- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете.. ще ме бият
zna4i na 13 god. sum i imam gadje ot mnogo skoro vreme.tova momi4e go haresvat o6te 3 drugi mom4eta i naznam no tq q e sram ot mene i,drugite 3 mom4eta i klasut na gadjeto mi iskat da me biqt i neznam kakvo da prravq.
daite suvet
И эащо ще те бият????![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
определеноПървоначално написано от pepita87
![]()
![]()
![]()
...
Първоначално написано от pepita87
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po temata: Vij nie ne mojem da ti kajem primerno nekfi trikove kak da izbie6 klasa. Pomoli gadjeto ti da govori s tqh. Dr variant e da subere6 qka kompaniq i pone da gi spla6i6, 6toto ako gi biete i ta fanat sam - gorko ti![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Зарежи я. И то не, защото искат да те бият а, защото я е срам от тебе!
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
+1
;]
![]()
![]()
Леелееее това е световен проблем..Какво ще правим сега?
...
begaai begaaai
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
samo ne razbrah 6to si4ki se smeete na mom4eto na 13 e se pak i vie ste bili takiva sigurno...Po temata podkrepqm MiMcHeToOo nqma faida da si s neq sled kato q e sram ot teb,do nikade nqma da stignete taka...Първоначално написано от MiMcHeToOo
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
ти викни някои 15 годишни да ги сплашиш![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ако я харесваш много си остани с нея и да не ти пука,че некви лапета ти се правят на големите биячи.Ако решиш,че не си струва-беж!В края на краищата тя няма да ти е последната,ще видиш ,че когато намериш подходящото момиче,сам ще искаш даже живота си да дадеш за нея,но не мисля ,че точно сега е този момент.![]()
определителният член не е das,а derПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
![]()
Just haters make me famous! εĭз
t0q nemski...tiq ...kak im be6e imety...taka de ....tiq we...off mn0y mi kuca toq ezik..Първоначално написано от CuRly Doll
Викни някой твои батко да ги сплашиПървоначално написано от deni2
![]()
Как да помогнем ние пък?Само ти можеш да знаеш дали са сериозни или не..и само ти можеш да знаеш дали момичето си заслужава един бой
ми набиики ти![]()
![]()
![]()
gre6ni dumi ne q e sram ot mene izqsnimi go.abe neka me biqt.bal sum go
spored men si zaslujava.pa i az 6e gi udara dreme mi na .....se pak mersi za suvetite javascript:emoticon('')
Surprised
да е, те 15 годишните всяват голям респект, мн са яки....Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
А по темата - ми ко да правиш - порасни!
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
AKO SA 1-2 SUPER.TRENIRAM KARATE OT 1 GODINA.AMA CELIQ KLAS.SE EDNO.NEKA ME TEPAT 6E IM OMRUZNE('')
"Тя я е срам " !![]()
![]()
Тва ми е много смешно ! А , иначе по темата :БЪДИ МЪЖ!
![]()
ne znam za6to no tvoq komentarПървоначално написано от dark_sw
mi povliq s tova''budi muj''kvo sum sednal da se oplakvam za gluposti.mn blagodarq![]()