- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Истории по история :)
Някой може ли да ми даде някакъв сайт, в който да намеря някакви неща по история, т.е. да са интересно разказани войните и т.н. нещо като приказки..дано сте ме разбралиМерси предварително
![]()
изглеждаш ми неблагодарна .. няма да ти дам![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Za6to neblagodarnaПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Държите се, като малки деца.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Можеш ли да ми кажеш по кое граматическо правило определи,че пред това 'като' трябва да има запетая? Миличка,запетая се слага пред 'като',когато след него има действие/т.е. глагол. Например: Аз седнах до Иван,като се мръднах максимално близко до него. Но в твоя случай просто е налудничаво да слагаш запетая! Пиша този коментар,защото съм забелязала и в много други теми как качулиш тези запетайки за щяло и нещяло. В доста случаи слагаш там,където не е нужно,а претендираш,че си младо,изискано,добре образовано момиче. Не е зле да научиш основните пунктуационни правила,като имаш подобни претенции за себе си.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
пред като се пише запетая, когато изречението е сложно, и самата думичка "като" свързва главното и сложното изречение...в случая на ЦвЕтИтО поставянето на запетая пред като е неуместен, иначе казано неправиленПървоначално написано от zleto
![]()
по темата...защо човекът да е неблагодарен бе, закво пишеш в тази тема въобще![]()
![]()
в wikipedia има всичко...пишеш каквото искаш в Search, и ти се показва търсената информация![]()
ето линк![]()
http://wikipedia.org
давам ти го, не защото си мисля, че си тъп/а, а защото накрая е .org и може да се объркаш![]()
намери ли нещо полезно?![]()
И аз й го бях казала в една темаПървоначално написано от zleto
Много си права
ами то има много неща там, просто не се бях сетила да търсяПървоначално написано от Emo Doll
мерси много
![]()
Неграмотна съм, какво да се прави.
Колкото да правилата-опитвала съм се да ги науча, но не мога да ги прилагам.Нямам спомен да съм претендирала, за което и да е мое качество.Благодаря ви все пак, че ми отделихте толкова време.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone