- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко ви е дълъг
awe glupaci ot kade si merite papurite we ot petite li
16 см и съм на 16 години според мен е нормално![]()
хаха, специално за вас си го мерих...
16,3 в г/д силна ерекция и обиколка на главичката около 14![]()
Marijuana - because your friends just aren't very funny...
49 santa bez ta6aka![]()
Наистина маи много някои си измислят каквото и да говорят 16см си е супер нито много малко нито прекалено голямо. Така или иначе на жените не може да и влезе много много...
awe az sym na po4ti 14 god na 17 iuni 6e gi navyr6a i pi6kata mi e 14.5 sm
tva normalno li e po to4no dobre li e
eee maniaka_gg vijdala sam ti 4epai stava da ti kaaa 4esno
![]()
Казано е: не е важно количеството, а качеството.
Да не говорим, че не е изключено, ако на момчето пенисът му е по-голям, момичето да го боли.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от maniqka_gg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Разби ме от смях!![]()
![]()
![]()
И сега за сведение на всички отворковци и на тези, които се притесняват цитирам ви една моя биша г-жа
7 см са абсолютно достатъчни, останалото е женска лакомия![]()
14-15
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Първоначално написано от lwsu
![]()
![]()
Първоначално написано от maniqka_gg
Сигурно не чак оттам,но поне и топкте слагат в измерването
![]()
А иначе не само момчетата се фукат с измислени размери,аз имам приятелка дето приятелят и"имал" 21 см и тва не било много
![]()
Ей, нига, виж как панталона ми надига и до брадата ми стига...Първоначално написано от naze
![]()
17и нещо абе то важното е да имаш а не като някои полове
lol...
що усещам че т'ва оправдание че размера нямало значение е измислено от някой с малка пишка ?![]()
И не разбирам що повече момичета в тоя форум не вярват за размера...т'ва че приятелите ви не могат да се похвалят с голЕм размер..епа ние можем![]()
jenite ne mogat da parkirat shtoto redovno gi lujat che "20 santa sa ei tolkova - kolkoto kyra mi"
Po temata: minys 20 santa v liyta zima
15 години, 15 см. Едва ли повече ще порасне но да се надяваме.Мога да се обзаложа че на всички размера е м/у 14 и 16 см .Ако некой казва че им е над 17cm то те лъжат.
На моя размер като ми стане и пише кои мадами съм задоволил качествено и списъка е доста дълъг![]()
![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Нямаше да е лошо и да има един критерии "възраст", щото се получават апсурди![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Немога да разбера 1 що секи трее да лъже?Па може и на некой верно да са им големи кфо?На мен ми е се 1 важното е да има![]()
!