зашо заклучих темата ми кат искате да помогна с нещо кажете с кво а не веднага заклучвам тамата
Нещо си в грешка...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
какво сам в грешла че немога да зацепа тука сички са едни професори мани бегаи уж имало свобода на словото пфф тука да бе да треа да се случжа и да праиш само това коети ти казват модовете цт цт без думи са след тея неща колко ще ме уплъвате ама най-малко ми дреме за вашето мнениеПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
![]()
Душицо златна, айде само да не си избиваш нервите тук.Кой ти отнема правото да си изразиш мнението?Седиш и упрекваш за това, че не сме свършили дадено нещо в НЕопределен срок от време?Отчет ли сме длъжни да ти даваме относно работата по сайта?
Има свобода на словото! Ама на неграмотноста кой и е дал свобода не знам....
ludia_s, ама ти наистина ли вярваш, че сме длъжни да се отчитаме пред теб и да спазваме някакви срокове? Не се ли сещаш, че за да тръгне нещо в този форум, трябва да бъде написан софтуер за него. Ако можеш да го направиш ти, свържи се с администратора и се разберете. Хем ще ни помогнеш!![]()
Има свобода но словото но всяко нещо си има граници! Това че има свобода на словото не означава че трябва да псуващ модератори учители родители политици и т.н-това се нарича човек без култура и маниери.![]()
П.П Прочети правилата на форума първо и след това задавай въпроси.Както каза ЦвЕтИтО модераторите не са длъжни да ти дават отчет-щом е трябвало да се изтрие темата значи е имало причина![]()
Темата му НЕ изтрита, а заключена.![]()
Какви технологии се използват при писането на форума? Ако не е тайна...Първоначално написано от swords1010
![]()
Za6to davate primeri za ve4erq na sve6ti ili sqkvi takiva ne6ta , se pak sme TEEN ?![]()
![]()
6tot zavarshva na OOOOooOOOoOooOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.