.....zna4i v kompaniq sme 5 mom4eta i 3 momi4eta....az i edno dr momi4e hodim s dvama ot na6ta si kompaniq tretoto momi4e hodi s edin dr koito e ot s1sedniq grad,tq se kazva desi. Ta zna4i gadjeto mi i taq desi ot izvestno vreme stanaha mn blizki....spodelqt si tq kazva 4e ima za brat gadjeto mi i toi kazva s16toto,no me drazni tva 4e tq raboti v edno kafe i nqma den v koito toi sledobqd da ne e oti6al da q vidi i da si pogovorqt..ili primerno kakto si sme sednali v tva kafe vsi4ki i tq otide da izmie ne6to zad bara...toi mi kaje 4e 6e otide da pie voda i zapo4vat pak da si govorqt i po nqkoe vreme se seti 4e trqbva da doide pti men....i taka edin p1r az se zagovorih s edno ot mom4etta i se zad1lbo4ihme v razgovora i toi posle po4na da mi govori 4e mn hubavo sme se bili zagovorili i t.n. .....i nai me e strah ot tova za v b1de6te da ne stane ne6to mejdu gadjeto mi i desi....i nz kakvo da praqvq ve4e pob1rkah se. Vie ako bqhte na moe mqsto kakvo 6te6e da pravite? ..molq vi daite mi s1vet!