Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
Как...незнам как ама се случва... най-малкото е че сигорно 50% от СЕГАШНИТЕ 13-14 годишни започват полов живот точно на тези си години.Другото е че 13 годишните момичета цапат грим колкото 17 годишните.Третото ходиме по дискотеки и четвъртото-чустваме се по-големи, по-зрели и правиме същите неща като вас.Докато ти на 13 сигорно си си играл по детските площадки...
Не ,ти просто си в огромна грешка!На вас 12-13 годишните проблема ви е че прекалено много бързате да пораснете.Прекалено големи и много изкушения има в днешно време и вие просто нямате търпение да "хапнете" от всичко.
бахти..не е нормално повярвай!вие убивате значението на думата - дете,детство и тийн!какво - развивате се по-бързо? ми хубаво,аз съм на 18,представи си че съм родила на 16,ти кво? понеже се развиваш по-бързо и си генно-модефицирана и айде да тодиш на 14? гадното е че родителите ви не струват,не ви спират и не си гледат родителските задачи и отговорности.братчето ми е на 12..само да видя капут или дори да чуя някакъв намек за секс/да иска да прави или да прави / ще го счупя от бой! ...
Манталитета на българката достигна този на ЦИГАНКИТЕ!
ЕВАЛА МЛАДО ПОКОЛЕНИЕ!
=D> =D> =D> =D>