- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли го направили?
Да,така е!Но не го пожелавам на никой да избира между своя или на друг животаПървоначално написано от sapphirr
![]()
offline forever!
Както казаха - отстрани е лесно, но дали така би станало наистина, дали всеки би пожертвал живота си.Пък и ситуацията е нереална според мен, защото със 180 км/ч надаливъобще някой ще оживее от двамата...
Ако става въпрос за приятела ми, определено бих го направила, въпреки че къде ще ида аз с мотор или пък да карам... Но каквото и да е... бих се пожертвала.
ПС: Това го бях чела и преди. Много е гадничко ..![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
XAxax, Ами ако не карам със 180 и няма остри завои ?Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
![]()
Много филми гледате, тцтц![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ее вие пък не го приемайте толкова буквално. По - добре е да даде няква калпава историйка за да си представите горе - долу някаква ситуация от колкото просто да ви попита "бихте ли умряли за гаджето си?".
Хората имат голям проблем с разбирането.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)