе си тя отрича правилата, на които УЖ християнството иска да ни научи. Ако това не е сбъркано, не знам кое е .
    PS: На безпочвени обиди, недоказани в мненията, не отговарям
    Memento moriendum esse!

Брейй...
    Покажи ми тия противоречия в библията или поне някои от тях.
    Относно камъните...ами то тая тероя ни "учи" че от нежива материя е произлязла жива под действието на едни фактори преди 2 милярда години които разбира се могат да се докажат по видеозаписите от тогава.Аз казвам като знаят толкова,да изолират такава среда и да симулират подобни аномалий и да видим какво ще се получи.
    Таа дефакто да,твъдрят че от камъни са произлязли хора(случайно).
    Недей оспорвай науката

Град
    Испания.

Re: Всички са еднакви

Цитирай Първоначално написано от tankistabg
    Една велика истина

Радвам се че си го осъзнал. +1000
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Брейй...
    Относно камъните...ами то тая тероя ни "учи" че от нежива материя е произлязла жива под действието на едни фактори преди 2 милярда години които разбира се могат да се докажат по видеозаписите от тогава.Аз казвам като знаят толкова,да изолират такава среда и да симулират подобни аномалий и да видим какво ще се получи.
    Недей оспорвай науката
    Фани си Библията и сам си ги търси, деа. Сещам се за една смокиня сега само, която не пазила сянка на Исус ли, кво беше станало и той е проклел да изсъхне. Кой е хейтър сегааааа?! И аз твърдоо поддържам теорията за камъните. Ако дадат видеофилмчета - дадат. А от теб очаквам видеофилмче на бог, който седи в Рая, кефи се на Слънцето и ни управлява. Или дай поне пик да го видим тоа пич - къф е, що е А за истината - велика наистина! Слоцих си първата картинска в скайп - мн кефи
    Memento moriendum esse!

филма Zeitgeist

Цитирай Първоначално написано от StepToMe
    филма Zeitgeist
    мирише...

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Цитирай Първоначално написано от StepToMe
    филма Zeitgeist
    мирише...
    То само да миришеше...
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

ХАХАХА СИЧКИ СА ЕДНАКВИ РАЗБИРА СЕ....
    XOXO...

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Брейй...
    Недей оспорвай науката
    Фани си Библията и сам си ги търси, деа. Сещам се за една смокиня сега само, която не пазила сянка на Исус ли, кво беше станало и той е проклел да изсъхне. Кой е хейтър сегааааа?! И аз твърдоо поддържам теорията за камъните. Ако дадат видеофилмчета - дадат. А от теб очаквам видеофилмче на бог, който седи в Рая, кефи се на Слънцето и ни управлява. Или дай поне пик да го видим тоа пич - къф е, що е А за истината - велика наистина! Слоцих си първата картинска в скайп - мн кефи
    Пиша с малко закъснение,карай.
    Значи казваш ми че има противоречия и ми даваш за пример притчата със смокинята.

19 И като видя една смоковница край пътя, дойде при нея, но не намери нищо на нея, само едни листа; и рече й: Отсега нататък да няма плод от тебе до века. И смоковницата изсъхна на часа.
    20 И учениците, които видяха това, почудиха се и рекоха: Как на часа изсъхна смоковницата?
    21 А Исус в отговор им рече: Истина ви казвам: Ако имате вяра, и не се усъмните, не само ще извършите стореното на смоковницата, но даже, ако речете на тоя хълм: Дигни се и хвърли се в морето, ще стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си