- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мн ми е трудно...
Значи нещо започнах да се излагам по математика...на едно контролно имам 4-ка,а задачит знам идеално...не знам защо се получава така,класа много ми пречи да уча,може и от това да е...Вчера правихме контролно и аз се чудих за една задача,която преди това съм я решавала от раз.Какво ми ставааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Реве ми се направо
![]()
...
аз иам 2ка по феометрия 7 клас сам и мисля за не кандидатствам![]()
![]()
Еми,и аз съм със същия проблем.Изпитваме на дъската и 6,а после на лист и 4.Омръзна ми вече.Знам ги задачите,а се депресирам и ги бъркам.Може би трябва да се концетрираш малко повече в часа.
Боже, математиката в ниските класове е толкова елементарна... То ако сега имате ниски оценки, после какво?
Да много е лесно да обявиняваш други..
Класа бил виновен..
Съвсем възможно е.Първоначално написано от Taste the rainbow
Аз не мога да се концентрирам, докато се шуми около мен.
Затова, когато правя контролно(по каквото и да било) си слагам слушалките. Помага ужасно много.
hahah az puk po geometria imam edna 2 i dve 6 i ko staanapravo ne mi se misli ama hybavoto e 4e na6te ne mi vikat mn... apuk u4itelkata ni po Mat. e super smotana uligofrenka...
![]()
ама те постоянно ме "ръгат" аз знам по математика най-много,ама мисля,че на последното контролно не се предтсавих добре точно заради "ръгането" Аз знам как са задачите,най-мислеща съм от 7-мите класове...имам най-високи резултати на пробните изпити.БЕЛ-89т(1 точка не ми достига за 2-ри кръг,но г-жата каза,че не се знае)Математика-82тПървоначално написано от Kisses{P}
...
И аз съм така ... Първия срок по математика имах само шестици ... а сега имам четворка и двойка (която слава Богу няма да ми пишат) ... Не знам какво ми става, а ще кандидаствам (ако не се преместя да живея във Франция де) .. Не съм спряла да уча, просто .. не знам защо така се получава, ама много се притеснявам. Може да е нещо моментно ..
Ми аз пък ще ти кажа, че понякога блокирам и нищо се не сещам... особено по английски... или по разказните... някоя година, или теория... и всичко излиза от главата... Поне по математика при мен не е така...Няма никакви знания, за да излязат
Даже в повечето случаи реакцията ми е: УАААУ
![]()
![]()
5-цааа
Просто се притесняваш излишно
![]()
Ми проблема при мене е подобен. Просто се стягаш и забравяш другите около теб и решаваш задачите. А ако не можеш да не ги чуваш незнам кажи нещо на даскалката да те премести или нещо подобно. Късмет от мене![]()
много е гадно така!Аз задачите знам как са,но заради околните не мога да мисля и да напиша това,което трябва...Първоначално написано от Сет Коуен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В момента обмислям варианта в друго училище да се преместя,в много силен клас....
...
Много ги мразя такива, които казват че класа им бил виновен!![]()
От първи до седми клас аз 4ки не съм имала, а съм в много слаб клас- от 26 души по 14 двойки на контролно. И са страшно шумни и невъзпитани и имат още сумата кусури, ама ги обичам защото те са моя клас.Проблема е в тебе. Концентрирай се. Събери си мислите и действай. В по-силен клас ще те смачкат. Знам го от личен опит- до четвърти клас бях в клас с повече от 50% отличници и не ме оставиха да уча на мира.
Сега съм много по-добре и ученето ми е по-спокойно. Аз редовно си изкарвам петици на контролно, но това е нормално. А това че ти не можеш да се концентрираш си е твой проблем. Не намесвай класа си.
Ще ти дам един пример.
Аз и най-добрата ми приятелка- отличнички до 4 четвърти клас. Аз се преместих в по-слаб клас, а тя остана в по-силен, казвайки че ще й спадне успеха. Сега съм с много добри резултати на първите места, а тя получава четворки. Зависи и от човека, но не си мисли че в по0силен клас ще се оправиш.
Айде стягай се!
Edit:
Извинявам се, ако с този пост съм те засегнала по някакъв начин.
Горкичката...просто се изолираи от тях все едно ги няма..