- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дайте едно рамо :), подкрепете ме за една идея не се колебай
A3 3a cera gва пъти съм гласувала и колкото пъти мина покрай твой пост или тази тема ще гласувам пакУспех!
АМА МНОГО СМЕ ЗЛОБНИ НЕЩО КАКВО ТИ ПРЕЧИ?КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА АМАН ОТ ЗЛОБАРИ ЗЛОБАРКИ КАТО ИМАМ ЖЕЛАНИЕ ГО ПРАВЯ КАКВО ТЕ ДРАЗНЯ ПЪК ТЕБЕ ДА НА ВСИЧКИ ТУК СЪМ ПРАТИЛА И КАКВО?ДА НЕ БИ ДА ЗАБОГАТЯ?ТЪПА ЛИ СЪМ ХАЙДЕ ДА НЕ ПСУВАМ ЩЕ ПАДНЕШ ЛИ МИ НЕ ЗНАМ НА КАКВО ЩЕ ТЕ НАПРАВЯ!Първоначално написано от MindYourMind
а НА ТЕЗИ КОЙТО ПОМАГАТ БЛАГОДАРЯ НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА КРЕТЕНИТЕ И ЗЛОБНИТЕ ХОРИЦА ТУК В ФОРУМА ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ТАКИВА!
Млъквай ма, писклива жено!Първоначално написано от rozalija
+ Ника ти е адски цигански а идеята ти скапана.![]()
Хъх, съгласна съм с горенаписаното от Майнд. Цялата тази работа е адски посредствена, нищо лично.
И на това не му се вика злоба, никой не злобее, просто ти адски много дразниш. Нормално е при подобна провокация от твоя страна, хора като Майнд (вероятно и мен) да реагират така.
Айде.. спечели си телефончето и се радвай.
Собственост на Canis_Dirus
Цигански ли ми е ника?Така се казвам ясно!Това коети си ме цитирал/а си пише че моля дори и да не Ви хареса!И ако си мислиш че можеш да ме засегнеш няма да стане \Първоначално написано от MindYourMind
/
+1 гласче от Дени (от мен)![]()
Soy tu gitana, tu compa
Аз вече гласувах за нея, но това изказване - "гласувай за мен дори и да не ти харесва" ме уби![]()
И кой изобщо вярва, че ще получи гсм?!![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Гласувах, но можеше поне да напишеш своята "идея' по-грамотно, така може би щеше да спечелиш повече гласове...
Свети Валентин - празник на влюбените сърца. За някой е само един ден в годината, а за други е целогодишно. На този празник доказваме, че не сме забравили да се Обичаме и, поглеждайки назад в времето, си спомняме за онзи ден, в който се намерихме. На този празник няма нищо по-силно от една топла прегръдка и две нежни слова. Нищо не може да замени приятната домашна обстановка и онази небрежно поставена кутия с пияни вишни на леглото, на което го направихме за първи път. Обичайте се!
I`m trying to make your dreams come true...
sometimes_ права си така е бързах![]()
Вие сте страхотни!Не съм очаквала такава подкрепа дори и да не спечеля знам че има хора който помагат дори и не те познават благодаря Ви!![]()