.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Техника за увеличавене на пениса

A we 4uval sam 4e imam nekakvi tehniki za ogolemqvane na penisa i tnt za 6tastie na taq tema nemam problem oba4e mi e interesno kakvi li sa teq tehniki ... Ta tova mi e vapros4eto nevidqh takava temi4ka i vikam da popitam aide nekoi ako znae ne6to povaprosa da spodeli predpolagam nekoi mom4eta 6te im e interesno ...

т.7
    krem4et0
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    хм.. ами аз не съм момче но съм чувала и аз за някакви помпи или нещо такова, пъхаш си члена вътре и някак си го напомпва ли де да знам. Но мисля че има опасност и да ти навреди с нещо , но не съм особено запозната ,някое момче да каже

братле ..... пускаш фритюрника като загрее олиото топиш и за 1 седмица ще ти е голем

a ti vqrvash li na tiq raboti ??? otivash si pri 4i4ko doktor iii tam e nai sigurno
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от DzVErA*
    братле ..... пускаш фритюрника като загрее олиото топиш и за 1 седмица ще ти е голем

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Nosqt se vsqkakvi mitove za ugolemqvane na penisa,podobni na tezi s bozata pri jenite.Efektyt obache e tochno nulev,taka che spored men e pylna zaguba na vreme i naprazni mechti.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

...

A be az poprincip sam silno protiva takiva raboti oba4e ima hora koito pravqt vsevazmojni tapotii samo i samo za da go ogolemqt daje sa 4el tuka mn takiva i sq se setih vikam da porazpitam :P
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Penisa e muskol i kakto vseki muskol pri trenirovka raste )xaxa
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Da,i az sym chela podobni bezumni priumici na nqkoi,koito reshil,che pishkata mu e mnogo malka i nakraq ostanal i bez neq,no takiva vinagi shte ima i nqkak mi se vijda bezsmisleno da pylnim glavite i na drugi hora s takiva shturotii.Nedai si Boje pyk oshte nqkoi se hvane...Da se chuvstvam posle vinovna za nechii streilitet.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Има, правят се операций. Слагаше се парафин или силикон, не помня точно. Но ефекта е малък на дължина. (1-5 см.) За диаметъра успеха е по-голям. Някъде към 1-3 см.
    Ама не ти тряяя, че като се загреееш и се се разтече
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ostai operaciite. Bqh gledal nqkakuv rusnak, koito si napravil mnogo golqm penisa s nqkakvi kriveneta i raztqganiq. Davaha nqkvi raboti. Ama neznam kak tochno. Sigurno ima neshto v net-a po vuprosa.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ostai operaciite. Bqh gledal nqkakuv rusnak, koito si napravil mnogo golqm penisa s nqkakvi kriveneta i raztqganiq. Davaha nqkvi raboti. Ama neznam kak tochno. Sigurno ima neshto v net-a po vuprosa.
    Да, бе знам го тоя, риба е ловил с оная си работа.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    Асеновград, България
    Единия начин е чрез козметична операция. Иначе си има помпи и какви ли още не приспособления за тази цел. Създадени са и специални медикаменти, стимулиращи развитието на пениса.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от LoLiPoP4o`
    Penisa e muskol i kakto vseki muskol pri trenirovka raste )xaxa
    ще ти се ... изграден е от еректилна тъкан

Град
    Враца
    като си инжектираш тестостерон във уретата.. чудно ми е къф ли ше е ефекта
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Набоди си малко силикон
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Град
    Амстердам
    Има няколко начина,които могат да ти помогнат-хирургическа намеса или медикаменти.Не мисля,че възрастта ти е подходяща да използваш който и да било от двата,но все пак ще ти кажа за медикаментите.
    Продуктът се казва VIMAX и ги има на българския пазар.Уголемява пениса от 1 до 4 см в ширина и дължина и то само за няколко седмици.
    Има и един уред,който се казва АНДРО-ПЕНИС и помага с увеличение от 3 до 5см.
    В sexshop-овете може да намериш и различни кремове за уголемяване и удължаване на пениса.Просто влез в някой sexshop,ако не те е срам и се поинтересувай.Все ще ти предложат нещо.

Град
    At the world's end
    Джелк е едно древно учение на арабите, което било доказано, че наистина действа. Оня ден се рових в архива на форума и намерих тема, посветена на джелка, ама сега не ми се търси.[/i]
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Не си биийте чекии 2-3 седмици да видите колко голям ще ви изглежда :P

Нема такиа раоти ве!!! колкото ти е толкова моя е 15 ама сам на 13 :Д:Д

Епа кат за начало мое да проаш да си намериш едно такоз викат му ЖЕНА мое и да ти помогне

Цитирай Първоначално написано от Pepe Rey
    Джелк е едно древно учение на арабите, което било доказано, че наистина действа. Оня ден се рових в архива на форума и намерих тема, посветена на джелка, ама сега не ми се търси.[/i]
    тъй тъй... само че в гуглето търсите на ингилийски "jelq" , на това има добри отзиви и няма опасност за пишкото, което е най-важно!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne sum ubeden che jelking-a e nai-dobroto, koeto moje da storite na malkiq si priatel. Shte se poluchi po-netraina erekciq v posledstvie dori i malko da se uvelichi.
    Eating isn't cheating - Arnold

Re: Техника за увеличавене на пениса

Цитирай Първоначално написано от !?
    A we 4uval sam 4e imam nekakvi tehniki za ogolemqvane na penisa i tnt za 6tastie na taq tema nemam problem oba4e mi e interesno kakvi li sa teq tehniki ... Ta tova mi e vapros4eto nevidqh takava temi4ka i vikam da popitam aide nekoi ako znae ne6to povaprosa da spodeli predpolagam nekoi mom4eta 6te im e interesno ...

т.7
    krem4et0
    пич струва ми се че ти е малка баданарката за това пускаш тая тема ама се правиш на луд аре тфа нема значение вкарай си 20-30 кубика парафин и всичко ще ти е окей

awe nz spored men nqma takova neshto
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си