- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете.. ще ме бият
<--- Ето за кво говориме...Първоначално написано от tuzaro
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
айде убеди ме как вие 13 годишните се развивате по бързо от нас 17 годишните??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Как...незнам как ама се случва... най-малкото е че сигорно 50% от СЕГАШНИТЕ 13-14 годишни започват полов живот точно на тези си години.Другото е че 13 годишните момичета цапат грим колкото 17 годишните.Третото ходиме по дискотеки и четвъртото-чустваме се по-големи, по-зрели и правиме същите неща като вас.Докато ти на 13 сигорно си си играл по детските площадки...
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
И сте горди че вече на 13 се чукaте?? и че си слагате грим, и се напивате по дискотеките?!? тва не ви прави по-развити... ама щом ви е кеф няма лошоПървоначално написано от AnIcHkAtA
П.П. както казах аз съм почти на 11 и все още си играя по детските площадки![]()
![]()
Абе ти под секс само физическото изживяване ли разбираш?? Според мене секса е много повече от "ае да се ръчкаме".И защо се нахвърляте на нас с гаджетата от по 2-3 години, а не на 17 годишните дето се чукат с който им падне??В слагането на грим не виждам нищо лошо, а за напиването по дискотеките мисля че нещо не си в час.Когато ФАКТИТЕ говорят и боговете мълчат (за развитието говоря).Огледай се на улицата и ше видиш че ти говоря истини. И в едно от предишните си мнения пишеш НАС 17 ГОДИШНИТЕ това ме навежда на мисълта че не си на 11...
Абе казвате лапешки работи ама е много гадно да те заплашват с бой... Непрекъснато подскачаш от страх. щото те ще са повече и ще те смажат..![]()
Животът е адът описан в Библията!
искаш да ми кажеш че си на 13 и имаш гадже от 2 години...Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
пък сeкса, кво друго има освен да се разчекнем?? и тва да се чукаш на 13 и 17 не е едно и също, ама забравих че ти ги разбираш тия работи повече от 17 годишните щот си на 13...
Невероятно е чувството налиПървоначално написано от deni2
Еми само така , а пък ако цапнеш някой , няма да те барнат докато завършиш
![]()
Скайп: doombringer2006
Никои няма да те пипа споко! Но ако посмее някои да те пипне му трошиш лицето без да ти пука !Първоначално написано от deni2
Аничка извинявай но ти на 13 години какъф секс можеш да направиш
Вие не че се развивате по бързо от нас тва че си чупите джама от малки че ходите по дискотеки с батковците като нас тва че някой по голям те използва незначи че вие се развивате по бързо
Абе вие в БГ ли живеете???Я се поогледайте малко.
аз лично живея на луната, ама кат гледам и тея дето живеят на Земята мислят като мен... явно ти нещо си се заблудила..![]()
![]()
Абе те моите набори ся са на дискотека...ша видите вий утре![]()
ми ти кво правиш тука?? айде ако си от софия в амор, ако си от пловдив у чака ракаПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
Е грипа ме фана ко да прая.От София съм и ходя в Double vision aко те интересува.
не ме интересува щот съм от Пловдив :P :P , пък и съм на 11 аз ходя по детските площадкиПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
а тва нас как ше го изкоментираш?Първоначално написано от tuzaro
иска ми се да съм на 17Първоначално написано от AnIcHkAtA
ама съм на 11
![]()
Аничка не ми отговори на вапросa ти на 13 години какъв секс може да направиш като още незнаеш дали си жива или не
aueueueeeee![]()
![]()
скрий се у некоя пещера да не те фанат ...
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Мога да правя какъвто си искам секс и много добре знам дали съм жива или не.Първоначално написано от Vin Diesel
hahahaхахахахахахах моля ти се ако те сравня с една 18 годишна едвали праскаш същия секс тва че са клатиш на пингвина и че лигавиш мръвето незначи че правиш готин секс важното е удоволствието от секса
Уф душици за кфо ся тряа да спориме??То сичко се вижда.Тва че вие сте на по 17 и нямате представа кво стана при нас си е ваш проблем.
Не ,ти просто си в огромна грешка!На вас 12-13 годишните проблема ви е че прекалено много бързате да пораснете.Прекалено големи и много изкушения има в днешно време и вие просто нямате търпение да "хапнете" от всичко.Първоначално написано от AnIcHkAtA
бахти..не е нормално повярвай!вие убивате значението на думата - дете,детство и тийн!какво - развивате се по-бързо? ми хубаво,аз съм на 18,представи си че съм родила на 16,ти кво? понеже се развиваш по-бързо и си генно-модефицирана и айде да родиш на 14? гадното е че родителите ви не струват,не ви спират и не си гледат родителските задачи и отговорности.братчето ми е на 12..само да видя капут или дори да чуя някакъв намек за секс/да иска да прави или да прави / ще го счупя от бой! ...
Манталитета на българката достигна този на ЦИГАНКИТЕ!
ЕВАЛА МЛАДО ПОКОЛЕНИЕ!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Ice_Queen_