- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли го направили?
Момче кара с мотор със 180 км/ч и с момиче седящо отзаде!
Момичето: По-бавно!Намали!Това е страшно!
Момчето:Не,това е весело!
Момичето:Напротив,намал и,моля те!
Момчето:Добре,кажи че ме обичаш!
Момичето:Хубаво!Обичам те!Сега намали!
Момчето:Сега ме прегърни силно!
*Момичето прегръща момчето*
Момчето:Сега може да вземеш шлема от главата ми и да си го сложиш на себе си!
*Момичето взе шлема...*
На другия ден във вестника пише:Мотор катастрофирва,блъскайки се в каменна стена!В настоящия момент на мотора се намираха двама души и само един оцеля!...Всъщност момчето на половиния път разбра че спирачките не работят но не каза на момичето,а го помоли да му каже че го обича и да го прегърне за последен път,също и да вземе шлема за да остане жива,без значение че това значеше за момчето смърт!
Прочетете го!Няма да съжалявате.
Въпросът ми към вас е,ако бяхте в такава ситуация,дали бихте постъпили по същия начин?
offline forever!
Аз определено съжалявам че го прочетох...това е от типа изпратете на 10 човека иначе ще ви се случи нещо много лошо![]()
Можел е да намали и шанса да умре е доста по-малък.
Поредната тъпотия...
Не,влагам друг смисъл в това.Става дума за любовта на момчето към момичето,че е пожертвал живота си за нея.И въпроса ми беше Дали и вие бихте пожертвали вашия?
offline forever!
ох тва е толкова тъжно. Всеки път като го прочета ми се насълзяват очитеи да бих го направила. За моя мечо бих направила всичко
![]()
![]()
![]()
По принцип обичам високите скорости ...
Ама да бих постъпила по същия начин ,но по -скоро ми се иска ако ТОЙ умре да умра и аз с него ,а не да оцелявам
На думи всички могат да кажат, че биха дали дори живота си за гаджето си или за незнам си кой...обаче никой не би го направил каквото и да казваПървоначално написано от princesa_viki
Изпрати тази емотиконка "Първоначално написано от Yanichka
" на 10 човека или ще ми купуваш вафла мура
![]()
![]()
П.п. По темата: Това е просто отлична постъпка от страна на момчето, много рядко се намират такива хора, напримерно ето неска един приятел с приятелката си и момчето с каска а тя не, но по късно като се прибираха и той и беше дал каската
... В разказа се доказва колко много момчето е обичал момичето.
Ако наистина имам много спомени с момичето и знам че това е момичето за мен определено бих го направил!
ми няма как да знаеш на 100% аз напримерно бих колкото и странно да ти звучи. Толкова много го обичамПървоначално написано от Yanichka
![]()
Да ще го направя ако съм в подобна ситуция не само защото ще спася любимия човек а и зщото ПО ДОБРЕ ЕДИН ОТЦЕЛЯЛ ОТКОЛКОТО ДВА ТРУПА
Е с малумната идея на писаницата всъщност ще се спасиш, ако останеш с "шлема".Първоначално написано от poltergais
Ако аз бях в такава ситуация щях да обикалям с мотора докато му свърши бензина![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
И аз това щях да кажа..ама доколкото разбрах това е някаква примерна тема в която всеки трябва да покаже колко е влюбен в гаджето си и как би се жертвал заради негоПървоначално написано от punkrock
слънце ненагледноПървоначално написано от Pliok0019
![]()
ти де спа не видя ли 4е пише че СПИРАчКИТЕ НЕ РАБОТЯТ мали мали авторката да не се засяга от ограни4ени хора с плитки коментари . супер е споменчето аз и преди съм го 4увала
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
дАмЗ аМА кАт мОмчЕтО е БиЛо кАТиЛ ....Първоначално написано от punkrock
![]()
![]()
![]()
![]()
Историята е доста тъпичка и нереална, но мисля, че схванах идеята.
Та бих го направил, но много зависи, кой е човекът, който стои зад мен
Добре слънце ненагледно. Тогава филмирания пич може да направи друго:Първоначално написано от my baby love
Ами и вие се занимавате с глупости...Първоначално написано от punkrock
Ама моля ти се всеки ден ми се налага да решавам дали да дам каската си на човека зад мен ..на мотора..на който спирачките не работят и какво там беше ощеПървоначално написано от Pliok0019
Аа това го знам. Доста е старо. Има още една по-стара история дето се казваше "Няма песен без край".. и то много разчувства.. даже повече от това![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ти чуваш ли се, бе?!
ще си карам докато не ми свърши бензина![]()
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Ахх да бе да. Ми като дойде първия по остър завой или въобще първия завой какво праивм тогава ?Първоначално написано от Yanichka
![]()
Първоначално написано от Pliok0019
и ние ама и ти покраи нас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Браво. С тази фраза само и единствено доказа колко ограничена си всъщност. Дано успееш да промениш поне правописа си...Първоначално написано от my baby love