- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дайте едно рамо :), подкрепете ме за една идея не се колебай
НЕКА ВСЕКИ ВЛЯЗЪЛ В ТАЗИ ТЕМА ДА ГЛАСУВА ЩЕ СЕ РАДВАМ БРОЯ ГЛАСОВЕ ДА Е РАВЕН НА БРОЯ ВЛИЗАНИЯ
Приятели, дайте едно рамо на една идея за празника на Св. Валентин, като я видите и гласувате за нея линка е в профила ми.
Ще ви отнеме само две кликвания време.![]()
Гласуването продължава до края на февруари, така че - когато и откъдето можете...
Долу вдясно има бутон ГЛАСУВАЙ!
Благодаря на всички!
Роза![]()
гласувахвече имаш 461 гласа
![]()
много благодаря!
Хубаво е! Гласувах!![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Благодаря Ви не знаете колко ме правите щаслива с всеки един Ваш глас![]()
![]()
![]()
Станаха 526
Супер много се радвам много благодаря
ПОМАГАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Готово![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ЩЕ ПОЛУДЕЯ ОТ РАДОСТ МЕРСИ МЕРСИ МНОГО СТЕ МИЛИ!![]()
![]()
![]()
айде, кефи се
![]()
Целта е да си поне 3-та, нали?
Ще гласувам, 'щото видях и другите... "оригинални" идеи![]()
да, наистина, ти имаш най-много гласове и твоето повече ми харесва от на другитеПървоначално написано от be_true
![]()
Да Ви кажа трета да бъда ми е достатъчно не искам повече не се лакомя за 1-во![]()
е, да, ама си на първоПървоначално написано от rozalija
![]()
![]()
не не съм на първо сега съм на 3-то но ще ме изместят гледам че темата е гледана много пъти ако можеше и гласовете да са колкото влизанията............![]()
![]()
![]()
И аз гласувхмай малко късно? или така ми се струва...
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
I az glasyvah.Tvoita ideika mi haresa mnogo pove4e ot tazi koiato v momenta e na purvo miasto.
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря на Всички до тук за гласовете но май никой не ме харесва тук 799 мяй няма да съм в челаната 3-ка моля ви помогнете
![]()
Получи и моята подкрепа![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Адски много Ви благодаря за активноста не съм очаквала че има толкова сърцати хора който могат да помогнат конкурса е до 29 Февруари в 17:00 спира гласуването за това не спирайте нека заедно достигнем 1000 гласа!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
971 гласове![]()
![]()
![]()
![]()
много се радвам.
![]()
![]()
![]()
Go Go Go![]()
![]()
![]()
Ще помагате ли да задържим 3-то място остават още 5 дни![]()