- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Техника за увеличавене на пениса
A we 4uval sam 4e imam nekakvi tehniki za ogolemqvane na penisa i tnt za 6tastie na taq tema nemam problem oba4e mi e interesno kakvi li sa teq tehniki... Ta tova mi e vapros4eto nevidqh takava temi4ka i vikam da popitam aide nekoi ako znae ne6to povaprosa da spodeli predpolagam nekoi mom4eta 6te im e interesno
![]()
...
т.7
krem4et0
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
хм.. ами аз не съм момче но съм чувала и аз за някакви помпи или нещо такова, пъхаш си члена вътре и някак си го напомпва ли де да знам.Но мисля че има опасност и да ти навреди с нещо , но не съм особено запозната ,някое момче да каже
![]()
братле ..... пускаш фритюрника като загрее олиото топиш и за 1 седмица ще ти е голем![]()
a ti vqrvash li na tiq raboti ??? otivash si pri 4i4ko doktor iii tam e nai sigurno![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от DzVErA*
![]()
![]()
Nosqt se vsqkakvi mitove za ugolemqvane na penisa,podobni na tezi s bozata pri jenite.Efektyt obache e tochno nulev,taka che spored men e pylna zaguba na vreme i naprazni mechti.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
A be az poprincip sam silno protiva takiva raboti oba4e ima hora koito pravqt vsevazmojni tapotii samo i samo za da go ogolemqt daje sa 4el tuka mn takiva i sq se setih vikam da porazpitam :P
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Penisa e muskol i kakto vseki muskol pri trenirovka raste)xaxa
![]()
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Da,i az sym chela podobni bezumni priumici na nqkoi,koito reshil,che pishkata mu e mnogo malka i nakraq ostanal i bez neq,no takiva vinagi shte ima i nqkak mi se vijda bezsmisleno da pylnim glavite i na drugi hora s takiva shturotii.Nedai si Boje pyk oshte nqkoi se hvane...Da se chuvstvam posle vinovna za nechii streilitet.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Има, правят се операций. Слагаше се парафин или силикон, не помня точно. Но ефекта е малък на дължина. (1-5 см.) За диаметъра успеха е по-голям. Някъде към 1-3 см.![]()
Ама не ти тряяя, че като се загреееш и се се разтече![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ostai operaciite. Bqh gledal nqkakuv rusnak, koito si napravil mnogo golqm penisa s nqkakvi kriveneta i raztqganiq. Davaha nqkvi raboti. Ama neznam kak tochno. Sigurno ima neshto v net-a po vuprosa.
Eating isn't cheating - Arnold
Да, бе знам го тоя, риба е ловил с оная си работа.Първоначално написано от amatorium
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ще ти се ... изграден е от еректилна тъканПървоначално написано от LoLiPoP4o`
![]()
като си инжектираш тестостерон във уретата..чудно ми е къф ли ше е ефекта
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Набоди си малко силикон![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Има няколко начина,които могат да ти помогнат-хирургическа намеса или медикаменти.Не мисля,че възрастта ти е подходяща да използваш който и да било от двата,но все пак ще ти кажа за медикаментите.
Продуктът се казва VIMAX и ги има на българския пазар.Уголемява пениса от 1 до 4 см в ширина и дължина и то само за няколко седмици.
Има и един уред,който се казва АНДРО-ПЕНИС и помага с увеличение от 3 до 5см.
В sexshop-овете може да намериш и различни кремове за уголемяване и удължаване на пениса.Просто влез в някой sexshop,ако не те е срам и се поинтересувай.Все ще ти предложат нещо.![]()
Джелк е едно древно учение на арабите, което било доказано, че наистина действа. Оня ден се рових в архива на форума и намерих тема, посветена на джелка, ама сега не ми се търси.[/i]
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Не си биийте чекии 2-3 седмици да видите колко голям ще ви изглежда :P
Нема такиа раоти ве!!! колкото ти е толкова моя е 15 ама сам на 13 :Д:Д
Епа кат за начало мое да проаш да си намериш едно такоз викат му ЖЕНА мое и да ти помогне
тъй тъй... само че в гуглето търсите на ингилийски "jelq" , на това има добри отзиви и няма опасност за пишкото, което е най-важно!Първоначално написано от Pepe Rey
![]()
Ne sum ubeden che jelking-a e nai-dobroto, koeto moje da storite na malkiq si priatel. Shte se poluchi po-netraina erekciq v posledstvie dori i malko da se uvelichi.
Eating isn't cheating - Arnold
пич струва ми се че ти е малка баданарката за това пускаш тая тема ама се правиш на луд аре тфа нема значение вкарай си 20-30 кубика парафин и всичко ще ти е окейПървоначално написано от !?
awe nz spored men nqma takova neshto
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!