- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли го направили?
Да, бих го направила, както и всяко друго нещо... щом е за човека, когото обичам![]()
![]()
![]()
Аз бих го направила,за които и да е.Не мога да си представя да живея с мисълта,че заради мен е умрял човек...![]()
offline forever!
Ами за менПървоначално написано от princesa_viki
Аз винаги съм си мислел, че ще се умра с мотора, поне ще умра с усмивка на лицето![]()
И за теб разбира сеПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
![]()
![]()
offline forever!
Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
ми да се пак си на мотора си коет ти е страст и с лубимия човек........има и смисъл се пак си спасил някого.........
Имах предвид, че дори и сам да съм пак ще съм щастлив, че съм загинал по такъв начинПървоначално написано от my baby love
![]()
можеш да разбереш дали би го направил само ако си бил на мотора,отстрани е лесно да коментираш
Не бих си дал живота . Казвам и скачай и скачаме от мотора и двамата оцеляваме. Само ще си размажем главите но
![]()
това го има на клипче във vbox и е толкожа тъжно и всеки път като го гледам и ми се насълзяват очите.. аз сам момиче и бих направила това, но ако приятеля ми направи това за мен бих искала да умра с него защото той е всичко за мен и без него аз немога да живея![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Мисля, че не бих взела каската. Ще искам да съм с него каквото и да се случи. Ако той умре, няма да искам да продължавам без него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
az bih dal kaskata na averkata ot kolkoto tq da umre po dobre az ot kolkoto tq bih kazal 4e kaskata e za neq
![]()
CaMo kesh $$$$$$$$$$
да бих го направил, ще зная че съм дал шанс човекът който обичам да живее
Аз>Всичко друго.
Незнам,как бих постъпила,ама няма да си дам каскататъпо е да разсъждаваме и да дискутираме как е можел да намали скоростта,съ6тността на въпроса е повече от очевадна...нали бихме дали живота си за лиубимия...или лиубимата.Иначе как е можел да намали,да натисне съединителя и да превклиучи на първа ,бе
А някъде сре6тнах и отговори,да обикалял докато му свършел беннзина
![]()
![]()
Ми ако е на надолни6те
![]()
Не мисля,че НИКОЙ не би го направил.Аз бих и то не само на думи.Вярвам,че ако обичаш някой наистина силно,би пожертвал живота си за него!Първоначално написано от Yanichka
Just haters make me famous! εĭз
Romantiki...
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~