.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Много тъжна история докосна мн надълбоко в мен!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Да, бих го направила, както и всяко друго нещо... щом е за човека, когото обичам

Аз бих го направила,за които и да е.Не мога да си представя да живея с мисълта,че заради мен е умрял човек...
    offline forever!

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Аз бих го направила,за които и да е.Не мога да си представя да живея с мисълта,че заради мен е умрял човек...
    Ами за мен

Аз винаги съм си мислел, че ще се умра с мотора, поне ще умра с усмивка на лицето

Цитирай Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
    Ами за мен

Аз винаги съм си мислел, че ще се умра с мотора, поне ще умра с усмивка на лицето
    И за теб разбира се
    offline forever!

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    ох тва е толкова тъжно. Всеки път като го прочета ми се насълзяват очите и да бих го направила. За моя мечо бих направила всичко
    +1 аз също бих направила всичко за моето момче !

Град
    v sur4iceto na Steli
    Mi mojebi nqma6e da si sloja 6lema za6toto az sam nekva takava 6te po4na da pitam za6to , 4e neiskam i nekvi takiva.... da ne se slu4va na nikogo dano... vinagi kato 4eta nekvi takiva ne6to i mi stava super gadno

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Ами за мен

ми да се пак си на мотора си коет ти е страст и с лубимия човек........има и смисъл се пак си спасил някого.........

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    Ами за мен

ми да се пак си на мотора си коет ти е страст и с лубимия човек........има и смисъл се пак си спасил някого.........
    Имах предвид, че дори и сам да съм пак ще съм щастлив, че съм загинал по такъв начин

Re: Бихте ли го направили?

malemle naistina mno qko spomen4ee az ot skoro hodq s motorist i vinagi mno me e strah no...tr1pkata si e tr1pka no se pak po temata bih go napravilaa i o6te kak misl 4e i toi bi go napravil za men !!!

Голям фен Аватара на sapphirr
    можеш да разбереш дали би го направил само ако си бил на мотора,отстрани е лесно да коментираш

Не бих си дал живота . Казвам и скачай и скачаме от мотора и двамата оцеляваме . Само ще си размажем главите но

Ако обичам силно - Да

Град
    у вас ;]
    това го има на клипче във vbox и е толкожа тъжно и всеки път като го гледам и ми се насълзяват очите.. аз сам момиче и бих направила това, но ако приятеля ми направи това за мен бих искала да умра с него защото той е всичко за мен и без него аз немога да живея
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мисля, че не бих взела каската. Ще искам да съм с него каквото и да се случи. Ако той умре, няма да искам да продължавам без него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

az bih dal kaskata na averkata ot kolkoto tq da umre po dobre az ot kolkoto tq bih kazal 4e kaskata e za neq
    CaMo kesh $$$$$$$$$$

Град
    СОФИЯ
    да бих го направил, ще зная че съм дал шанс човекът който обичам да живее

Ох , ужас ! Аз най-много да се паникьосам и ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз>Всичко друго.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Аз>Всичко друго.
    хах егосит

Незнам,как бих постъпила,ама няма да си дам каската тъпо е да разсъждаваме и да дискутираме как е можел да намали скоростта,съ6тността на въпроса е повече от очевадна...нали бихме дали живота си за лиубимия...или лиубимата.Иначе как е можел да намали,да натисне съединителя и да превклиучи на първа ,бе А някъде сре6тнах и отговори,да обикалял докато му свършел беннзина Ми ако е на надолни6те

Мисля , че кой каквото и да казва не се знае дали няма да направи точно обратното. Ако не си бил там не може да се предполага как ще се реагира . И все пак идеята е страхотна и това споменче е наистина яко

Цитирай Първоначално написано от Yanichka
    Не,влагам друг смисъл в това.Става дума за любовта на момчето към момичето,че е пожертвал живота си за нея.И въпроса ми беше Дали и вие бихте пожертвали вашия?
    На думи всички могат да кажат, че биха дали дори живота си за гаджето си или за незнам си кой...обаче никой не би го направил каквото и да казва
    Не мисля,че НИКОЙ не би го направил.Аз бих и то не само на думи.Вярвам,че ако обичаш някой наистина силно,би пожертвал живота си за него!
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    Romantiki...
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

Град
    somewhere over the rainbow
    защо ШЛЕМ за бога...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове