.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мн ми е трудно...

Значи нещо започнах да се излагам по математика...на едно контролно имам 4-ка,а задачит знам идеално...не знам защо се получава така,класа много ми пречи да уча,може и от това да е...Вчера правихме контролно и аз се чудих за една задача,която преди това съм я решавала от раз.Какво ми ставааа Реве ми се направо
    ...

Pi4

аз иам 2ка по феометрия 7 клас сам и мисля за не кандидатствам

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Еми,и аз съм със същия проблем.Изпитваме на дъската и 6,а после на лист и 4.Омръзна ми вече.Знам ги задачите,а се депресирам и ги бъркам.Може би трябва да се концетрираш малко повече в часа.

Голям фен
    Боже, математиката в ниските класове е толкова елементарна... То ако сега имате ниски оценки, после какво?

Да много е лесно да обявиняваш други..
    Класа бил виновен..

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Класа бил виновен..
    Съвсем възможно е.
    Аз не мога да се концентрирам, докато се шуми около мен.
    Затова, когато правя контролно(по каквото и да било) си слагам слушалките. Помага ужасно много.

Град
    in your sweet dreams
    вземайте пример от него (be_true) !!!
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

hahah az puk po geometria imam edna 2 i dve 6 i ko staa napravo ne mi se misli ama hybavoto e 4e na6te ne mi vikat mn... apuk u4itelkata ni po Mat. e super smotana uligofrenka...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Бъде по-концентрирана и се опитай да се съсредоточиш само върху задачи,изолирай се от околните.Все 1 ги няма.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Бъде по-концентрирана и се опитай да се съсредоточиш само върху задачи,изолирай се от околните.Все 1 ги няма.
    ама те постоянно ме "ръгат" аз знам по математика най-много,ама мисля,че на последното контролно не се предтсавих добре точно заради "ръгането" Аз знам как са задачите,най-мислеща съм от 7-мите класове...имам най-високи резултати на пробните изпити.БЕЛ-89т(1 точка не ми достига за 2-ри кръг,но г-жата каза,че не се знае)Математика-82т
    ...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Еми тогава се премести някъде,седи сама на контролни и няма кой да те ръга.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    И аз съм така ... Първия срок по математика имах само шестици ... а сега имам четворка и двойка (която слава Богу няма да ми пишат) ... Не знам какво ми става, а ще кандидаствам (ако не се преместя да живея във Франция де) .. Не съм спряла да уча, просто .. не знам защо така се получава, ама много се притеснявам. Може да е нещо моментно ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Враца
    Ми аз пък ще ти кажа, че понякога блокирам и нищо се не сещам... особено по английски... или по разказните... някоя година, или теория... и всичко излиза от главата... Поне по математика при мен не е така... Няма никакви знания, за да излязат Даже в повечето случаи реакцията ми е: УАААУ 5-цааа Просто се притесняваш излишно

Ми проблема при мене е подобен. Просто се стягаш и забравяш другите около теб и решаваш задачите. А ако не можеш да не ги чуваш незнам кажи нещо на даскалката да те премести или нещо подобно. Късмет от мене

В момента съм в същата ситуация, за жалост

Цитирай Първоначално написано от Сет Коуен
    В момента съм в същата ситуация, за жалост
    много е гадно така!Аз задачите знам как са,но заради околните не мога да мисля и да напиша това,което трябва... В момента обмислям варианта в друго училище да се преместя,в много силен клас....
    ...

Много ги мразя такива, които казват че класа им бил виновен!
    От първи до седми клас аз 4ки не съм имала, а съм в много слаб клас- от 26 души по 14 двойки на контролно. И са страшно шумни и невъзпитани и имат още сумата кусури, ама ги обичам защото те са моя клас. Проблема е в тебе. Концентрирай се. Събери си мислите и действай. В по-силен клас ще те смачкат. Знам го от личен опит- до четвърти клас бях в клас с повече от 50% отличници и не ме оставиха да уча на мира.
    Сега съм много по-добре и ученето ми е по-спокойно. Аз редовно си изкарвам петици на контролно, но това е нормално. А това че ти не можеш да се концентрираш си е твой проблем. Не намесвай класа си.

Ще ти дам един пример.
    Аз и най-добрата ми приятелка- отличнички до 4 четвърти клас. Аз се преместих в по-слаб клас, а тя остана в по-силен, казвайки че ще й спадне успеха. Сега съм с много добри резултати на първите места, а тя получава четворки. Зависи и от човека, но не си мисли че в по0силен клас ще се оправиш.
    Айде стягай се!

Edit:
    Извинявам се, ако с този пост съм те засегнала по някакъв начин.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Горкичката...просто се изолираи от тях все едно ги няма..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си