- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете.. ще ме бият
Еми ти след време и дъщеря си ше счупиш от бой и тя на пук на тебе ше отиде и ше се наебе със сичките "гъзари"...
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
не няма,защото 1во ,най -първо от вс ще дам ВЪЗПИТАНИЕ на дъщеря ми,и ще се моля някой идиот да не и изпие акъла!...Не всички момиченце ПРАВЯТ на пук на родителите си-кофти за тях - значи са прекалено разглезени и когато не получат нещо все едно света свършва.Първоначално написано от AnIcHkAtA
И вземи прочети днешният 24 часа - точно това ,което се опитваш ти да пробутваш тук - като мнения,съвети и ПОКАЗНОСТ- АЗ се еба на 12-13 - същото го правят ЦИГАНКИТЕ.
Тук вече ,че приспадаш към циганките и хората от 3тият свят е др въпрос..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
в тая връзка неска в 168 часа или труд има статия за 13 годишно момиче, което в голямото междучасие пило водка и 4-тия час припаднало...толкова било зле че едвам са го спасили в болницата, ама тва сигурно за 13 годишните е много яко...Първоначално написано от Ice_Queen_
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
не бе виж,не искам да и давам акъл..
не искам и да ме слуша,дори да се замисля..
просто мега мн се дразня като прочетя някоя ПИКЛА да обяснява как е ПО-РАЗВИТА !
бах мамаму.. дори в учебника по биология ,пише че човек се развива от еди колко си години до еди колко си.. дори аз ,дето съм на 18 не съм ги достигнала..тая ще ми говори...
AnIcHkAtA Да ти имам разсъжденията.Като си на 13 разсъждавай малко по трезво.Мислиш,че това,че на 13 правиш секс е бързо съзряване?Да ти имам мисленето просто.О да,ти дори още не си ги навършила .Ходиш по дискотеките,секс правиш,гадже сигурно имаш от много време,нали се изказа в предишен пост,че вие "13 годишните" сте по сериозните връзки-2,3 години.Зна4и на 10-11 години си почнала с гаджетата...демек в 5 клас някъде.А на 18 сигурно ще имаш пълна къща с деца и ще твърдиш,че имаш прекрасно семейство.Просто нямам думи накъде отиваме...след още две поколения примерно,пълнолетието ще е на 13...Няма да коментирам повече,щото няма смисал.
А по темата:Ами момче,първо това момиче не те обича,след като я е срам от теб.Просто няма смисал да си с нея.А като скъсаш с нея и проблемите ти с класа и с всички,които искат да те бият ще изчезнат.Просто не си заслужава.
Яко е за простичките 13 годишни.И относно дъщерята на Ice_Queen_ освен олигофрена който ше й земе акъла и ше я тресне хормона и да вииме дали няа да я наебе...а за твойто въспитание ше си говориш само щото у вас ше е цветенце...и неможеш да говориш за ПИКЛИТЕ щото не ги познаваш и неможеш да кажеш дали ПИКЛАТА наистина е ПИКЛА.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
На твоята възраст вече пуших всичко, което се пушеше, ебах всичко, коета ставаше и пиех, всичко, което си пиеше... И кво да не е това най-важното по-дяволите.И какво кат си напраил сефтето на 13-14 да не си Господ.....Първоначално написано от AnIcHkAtA
Мноу мъка има по тоя свят
ъЪъЪъ...аз да съм казала че правя секс и че имам гадже от 3 години?? Аз ви говоря като цяло за 13 годишните.
някой май се засегнааа . ОООО НЕ ПИКЛО,моята дъщеря ще е много по-стока от теб! и да - ще е малката ми принцеса,хубава,умна и ЗНАЕщА СИ ЦЕНАТА ,а не даваща ПОЛОВИЯ СИ ОРГАН да го клецат от ранни години ,който паднеПървоначално написано от AnIcHkAtA
.
Не ги познавам ли ? Стига ми да ми кажеш 12 годишна със сексуален опит и вече мога да ти изреда всякакви наименования относно нея и да съм права.
Бтв ти ако познаваш олигофрени,ние който не сме от циганският табор или от 3тия свят не познаваме![]()
![]()
А така!AnIcHkAtA написа:
Яко е за простичките 13 годишни.И относно дъщерята на Ice_Queen_ освен олигофрена който ше й земе акъла и ше я тресне хормона и да вииме дали няа да я наебе...а за твойто въспитание ше си говориш само щото у вас ше е цветенце...и неможеш да говориш за ПИКЛИТЕ щото не ги познаваш и неможеш да кажеш дали ПИКЛАТА наистина е ПИКЛА.
някой май се засегнааа . ОООО НЕ ПИКЛО,моята дъщеря ще е много по-стока от теб! и да - ще е малката ми принцеса,хубава,умна и ЗНАЕщА СИ ЦЕНАТА ,а не даваща ПОЛОВИЯ СИ ОРГАН да го клецат от ранни години ,който падне .
Не ги познавам ли ? Стига ми да ми кажеш 12 годишна със сексуален опит и вече мога да ти изреда всякакви наименования относно нея и да съм права.
Бтв ти ако познаваш олигофрени,ние който не сме от циганският табор или от 3тия свят не познаваме![]()
![]()
кво ше кажеш по въпроса?Първоначално написано от AnIcHkAtA
Първоначално написано от AnIcHkAtA
Мечтая си да имам гадже от 2-3 години![]()
![]()
замазвай,замазвай..
ПС
бтв си на 12..Първоначално написано от AnIcHkAtA
обурихме я с неуборими аргоменти![]()
![]()
другия път преди да пишеш глупости мисли!
Абе вий си говорете повече сте няа начин...и все пак имаме повече информация от вас имаме и повече хъс за приключения явно.И все пак аз си държа на моето-огледайте се по улиците и ша вийте :P
П.П:Виж тва кога е писано.Казах че съм на ПОЧТИ 13...април ше ги навърша.
Плюй си на петите и бягай..
Събери 10-15 човека и да видим как ще те набият(ако тръгнеш да събираш пиши едно ЛС навит съм да помогна)
Бях свидетелка на една подобна историйка.Щяха да бият едно момче защото ходил с бившето гадже на един...Момчето което щяха да бият обаче извика един пич,който раздаде малко правосъдие и така ония забравиха,че ще бият...![]()
Малко объркано се получи,но искам да кажа викни някой,който да ги сплаши и ще се свърши..
Увий се с маркуч и чакай своята тежка участ...![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
според мен трябва да я зареже6,та тя се срамува от теб тогава 6то е тръгнала с теб това не ми е ясно![]()
poznai tva e nai gadnoto.sega razbrah 6to e hodila s mene.hodela e s mene za da ne mi e gadno da q haresvam i da se nerva 4e ne sum s neq i zada nemi stane gadno e trugnala s mene.neska q skusah spxПървоначално написано от lof_bilityy
![]()
![]()
![]()
sabirai sgovornata drujina i otivaite da gi biite, i sled tva v prodaljenie na 2 meseca predi da stigne6 do tvoq blok prezvanqvai na maika si da sliza se edno slu4aino sa sre6tate i tq otiva do magazina ili ne6to ot sorta
![]()
![]()
kaji im da te xvanata za kura
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.