- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Хора помагайте много съм слаба има ли начин да надебелея?
Въглехидрата дава енергия на клетката - ФАКТ.Колкото повече въглехидрат приемаме , толкова повече искаме - ФАКТ. А ти къде очакваш да намериш въглехидрати .. .. в пакетче на улицата ?! Въглехидратите се съдържат концентрирано точно в "повечко картофки и ориз" ! Ти май не разбра , че става дума , не за диета , а за обратното.Народната ми поговрка е точно на място.Ако искаш да ти ги обясня малко по-терминологично нещата , така че нито ти , нито авторката на темата да разбере за какво става въпрос.. ?? Чудесно нали ?! ....Първоначално написано от one_more_minute
П.П. Ако нямаш компетенцията да даваш съвети , недей оспорвай вече дадени !
бате незнам как да ти обясня, че енергията не се добива само от въглехидратите, ами и от МАЗНИНИТЕ! Това което се опитвам да ти кажа е, че въглехидратите са почти ненужни, а ако изобщо са нужни, то то е в много малки количества..Първоначално написано от kkkl
Мазнините са източник на енергия, която обаче се съхранява по дълго време и се използва от организма когато му Е НУЖНА, а не веднага, точно затова се УСВОЯВА в много по-голяма степен![]()
WE'RE NOT LEADING
Абсолютна глупост !!! Ти съзнаваш ли , че без въглехидрати няма да съществуваш ?! Както и да е...Първоначално написано от one_more_minute
Мазнините нарочно не ги споменах , защото не е препоръчително да ги приема в по-големи количества ! Айде да мине на МАСТЕН режим , да се натъпче едно хубаво , да и се вдигне нивото на холестерола в кръвта до небето и после да се чуди какво да прави...Ама нали дават енергия и се усвояват повече...Защо не ?! Много работи не са ти ясни , спри дотук !
Предполагам НВД въобще нищо не ти говори,Първоначално написано от kkkl
наистина спирам дотук, още повече, че нищо нямам да доказвам
айде със здраве
МАСТЕН РЕЖИМ хахахахахахах бате!
WE'RE NOT LEADING
Аз лично, не мисля че килограмите са от толкова голямо значение. Важното е как изглеждаш...
Аз тежа 45-6 висока съм 1.58 и съм доста.. дори прекалено слаба. Явно костите ми тежат повечко...
И да аз също искам да надебелея поне с 2-3 килограма, но не мога, колкот и да ям не ми се лепи, просто си ми е такъв организма (:
ponamali cigarite i produljavai da papa6 i si4ko 6te e ok
se malko 6te moje6 da gi namali6![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Да бе чудно, ние да не сме вълшебници тука?! Абра кадабраааааАко ваште са високи и слаби, логично е, 4е нема да си като сумистка, нали? Ааааа ма то е простичко бе мила, сичко си е до ген!!!
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...