- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли го направили?
само дет осра темата на момичето.няма значение дали е било възможно да оцелеят.идеята е че той я обича повече от живота си .4аткаш? дано с1м ти помогнала да загреешПървоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
А аз само да те върна малко назад, където ти самата задълба и писа "ти де спа не видя ли 4е пише че СПИРАчКИТЕ НЕ РАБОТЯТ мали мали"Първоначално написано от my baby love
Благодаря. Колкото и странно да звучи разбрах смисъла на темата от самото й начало. Ако не беше достатъчно изтъркано, копирано и безинтересно, ако не бях чувала история и т.н. нямаше изобщо да ти обръщам внимание. Просто ми стана интересно колко глупави хора има по този свят. Честито, ти си една от тях.Първоначално написано от my baby love
Да. Всъщност темата и без това не е смислена, затова не се извинявам, че съм я напълнила със спам.Първоначално написано от Yanichka
Със 180 км/ч ?Първоначално написано от Yanichka
![]()
Това дори и Холивуд не е възможно![]()
Авторката можеше просто да попиташ дали обичта между двама човека може да бъде достатъчно силна че да единия да рискува живота си за другия
1. Който се е качвал и карал мотор знае за какво става върпос
2. Моля спрете да пълните темата с глупости
3. Когато се качите и подкарате някой мотор със 180 иди лягай на някой остър завой !!! Да те видя като си много отворен дали ще го вземеш !!!
4. Ама какво се занимавам аз цяла вечер мога да споря с вас на тема мотори ама вие като си нямате понятие само на картинки сте виждали или да профучава покрай вас, може да е прозвучало грубо, ама ай когато се качите и земете остър завой със 180 обадете ми се да видя !!!
5. И пичката дето писа ще обикаля докато свърши бензина 1 въпрос... Ако си в града и се движиш със 180 и както улиците са къси или има светофари как ще караш на червено или ще завиеш на 90 градуса сас 180 аааааааааааааа?!
С малко фантазия хах...ама ти супер много задълба в тая безсмислена тема...много се вживявашПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
![]()
Сега първо да кажа ИЗВИНЯВАЙ ама и аз мога да ти го набия с малко фантазия !Първоначално написано от Yanichka
Второ дразня се, че се правите на разбирачи а всъщност не е така
И трето НЕ СЕ ВЖИВЯВАМ просто моторите са моята страст и моят живот...
По принцип темата нямаше за цел обсъждането на скоростта на моторите...в условието на "задачата" не пише че караме с 180 и че сме в града и че има завой ...така че може и да ги нямаПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
Ами ти по магистрала виждала ли си СТЕНА![]()
... Мисли малко като приказваш!!!
Все едно ти си знаеш твоето..ок щом казваш ще се блъскаме днесПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
![]()
С мен на тема мотори по добре недей да спориш... Много ми е интересно обаче тъй като казаз: "Ти си знаеш твоето...", е като не си съгласна хайде кажи как е? Искам и аз да се посмея![]()
Няма да ти направя този кеф :PПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
Ами защото съм прав и просто неможе да защитиш мнението... Ок както и да е ако някой иска може да поспорим!!!Първоначално написано от Yanichka
И още веднъж:
1. Който се е качвал и карал мотор знае за какво става върпос
2. Моля спрете да пълните темата с глупости
3. Когато се качите и подкарате някой мотор със 180 иди лягай на някой остър завой !!! Да те видя като си много отворен дали ще го вземеш !!!
4. Ама какво се занимавам аз цяла вечер мога да споря с вас на тема мотори ама вие като си нямате понятие само на картинки сте виждали или да профучава покрай вас, може да е прозвучало грубо, ама ай когато се качите и земете остър завой със 180 обадете ми се да видя !!!
5. И пичката дето писа ще обикаля докато свърши бензина 1 въпрос... Ако си в града и се движиш със 180 и както улиците са къси или има светофари как ще караш на червено или ще завиеш на 90 градуса сас 180 аааааааааааааа?!
Ако някой не е съгласен, ще се радвам да поспорим![]()
Yanichka, мацко примири се прав съмАко ти се спори ти си... Ако "не" непиши повече простотий в темата...
оххх само да спре да натиска газ и мотора сам ще почне да си намалява скоростта ... макар и малко пак ще се намали.Първоначално написано от my baby love
П.С. жени не пишете относно МПС и тяхното управляване плс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знаех си! Така с по-малка скорост ще успее да кара докато му свърши бензина. Не съм много запозната с моторите, но г/д си имам представа за карането на кола.Първоначално написано от malko_pros
![]()
Цитирам "Като спре да натиска газ" ХахАХахаххуХуУХУХУХхахахА ХахахахахХуХХУахАХхаахХАа хахУхАХахахахаХАХахаПървоначално написано от malko_pros
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре движи се със 180 и спри за 10-15 секунди![]()
Като не си запозната спри да говориш глупости!!! И колата няма НИЩО общо с мотора !!!Първоначално написано от Pliok0019
1vo sasipahte temata na momi4eto i 2 ro ako trqbva da sam 4esna, bih go napravila za 4oveka do kogoto sam sega, no za nikogo dr ot predi6nite. prosto jivota mi bez nego e po4ti nevazmojen i bezmislen
Първоначално написано от ™G-Baby™
ами да бих.. въпреки че не се знае докато не ти се случиа и е много хубаво че момчето до такава степен е обичало момичето възхищавам се на този тип любов: )
П.П някои от мненията бяха изтрити по 10 т. от правилника!
Благодаря на тези,които разбраха за какво става въпрос в темата.Първоначално написано от [B
Ако някои мислят,че е безмислена,тъпа или квато и ще да е-Не пишете!
offline forever!
Аз бих се жертвала, бих дала всичко за човек, който обичам.Искам той да е щастлив, дори и аз да не съм до него.Той винаги ще помни момичето, което е обичал и момичето което е спасило животът му, това е достатъчен подарък за мен.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Първоначално написано от princesa_viki
....Вероятно бих....
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
m ne az ne bih go napravil !! NE bih umrql zaradi momi4eto koeto obi4am ...
Винаги когат го чета това рева....
Да,бих го направила,но при положение,че този човек значи мн за мен !
;]