.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Мен ме дразни, че глупавата авторка спами и на ЛС!
    Цитирай Първоначално написано от rozalija
    Здравей моля те подкерпи ме на този линк http://www.lesnoedaizberesh.com/?p=top&id=244&s=
    Гласувай за идеята ми дори и да не ти харесва.Всеки глас е в помощ.Линка не е вирус само две кликания време ще ти отнеме.Ако съм ти го пращала преди извинявай : ).Поздрави Роза

Тъпа, нахална и упорита!

Град
    in your sweet dreams
    абе момичее ти скайп нямаш ли си да ги пускаш тея линковеее ??! дори позволено ли е да се спами из форумите с подобни линкове
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    A3 3a cera gва пъти съм гласувала и колкото пъти мина покрай твой пост или тази тема ще гласувам пак Успех!

Цитирай Първоначално написано от MindYourMind
    Здравей моля те подкерпи ме на този линк http://www.lesnoedaizberesh.com/?p=top&id=244&s=
    Гласувай за идеята ми дори и да не ти харесва.Всеки глас е в помощ.Линка не е вирус само две кликания време ще ти отнеме.Ако съм ти го пращала преди извинявай : ).Поздрави Роза

Тъпа, нахална и упорита!
    АМА МНОГО СМЕ ЗЛОБНИ НЕЩО КАКВО ТИ ПРЕЧИ?КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА АМАН ОТ ЗЛОБАРИ ЗЛОБАРКИ КАТО ИМАМ ЖЕЛАНИЕ ГО ПРАВЯ КАКВО ТЕ ДРАЗНЯ ПЪК ТЕБЕ ДА НА ВСИЧКИ ТУК СЪМ ПРАТИЛА И КАКВО?ДА НЕ БИ ДА ЗАБОГАТЯ?ТЪПА ЛИ СЪМ ХАЙДЕ ДА НЕ ПСУВАМ ЩЕ ПАДНЕШ ЛИ МИ НЕ ЗНАМ НА КАКВО ЩЕ ТЕ НАПРАВЯ!
    а НА ТЕЗИ КОЙТО ПОМАГАТ БЛАГОДАРЯ НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА КРЕТЕНИТЕ И ЗЛОБНИТЕ ХОРИЦА ТУК В ФОРУМА ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ТАКИВА!

Тъпа, нахална и упорита!
    АМА МНОГО СМЕ ЗЛОБНИ НЕЩО КАКВО ТИ ПРЕЧИ?КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА АМАН ОТ ЗЛОБАРИ ЗЛОБАРКИ КАТО ИМАМ ЖЕЛАНИЕ ГО ПРАВЯ КАКВО ТЕ ДРАЗНЯ ПЪК ТЕБЕ ДА НА ВСИЧКИ ТУК СЪМ ПРАТИЛА И КАКВО?ДА НЕ БИ ДА ЗАБОГАТЯ?ТЪПА ЛИ СЪМ ХАЙДЕ ДА НЕ ПСУВАМ ЩЕ ПАДНЕШ ЛИ МИ НЕ ЗНАМ НА КАКВО ЩЕ ТЕ НАПРАВЯ!
    а НА ТЕЗИ КОЙТО ПОМАГАТ БЛАГОДАРЯ НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА КРЕТЕНИТЕ И ЗЛОБНИТЕ ХОРИЦА ТУК В ФОРУМА ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ТАКИВА!
    Млъквай ма, писклива жено!
    + Ника ти е адски цигански а идеята ти скапана.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Хъх, съгласна съм с горенаписаното от Майнд. Цялата тази работа е адски посредствена, нищо лично.

И на това не му се вика злоба, никой не злобее, просто ти адски много дразниш. Нормално е при подобна провокация от твоя страна, хора като Майнд (вероятно и мен) да реагират така.

Айде.. спечели си телефончето и се радвай.
    Собственост на Canis_Dirus

Тъпа, нахална и упорита!
    Млъквай ма, писклива жено!
    + Ника ти е адски цигански а идеята ти скапана.
    Цигански ли ми е ника?Така се казвам ясно!Това коети си ме цитирал/а си пише че моля дори и да не Ви хареса!И ако си мислиш че можеш да ме засегнеш няма да стане \/

Фен Аватара на thefreakykid
    Град
    Земя, Европа, Балкански Полуостров, България
    +1 гласче от Дени (от мен)
    Soy tu gitana, tu compa

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Аз вече гласувах за нея, но това изказване - "гласувай за мен дори и да не ти харесва" ме уби

И кой изобщо вярва, че ще получи гсм?!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен Аватара на sometimes_
    Гласувах, но можеше поне да напишеш своята "идея' по-грамотно, така може би щеше да спечелиш повече гласове...
    Свети Валентин - празник на влюбените сърца. За някой е само един ден в годината, а за други е целогодишно. На този празник доказваме, че не сме забравили да се Обичаме и, поглеждайки назад в времето, си спомняме за онзи ден, в който се намерихме. На този празник няма нищо по-силно от една топла прегръдка и две нежни слова. Нищо не може да замени приятната домашна обстановка и онази небрежно поставена кутия с пияни вишни на леглото, на което го направихме за първи път. Обичайте се!
    I`m trying to make your dreams come true...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    1312 гласове

Вие сте страхотни!Не съм очаквала такава подкрепа дори и да не спечеля знам че има хора който помагат дори и не те познават благодаря Ви!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си