- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- smy4kii ae malko help
xoraa gajeto mi me osmyka po vrata jestoko ii cqlata sum 4erveno-sinio-lilava po vrataaa a ytre sm na daskaloo i se pak na6te... neska xodix y doma s polo ma nqam xybavo za daskalo i saa nz kvo da praq kajete s kvo moga da gi maxnaa
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
не се махат да се беше сетила по рано...Иначе знам че леда помага до някаква степен ама все пак з аняколко часа няма да минат...Другия вариант е шал или да пробваш да ги прикриеш с фон дьо тен и пудра ама няма да е много успешноПървоначално написано от ~~lalala~~
![]()
sreji edin kartof napolovina i go zadraj dalgo vreme nad smu4kite...ne gi 4isti vednaga no ..sravnitelno barzodo kolkot imam spomen az na sutrinta nqmah ...
aidi dano se mahnat mila
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Пусни косата си около мястото. Сложи и малко фон дьо тен.
opitai sys zlaten prysten i s lyjica.deistva :P
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Тва е форум за любов бе хора , а не за тва :ох смучка ,ох тоя ме охапа ,ох ония ми скуса полата и т.н детски истории от 2 клас ,когато момчетат адигар поличките ....осъзнайте се бе !!!!!![]()
Първоначално написано от kifla
az pak si mislix 4e e forum za problemite na horata nqma zna4enie na kakva tema...a momi4eto ima problem i e s pravoto si da go spodeli s nas...
a po temata:sry no nemga da ti pomigna :P
4yala sam 4e gi majat sus ocet i hlqbma sigorno malko fon diu ten ili led sushty she pomogne!
без ПОДПИС ... xD
още малко ще я накарате да си изпие орината,че помагало
Първоначално написано от MartyParty
![]()
без ПОДПИС ... xD
Да то картофи ли не бяха, оцет ли, утре няма да се стои до момичето от миризмата на оцета...Първоначално написано от MartyParty
ami sloji fon dio ten i edno 6al4e nqkvo samo za vida
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Първоначално написано от Yanichka
totalno me razbihte do tyka!
![]()
без ПОДПИС ... xD
S olio, no mislq 4e nqma da e mn pritno. No zn 4e naturteno se maje s olio i za smu4ki sum 4uvala ;];];];]
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Извода е картофена салата с оцет и олио..ако не помогне поне може да я хапнеш![]()
Ха,щом мястото е толкова насмукано,по добре си направи компрес с тези неща които те посъветваха (олио,оцет,картофи и тн.-манджа с грозде)и спи снего около шията.И на сутринта вече слагаш там фон дьо тенченца...пудричкии и си екстра
![]()
ми за даскало си слойи по широка лента за коса на врата ина4е.......ни фондиотен ни пъдра 6е напраят кои знаи ко .пак си личи :P
Увий там някакво шалче с фон дьо тен няма да се прикрият пак ще се личи.
и една ракия към салатата ще дойде много добреПървоначално написано от Yanichka
![]()
нали картофа разсейвал кръвта...може ди а стане...
другия начин е лъжица
и някви мазила там...
Пробвай с картофа,и аз съм чувала,че той помага![]()