.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от one_more_minute
    ... Просто като ще даваш съвети за хранене вземи поне се образовай малко по темата.. Храненето е супер важна част от ежедневието и една пълноценна диета не се изчерпва с "повечко картофи и ориз". КОйто наистина иска да постигне нещо тряя да почете доста и най-важното да експериментира... Не искам да давам акъл на никого, просто ви моля ако ще давате съвети на важни теми от тоя род не се позовавайте на народни поговорки ами на факти, проверени поне в няколко източника

не се сърди
    Въглехидрата дава енергия на клетката - ФАКТ.Колкото повече въглехидрат приемаме , толкова повече искаме - ФАКТ. А ти къде очакваш да намериш въглехидрати .. .. в пакетче на улицата ?! Въглехидратите се съдържат концентрирано точно в "повечко картофки и ориз" ! Ти май не разбра , че става дума , не за диета , а за обратното.Народната ми поговрка е точно на място.Ако искаш да ти ги обясня малко по-терминологично нещата , така че нито ти , нито авторката на темата да разбере за какво става въпрос.. ?? Чудесно нали ?! ....

П.П. Ако нямаш компетенцията да даваш съвети , недей оспорвай вече дадени !

Цитирай Първоначално написано от kkkl
    ... Просто като ще даваш съвети за хранене вземи поне се образовай малко по темата.. Храненето е супер важна част от ежедневието и една пълноценна диета не се изчерпва с "повечко картофи и ориз". КОйто наистина иска да постигне нещо тряя да почете доста и най-важното да експериментира... Не искам да давам акъл на никого, просто ви моля ако ще давате съвети на важни теми от тоя род не се позовавайте на народни поговорки ами на факти, проверени поне в няколко източника

не се сърди
    Въглехидрата дава енергия на клетката - ФАКТ.Колкото повече въглехидрат приемаме , толкова повече искаме - ФАКТ. А ти къде очакваш да намериш въглехидрати .. .. в пакетче на улицата ?! Въглехидратите се съдържат концентрирано точно в "повечко картофки и ориз" ! Ти май не разбра , че става дума , не за диета , а за обратното.Народната ми поговрка е точно на място.Ако искаш да ти ги обясня малко по-терминологично нещата , така че нито ти , нито авторката на темата да разбере за какво става въпрос.. ?? Чудесно нали ?! ....

П.П. Ако нямаш компетенцията да даваш съвети , недей оспорвай вече дадени !
    бате незнам как да ти обясня, че енергията не се добива само от въглехидратите, ами и от МАЗНИНИТЕ! Това което се опитвам да ти кажа е, че въглехидратите са почти ненужни, а ако изобщо са нужни, то то е в много малки количества..
    Мазнините са източник на енергия, която обаче се съхранява по дълго време и се използва от организма когато му Е НУЖНА, а не веднага, точно затова се УСВОЯВА в много по-голяма степен
    WE'RE NOT LEADING

Това което се опитвам да ти кажа е, че въглехидратите са почти ненужни, а ако изобщо са нужни, то то е в много малки количества..
    Абсолютна глупост !!! Ти съзнаваш ли , че без въглехидрати няма да съществуваш ?! Както и да е...

Мазнините нарочно не ги споменах , защото не е препоръчително да ги приема в по-големи количества ! Айде да мине на МАСТЕН режим , да се натъпче едно хубаво , да и се вдигне нивото на холестерола в кръвта до небето и после да се чуди какво да прави...Ама нали дават енергия и се усвояват повече...Защо не ?! Много работи не са ти ясни , спри дотук !

Цитирай Първоначално написано от kkkl
    Това което се опитвам да ти кажа е, че въглехидратите са почти ненужни, а ако изобщо са нужни, то то е в много малки количества..
    Абсолютна глупост !!! Ти съзнаваш ли , че без въглехидрати няма да съществуваш ?! Както и да е...

Мазнините нарочно не ги споменах , защото не е препоръчително да ги приема в по-големи количества ! Айде да мине на МАСТЕН режим , да се натъпче едно хубаво , да и се вдигне нивото на холестерола в кръвта до небето и после да се чуди какво да прави...Ама нали дават енергия и се усвояват повече...Защо не ?! Много работи не са ти ясни , спри дотук !
    Предполагам НВД въобще нищо не ти говори,
    наистина спирам дотук, още повече, че нищо нямам да доказвам

айде със здраве

МАСТЕН РЕЖИМ хахахахахахах бате!
    WE'RE NOT LEADING

Аз лично, не мисля че килограмите са от толкова голямо значение. Важното е как изглеждаш...
    Аз тежа 45-6 висока съм 1.58 и съм доста.. дори прекалено слаба. Явно костите ми тежат повечко...
    И да аз също искам да надебелея поне с 2-3 килограма, но не мога, колкот и да ям не ми се лепи, просто си ми е такъв организма (:

ponamali cigarite i produljavai da papa6 i si4ko 6te e ok
    se malko 6te moje6 da gi namali6

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Мега фен Аватара на SunSmile
    Да бе чудно, ние да не сме вълшебници тука?! Абра кадабрааааа Ако ваште са високи и слаби, логично е, 4е нема да си като сумистка, нали? Ааааа ма то е простичко бе мила, сичко си е до ген!!!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си