- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете.. ще ме бият
Уоу ето я вълшебната думичка която ти действа като на Попай Моряка спанакаПървоначално написано от deni2
![]()
Защо пък да те бият ... оМГПървоначално написано от deni2
Vladoka rulzzz
сагласна съм с тебе аи в крайна сметка да не е единственото момиче на тоя святПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
ami ili se stegni i se opravi s tea kreteni ili q zareji za da se otarve6 bez posledstviq![]()
Детски му работи....
+1Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
кво бе , за 7 клас си е нормално
имах един приятел дет ходеше с 1 момиче от съседния клас
и сичките момчета от нейния клас се събираха да го бият след училище
и той си излиза най-спокойно и си ходи и те ходат зад него и тва беше боя , ама внимавай щот повечето гледат кеча и знаат фатки
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
emi pi4 puska6 si ne6to koeto da te naduha v mP3kata i ska4a6 na 4upka v meleto ;] bez da ti puka osobeno nqa sq momi4eto te pomisli za geitak q
да смятам ли темата за приключена? а и нали знаеш че тези които мн се правят нищо не струватмен ме съмнява да те набият..
![]()
e kak stava taq rabota nez
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Първоначално написано от pepita87
![]()
Направил ли си им нещо,че да те бият?Да не би да си по-хубав и затова?![]()
vseki mi e kazval 4e sum o hubav.tiq sa ......nemam dumi.neska gi videh minah pokrai tqh i se usmihnah podigravatelno 6tot ve4e ne mi puka i te ni6to.SPORED MEN MAHNETE TEMATA TUPA E NEMA NIKAKUF SMISUL PRIKLU4ENA EПървоначално написано от sasha_90
![]()
и аз така си казахПървоначално написано от .:БаЛъК:.
...
гледай "Alone at home" и направи някой номерПървоначално написано от deni2
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
"HOME ALONE"Първоначално написано от FunnYboY
God Damn it ...
be ti 6 ,7 klas li si ama tva sa gluposti.ako moita q e sram ot men ste i teglq 1 maina.nekva pikla det ne me uvazava pak i boi da qm kak pak ne!
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
DER Kindergarten![]()
кой ще те бие на 13 години?Другите пичове пак на по 13
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
+1Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ако не се базикаш земи та им скочи на 3-мата могат да те бият но ще имат едно на ум че не си спеклив така ще спечелиш малко респект от тях и момичето ще си спечелиш
Хихи пич аз съм бил в подобно положение.Самоче бях по-малък и се преместих от 1 училище в друго.Сички ме подритваха и се ебаваха с мене защото бях новака там.Един ден си намерих БоксВсички спряха да се базикат.Схващаш накъде бия нали
![]()
Скайп: doombringer2006
spox ve4e go probvah i dori ne me poglejdatПървоначално написано от machine_shot
![]()
![]()
Първоначално написано от sweet_sorcerer
![]()
По темата:И аз съм на почти 13 и ми е направило впечатление, че вие "по-големите" си праите майтап с нас...разберете, че развитието ни е по бързо от вашето![]()
![]()
П.п:Моля ви не ме линчувайте![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
и аз съм почти на 11, и да знаете че се развивам по бързо от тея на 13Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.