.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Нормално ли е ?

миналия месец ми доиде два пъти за един месец нормално ли е това и да о4аквам ли тоя месец да ми дойде ?

нормално е...на сестра ми миналия месец и дойде два пъти и то от стрес,натоварване и тн

това е напълно нормално чувала съм за случай когато не ти идва два-три месеца има и такива да ти дойде три пъти в месеца..така че бади спокойна..просто или не се е нормализирал или заради времето както когато лятото ни идва често или изобщо заради горещината..секи организъм реагира различно..!!
    ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    нормално е...на сестра ми миналия месец и дойде два пъти и то от стрес,натоварване и тн
    Нормално е ,да И тоя месец също ще ти дойде

Град
    На изток от рая
    На такива хубави момичета като теб,им идва по два пъти,да

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    *in a pink dream*
    kolko temi smqtash da puskash ?
    ponqkoga se sluchva ? otkoga imash cikyl
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

еми според мен темите освен 4е на мен ми помагат мисля 4е 6те помогнат и на мн други.а откога имам не мисля 4е е важно в тоя слу4ай

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Напротив , важно е , защото ако имаш от много време т.е. повече от 2 години , и преди ти е бил редовен цикълът , може да е знак за някакъв хормонален проблем , заради който може да се наложи да отидеш на лекар. Ако обаче имаш цикъл от сравнително скоро е нормално той все още да не е напълно регулиран и да се получават понякога такива неща. Ако е второто не се притеснявай.

Ami normalno00 e da..........moje da e nqkolkoooooo p1ti na mesec ....sig ti idva ot skoro a?
    To love is easier than to prove your love!!!

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Напротив , важно е , защото ако имаш от много време т.е. повече от 2 години , и преди ти е бил редовен цикълът , може да е знак за някакъв хормонален проблем , заради който може да се наложи да отидеш на лекар. Ако обаче имаш цикъл от сравнително скоро е нормално той все още да не е напълно регулиран и да се получават понякога такива неща. Ако е второто не се притеснявай.
    Не от лекар знам че при промяна на времето от много топло на много студено или обратно си е нормално и няма нищо притеснително

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от Yanichka
    Не от лекар знам че при промяна на времето от много топло на много студено или обратно си е нормално и няма нищо притеснително
    Добрем , съгласих се , и аз се надвам да и няма нищо.

Град
    RuSe
    С риск да се повторя и и относно предната ти тема : Сексуална култура-нулева!!!

Ани недей да ми говори6 за сексуална култура имам си я но просто се панирам в такива ситуации както в този слу4ай и относно другата ми тема така 4е без да ме познава6 не зимай отно6ение за моята ли4ност.сайта е за да се помага на хората а не да се дават умрели мнения.относно темата от дже години имам цикъл и до сега винаги е бил нередовен смисал прави си каквото поиска.но за пръв път ми дойде двапъти в месеца.дано да ми дойде този месец или на4алото на другия за6тото съм изклю4ително притеснена.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mislq che tova che zadava tozi vypros e lipsa na sexualna kultura.. sluchvalo mi se e da mi doide 2 pyti v meseca ot promqna v klimata.. ili ako si se premestila ot edno mqsto na drugo... Na mene vinagi kato hodq nqkyde izvan moq grad za poveche vreme mi idva tam... Moje da e ot goreshtinite... moje da e zashtoto temperaturite se povishiha iz edin pyt... Ne se pritesnqvai...

Град
    V.Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от fuklata
    еми според мен темите освен 4е на мен ми помагат мисля 4е 6те помогнат и на мн други.а откога имам не мисля 4е е важно в тоя слу4ай
    ami vajno e 6tot ako e po otskoro(do 2-3god) e normalno da e neredoven i da ima takiva slu4ki I na mene mi se e slu4valo no mi nqma ni6to
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Град
    East Coast
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    На такива хубави момичета като теб,им идва по два пъти,да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си